![]() |
שדרוג ב DigiTekk.co.il
שבוע טוב לכולם..
השבוע DigiTekk.co.il התחילה לעבוד עם חברת ברק והשכירה ארון תקשרות חדש. היום התחלנו לעשות את מעבר השרתים מ012 לברק . צפויה נפילה חד פעמית של השרתים עד מחר ב 20:00. השבוע דיגיטק קנו 8 שרתי פנטיום 4 חדשים ! מסוג: Intel p4 3.0 1mb cash 80gb sata 100mbit פרטי במארזים של Mini ATX ועוד 11 שרתים מסוג Dual Xeon כן כן 11 שרתים חדשים. ההשקעה בשווי 126 אלף ש"ח כמו כן קנינו גם רשיון חדש לשרת Windows ופאנל ניהול מסוג Helm ונעלה עם מחירים חדשים של ווינדוס עוד השבוע. דיגיטק מוסיפה שירות חדש "קלוקיישן" אשר תוכלו להכניס שרתים פרטיים שלכם לארון התקשרות שלנו. לפרטים נוספים חייגו עכשיו:086730064 תודה רבה לגלעד בסט סרב על העזרה הרבה. צפו לעוד שדרוגים בקרוב בברכה,משה ומיכאל.. |
בהצלחה - פשש . אחלה קנייה :)
|
יפה מאוד משה, רק חבל שלא הודעת לי על המעבר קודם......אני באמצע עבודה ולא ידעתי שתהיה נפילה, בכל מקרה...מקווה שיהיה כמה שיותר מהיר....
|
עדכון:
שרת הוואב של Digitekk.co.il עלה לאוויר. 62.90.134.20 מחכים רק לרשיון של הפאנל |
בהצלחה - פשש . אחלה קנייה
בהצלחה בהמשך |
בהצלחה לך,
מכיר את מיכאל והוא בנאדם עשר .. |
אתם משוגעים לגמריה 126 אלף שקל?
ואיי בהצלחה |
בהצלחה!
אני שמתי לב שבתקופה האחרונה התחלתם לצבור תעוצה ולשנות כיוון... בהצלחה! מקווה להכיר אותך בהמשך דרכי בעולם ההוסטינג. המשך יום נעים ושבוע טוב. |
בהצלחה
|
אני בשוק מגמגם 126 אלף !!!
חח בהצלחה במחירה אם תצליחו למכור הכול מוריד את הכובע |
משה בהצלחה כפרה.
דבר איתי בשעה 9 במירס אחי. |
תודה לכולם (:
|
בהצלחה לכם משה,
מהכרות אישית עם בנאדם-בנאדם מדהים!! |
מהכרות איתך משה אני קצת המום,לטובה כמובן..כל הכבוד לך,בהצלחה בהמשך.
|
תודה לכולם.
כרגע לדיגיטק יש 26 שרתים :) |
מושיקו כל ה כ ב ו ד!!!
ממש ממש ממש כל הכבוד אתה באמת מתקדם:) מקווה לראות אותך בין החברות הגדולות בעולם... בהצלחה לך!! |
יפה,
בהצלחה . |
בהצלחה ד"א עברתם ל NETVISION או ברק?
|
ציטוט:
ציטוט:
|
בהצלחה משה :)
אני גם מחכה שהפורום \ אתר שלי יחזור. רק מאיפה 126 אלף ש"ח?!? תסביר :P |
ציטוט:
|
ציטוט:
מענין מאוד מאיפה הכסף אני לא חושב שהוא מהרווחים של האיכסון |
כל הכבוד,
בהצלחה! |
ציטוט:
משה, השקעת המון - לא נותר לאף אחד אלה רק לאחל בהצלחה ענקי, מקווה שלא תתבעס מהעסק והכל יצליח. |
ציטוט:
אומנם זה סכום גדול מאוד ומכובד(ומסקרן), אבל לא צריך להידחף לכיסים שלא שלך. --- משה, לא יצא לי להכיר אותך או לדבר איתך, אבל שיהיה לך בהצלחה ! באמת בזמן האחרון, אתם משתנים מאוד, לטובה כמובן :) בהצלחה לכם :) |
לכל הילדים שמסתנוורים מהסכום שמשה הציג כאן- נא לא להבהל.
זה מה שנקרא הצלחה. |
בהצלחה!! פשש כל הכבוד תמשיכו כך!
|
משה, כתוצאה מזה שעוברים לברק (למרות שאני לא מכיר את השרתים שלהם, אני מקווה שהם טובים), השרת יהיה מהיר יותר?
|
בהצלחה משה ;)
|
רק משה, חבל שהשקעת ב 11 שרתי דואל קסאון. כי אם כבר יש כסף, למה לא ללכת על איזה 9-8 שרתי אופטרון חזקים במיוחד יותר? (שהם יהיו חבילה יקרה יותר יענו)
|
ציטוט:
ובמחיר של 11 דואל קסאון הוא יכול לקנות משהו כמו 5 אופטרונים :P... טוב אז ככה, יפה משה, אחלה היתקדמות, בהצלחה. |
אחלה נשמע מצויין, שאהיה לכם בהצלחה ..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לדעתי עדיף את הקסאונים אבל זה לא נושא לוויכוח הוא כבר קנה במילא... |
על המספר לא התווכחתי :)
|
מדהים!!!!, כל הכבוד לך, והינה עוד אחת מהחברות היותר טובות פה!, נרשם, יש פה עכשיו חברות שמתחילים להתעורר!, ממש כל הכבוד!
|
ציטוט:
|
לפי מה שהבנתי בחור בשם מיכאל הוא המשקיע הגדו לבעסק הזה
כי קשה לי להאמין שילד בגילך ישקיע את הכסף הזה. |
:o סוס! כל הכבוד על ההשקעה האדירה, זה המוןן כסף, בהצלחה ענקית שיהיה לך ולהלוואי עליי כ"כ הרבה כסף!. חחחחח ב-ה-צ-ל-ח-ה.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:41. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ