![]() |
[כתבת וידאו] MED-1: פתח תקווה על המפה [ביקור ב MED-1]
MED-1: פתח תקווה על המפה
ביקור באחד ממתקני התקשורת הרגישים ביותר בארץ, המחבר אותנו עם העולם. למה MED-1 מזכיר את הספארי ואיך סיב בעובי שערה מעביר שמונה מיליון שיחות טלפון מישל דור חייבים להודות: לתושבי פתח תקווה אין יותר מדי סיבות להרגיש מיוחדים בזכותן לעומת שאר ערי המרכז. עם זאת, העיר האפרורית הזו מספקת לתושביה לפחות נימוק אחד לנפח את החזה בגאווה - היא הקשר שלנו עם העולם בתחום האינטרנט והטלפוניה. יצאתי עם הצלם שירן ולק לביקור נדיר באחד המתקנים האסטרטגים הרגישים ביותר בישראל. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - המשך הכתבה, וצילום הוידאו עצמו: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3226214,00.html תהנו לכם :) |
ציטוט:
זלזול מגעיל בתושבי פתח-תקוה. |
וואלה, נחמד.
מעניין כמה עולה לאחסן שם =\ |
וואלה השכלתי :) תודה טל!
|
כל עוד אני ומארק גרים בפ"ת, פ"ת על המפה :)
|
ציטוט:
|
כנסו לmed-1.com יש להם הרבה אבל הרבה "Data Centers"... חח
|
יפה, ידוע ומוכר - מקתן ענק יש שם - מת להיות בו!
|
אגב, שאלתי מקודם את אמא שלי, עובדת בבזק(מתעסקת קצת בעניין הזה).
והיא אומרת שהרוב שם זה די שטויות, וזה די רעיון פירסומי(לפרסם את MED-1 ולא לתת מידע לגולש). גם לבזק בינלאומי יש את כל הדטא סנטרס האלה. ואומנם זה מתקן ענק ומאובטח, אבל לא יחודי במיוחד. |
טל, תפסיק לקנאות בפ"ת...
אני יודע שאתה מתוסכל מכיוון שאין במה להתגאות בפ"ת, אבל לא נורא זמנכם יבוא :) |
ציטוט:
|
|
ציטוט:
|
אני מניח שבזק לא כל כך טיפשים להסתמך עליהם.
|
ציטוט:
|
איזה שטויות מה אתם חושבי םשרק בפתח תקווה יש דטא סנטר קודם כל לבזק יש דטא סנטרס משלו הרבה יותר גדול מmed 1 אם לצורך העניין ויש מתקנים יותר גדולים מהם אז אולי הם נותנים עוד כה שירותים שאחרים לא נותנים כמ והקטע של העמדות משחבים וכו.
שורה תחתונה אין להם שום דבר יחודי... פתח תקווה על המפה ברור גם ת"א על המפה וגם ראשוןאילת יפה וירושלים וכולם. עם כל הכבוד העיר הכי מפותחת היום היא ת"א בהכל אם זה תקשורת ועד לדברי םהכי קטנים אין מה לעשות ת"א זה ת"א ואני לא גר בת"א. |
זה כמו להשוות את האבטחה/שירות בין 012 ל-MED-1,
מה זה בזק? |
שמעו משהו... אם היה לי מספיק כסף הייתי פותח בעצמי Data Center בכל שכונה בכל עיר חחח... אבל אני עדיין לא יכול לעשות כלום בלי Med-1 מה אתם לא קולטים? יופי שבזק גדולה אבל היא לא אלוהים... גם היא צריכה את Med-1 כדי לתפקד... אז חלאס להגיד כמה בזק גדולה ומפותחת כי הדרך היחידה שלה באמת להגיע לרמה כזאת כמו שאתם אומרים זה לקנות את MedNautilus וקשה לי להאמין שיש לה מספיק כסף... אפילו רק לקנות את Med-1 (השלוחה הישראלית)...
אני רוצה סתם להדגים משהו... נכון יש סיבים אופטיים שעוברים מתחת לים? זה בעצם מה שמקשר אותנו עם שאר העולם... ה"מידע" של האינטרנט וכו'... עובר שם! לא משנה באיזה חברה האינטרנט שלך... עכשיו תקשיבו טוב טוב! הכבל הזה שייך לMedNautilus... |
כמו שעומרי ואבי אמרו פה... מד1 היא שלוחה של מדנאוטילוס!
היא החברה המקשרת אותנו עם העולם באמצעות קו ימי של סיבים אופטיים, וכמו כן מקשרת את אזורי הארץ באמצעות סיבים בפריסה רחבה, כל חברות התקשורת משתמשים בתשתיות של מד1 והיא החברה המחזיקה את כל החברות ה"קטנות" כמו 012 וגם בזק. |
ומה הבעיה עם פתח תקווה ?
גם אני גר שם ! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:04. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ