![]() |
עשיתי אתמול קעקוע.:)
אתמול בצהריים עשיתי את הקעקוע אחרי הרבה
חשיבה[שלוש וחצי שעות בסטודיו] בחרתי את השדון שלי ;) תמונה: http://razup.net/uploads/RazUp_582686.jpg התמונה צולמה 20 דקות לאחר עשיית הקעקוע, והתמונה לא כ"כ ברורה.. :] |
איפה עשית אותו?
תתחדש. |
ציטוט:
אתה תתחרט על זה, :-0 כל זאת, תחדש <: |
בחופש הגדול אני יעשה כזה,בע"ה:
http://www.beitar.org.il/sys/gallery...tu/tatoo39.jpg |
עשיתי אותו בגב למעלה, ואני לא אתחרט אני אוהב אותו
וישבתי כ"כ הרבה זמן בשביל לבחור אותו. |
יאו ת'צירו הזה רציתי לעשות על הקיר!!
|
בס"ד
רק לידע שזה איסור מפורש בתורה לעשות כתובת קעקע |
לפי דעתי זה אחד מהדברים המגעילים ביותר שאפשר לעשות, ביחד עם פירסינג..
אני לא מבין למה אנשים מתלהבים מהחרא הזה, מה זה נותן? |
זה ישאר כל החיים שלך תהיה ככה בן 100 תראה לנכד שלך סתכל איזה קעקוע מגניב יש לחי...
|
פשוט לא יפה.
מה עוזר לך הקעקוע הזה? בכל מקרה, מזל טוב. |
מה הכיף שלכם לבאס?
|
כן הא?אחלה אנשים יש בקהילה הזאת,
כל אחד קוטל פה כאילו הפורום של אבא שלו אבל אני נמצא פה בפורום הזה עוד לפני שידעתם להגיד אמא על כל מקרה,אתם ביאסתם אותי וקטלתם אותי חוץ מלחסום אותי לא נשאר לכם הרבה,לילה מעולה יא מעפנים. |
אני לא הבחור של קעקועים,
אבל שיהיה לך בכייף. אגב בנוגע לקטילות, זה לא באמת הפורום, זה הישראלים כהרגלם. תיקח את עצמך רגע, ותראה שכל מי שלא אוהב משהו - יגיד זאת בצורה בוטה ולא יידע כיצד "לחלוק" על דעה. או אפילו לומר אותה בצורה מתורבתת (כמובן שלא כולם..אבל..) מה אפשר לעשות? לקוות שמישהו ייצא מהישראליות הזאת..ולשאול אותו. תתחדש! :-) |
אלי נכון?
סבבה,אנשים רעים פה בלי סיבה,לפרגן הם לא יודעים? עושה להם רע שלמישהו טוב ולהם לא?שלא יגיבו זה מתחיל להגעיל,מנטליות של ישראלים או לא יש גבול,הקהילה פה ילדותית ולא בוגרת. ותודה:) |
נחמד,
אני אישית לא אוהב קעקועים שנישארים לתמיד.. |
תתחדש =]
אהבתי מאוד את הציור. ולמרות שגם אני לא כל כך מתחבר לזה, לפרגן קצת לא עולה כסף |
לש"ש
העיקר שאתה שמח|winky|. |
קעקועים זה מגעיל בכללי
גם עגילים פרסינג וכל השטויות האלה. מצטער אני באופן אישי כבר עברתי את הגיל הזה. אם נהנתה מזה לבריאות |
ציטוט:
|
אחלה קעקוע,אחלה בחירה.
תתחדש :) |
יאללה ראם מה אתה נהיית ריגשי, ליגה של קעקוע, רק צלם באיכות טובה יותר :) תתחדש אחי ותפסיק להסתכל על כל אחד פה...לוקח קשה כל דבר...תן לעצמך כאפת שטות על זה, אוהב אותך אחי :P
|
יפה יפה! ממש חמוד! תביא תמונה באיכות טובה!
|
ציטוט:
לדעתי זה סתם פגיעה בעור וחבל... |
ציטוט:
|
מה כולכם התעלקתם עליו?
גוף שלו, מה שבא לו יעשה הוא כולה ביקש דעה על הקעקוע לא מה אתם חושבים על עשיית קעקוע. אגב לנושא, אחלה קעקוע יצא יפה :) |
אחלה קעקוע אחי
תהנה |
תודה לכל הטובים פה שיודעים לפרגן וגם אם לא לצד החיובי לפחות לא הרגו אותי.
חג שמח, רם. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:14. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ