![]() |
ביקורת על Extreme-Serv.co.il
ביקורת על ליאור:
טוב אז ככה ביום שישי 3\3 שילמתי 30 שקלים לליאור מחברת eXteme-Serv.co.il על 50 באונסרים. הבאונסרים נפלו לאחר יומיים. הצפתי את ליאור כל 20 דקות הודעה. הבנאדם: לא עונה., אינו זמין, אוכל, שותה, משחק Counter בקיצור מה לא אהה וכמובן: "אחי אני חייב ללכת קרה משהוא ואני יחזור ב22:30 ב11:00 עדיין לא היה אני מתקשר אליו. "אני לא בבית אדבר עימך בערב" ושוב לא עונה. זהו נמאס אמרתי לו שיביא לי עכשיו או שאני רושם ביקורות עליו הבנאדם הביא לי רק לאחר 5 דקות כשקרא את הודעה (3\14) לאחר מכן.אמר כי זאת בעיה שלי. ושהבאונסרים היו פתוחים כבר ממזמן. ואם כן זאת אחריותו להודיע. (רוצים לקוחות שישאלו שיגידו לכם? כל שניה הם ניסו ולא הצילחו.) כל דקה מבקשים פיצוי, מאיימים על טביעה וליאור בתגובה. תקבל 5 ימים פיצוי יותר מכך אני לא יכול. זאת ממש חוצפה 5 ימים זה פיצוי קלוש ומאוד עלוב. בתגובה אמרתי אני ולקוחותי לא מסתפקים ב"פיצוי" עלוב כמו זה (שבועיים הבאונסרים נפלו) ומאז אמר פעם 1 מצטער זה מה שאני יכול לתת. זו ממש חוצפה לדעתי... שבועיים נפלו. לאחר שבועיים להביא 5 ימים? ממש בושה ועושה שם מאוד רע לחברה (שלי). אם זה היה לי מאוד לא היה איכפת. אבל זה ללקוחות ולא לי. אני האמנתי בחברה. שמעתי הרבה המלצות. לא היתי מאמין על ליאור אם זה לא היה קורא לי. בתודה רותם. |
ממש מצטער לשמוע
וגם טוב לדעת כי פעם ראשונה מכל ההמלצות אני רואה המלצה רעה אל Extreme-Serv.co.il בדרך כלל כולם אוהבים אותם |
באמת חבל..
אני סמכתי על ליאור. |
ציטוט:
יום טוב,דני |
באמת חבל לשמוע, ואני מחזק את דני בתגובה שלו.
אבל משהו להגנתו: פה אתה מתלונן על נפילת שרת, שבאמת זה לא ממש תלוי בו. ונכון שהיה יחס קצת לא נעים . |
אחי זה לא חדש אני לא יתחיל לספר את הסיפור שלי..
אבל גם לי הוא אומר שזה בעיה שלי מחזק אותך |
ציטוט:
|
ציטוט:
כל עוד השירות שהחברה שלו מספקת לא עובד,זה תלוי רק במנהל החברה. |
זה בגלל שהוא מריץ את ה-BNC על השרת האחסון אתרים שלו... (מה שלדעתי לא צריך לעשות ,יש מחשב לאחסון אתרים ומחשב לEGG/BNC/RADIO/GAME וכ'ו)
והשרת אחסון שלו בזמן האחרון עושה הרבה ריסטרים מבעיות תוכנה של HTTP והתקפות... ומתי שזה נופל לא תמיד זוכרים לעלות לכל הלקוחות את כל הדברים =) (במיוחד שעושים את זה ידנית) |
אף פעם לא אהבתי את החברה הזאת ..אחרי מה שהם עשו לחבר שלי אם השרת משחק ..אני לא נותן בהם אמון ולא קונה מהם כלום!
|
קבלו עוד משהוא כמה שקרים:
SeazeR (12:03 PM) : רותם , אני לא אגיב על הביקורת כי אני יודע שאני צודק . שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך . |
אם לקוחות טובעים אותי.
על מי האשמה תיפול עלי או על ליאור? |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחח אני מת |Lol| |
חבל לשמוע עליהם ככה.
|
מה קשור אז זה פה 20 ביאנסים.
פעם הבאה זה שרתי משחק. זה ממש חוצפה. |
אולי ליאור עשה טעות,אבל לכל אחד יש טעויות
|
אגיב רק לצורך העניין , למרות שאין לי כל כך מה להגיד לך .
לפני כשבועיים בערך שולם לי סכום של 24 ש"ח בבנק הפועלים על ידי מאור , שממנו רכשת דומיין עולמי בסכום של 30 שקלים (או לפחות כך נאמר לי) . לי עצמי שולם סכום על דומיין עולמי , שלצערי קנייתו לא התבצעה בגלל העלאת מחירים של הספק . לכן , לאחר תקופת זמן , הוחלט בשיתוף איתך לתת לך באונסרים במקום . כך או אחרת נתקלתי בבעיות מצד השרת ולקח זמן עד שהבעיות תוקנו . לאחר שהבעיות תוקנו סופק לך הביאנסי לחודש שלם , מבלי להחסיר דקה מזמן החודש + 5 ימי פיצוי . למה רק 5 ? כי זה מה שאני יכול לתת . איני יכול להבטיח פיצוי אם אני לא יודע שאוכל לתת אותו במלואו . זוהי תגובתי לנושא ולא אוסיף מילה נוספת בנושא . בכל אופן , שיהיה לכם יום נפלא . |
ציטוט:
אל תשקר אחי =\ ,גם כרגע הוא לא ממש עובד לי |
ציטוט:
ומי בכלל דיבר על UPTIME בהודעה שלי ? תדחוף את האף שלך לשרתים של אנשים אחרים ואל תתעסק בשרתים שלי . אני מפסיק להגיב מעתה והלאה , הרי אתה בטח עושה מסיבה עכשיו בבית עם מוזיקה חרדית קצבית לאור הביקורת ... אני חותם על זה |Lol| |
ציטוט:
סופק לך באנסי לחודש שלם? אני רשמתי אה? |
מה איכפת לי.
השרת לא פעל שבועיים. זה בעיה שלך. מי שם בשרת איחסון באונסרים? אין לך מקום? תשכיר עוד שרת. זה האחריות שלך. |
ציטוט:
כנראה שלא הבנת את כוונתי שהביאנסי סופק לו בכוונה אחרת .... |
ציטוט:
אללה אבי פה. אבי שאתה רואה תהודעה בבקשה תתקשר אלי 0525244420. אם לא אני מתקשר לאלכסנדר. |
ציטוט:
ואין לך מה לדאוג - קשה לי להאמין שלקוח יתבע אותך על כך שהיתה לו אי-זמינות של BNC. פרט לזה, אתה יכול לפצות אותם. |
ציטוט:
אני שילמתי לו כסף על ביאנסים ואני ישלם לו עוד כסף בשביל פיצוי לכל לקוח ולקוח בנפרד? פשוט בושה |
דוגרי הוא ממש ילד סעמק הוא מציף את כל המירק של cs.il ושל gamer.pro עם השרתי 1.6 שלהם ב55 הוספתי אותו פעם אחת שאלתי אותו כמה דברים בקשר לשרתים מאז הוא מציף אותי כל היום בפרסומות של החברה שלהם שמתי אותו באיגנור
זה מראה כמה הם לא מצקועיים וילדים קטנים שרעבים ללקוחות |
טוב לדעת, אני אשכול את הצעתו לגבי הדומיינים לאחר הביקורת הזאת.
בכל מקרה, אני בטוח ב100% שיש סיבה{מוצדקת} ותאמין לי שאני בטוח בכך! המשך יום נעים, וערב טוב!!! |
ציטוט:
כל יום אמר עוד יום ועוד יום הוא מחפש ספק אחר. וסיבה מוצדקת אין: הסיבה לכך היא כמו שכמה אמרו פה. הוא שם את הבאונסרים על השרת של האיחסון. וזה נובע מזה. אי אפשר לעשות דבר כזה. צריך שרת לאיחסון נפרד. (כמו בכל חברה) ועוד שרת לשרתי משחק BNC EDD RADIO וכל זה. אצלו זה לא ככה. אין לך מקום? תשכיר עוד שרת. זה כבר לא בעיה שלי. |
אני לקוח של ליאור ונהנה מכל רגע,
יש לי שרת רדיו ורייסלר אצלו, והשרת עובד בלי נפילות ובמהירות גבוהה. אני לא יודע אם רוב המגיבים כאן נגד ליאור חוץ מפותח האשכול הם הלקוחות של ליאור, אבל אני אישית נהנה מהשירות של ליאור. |
חבל חשבתי הם חברה טובה
|
ציטוט:
זה היה חזק ליאור, MTRABI :) .. אגב לפי מה שהבנתי באשכול זה אני מחזק את ליאור בעניין . |
מצד אחד באמת יש את ליאור - אדם נפלא .
באמת שעוזר בהכל גם שלא חייב לעזור בכלום . אני העברתי לו את סכום הכסף על הדומיין שנכון לא סופק . עוד הלוואתי לרותם (פותח ההודעה) את הדומיין שאני עצמי רכשתי עד שאתחיל להשתמש בו . בכל מקרה רותם צודק שבאמת לקח לליאור המון זמן לתת את מבוקשו . אני לא יכול לתת כל כך צד בעיניין כי ליאור באמת בנאדם אחלה מצד שני יש את רותם שיש לו בעיות עם ליאור ולא קיבל את מבוקשו . מה גם לא לשכוח - ליאור בעלים יחיד , אין לו עוד מישהו שיכול לעזור לו במקרה כזה או אחר . בכל מקרה שתהיה בהצלחה לשניכם אם צריכים אותי - אני באייסי . לילה טוב . |
ציטוט:
אם הייתי יכול להעניק יותר הייתי מעניק יותר , אבל אני לא יכול להבטיח דבר שאני לא יכול להעניק . אני בכל זאת מקובע בדעתי . למה ? כי אני יודע שאני צודק בנושא ואם לא הייתי בטוח בעצמי לא הייתי מהסס אפילו לרגע לא לתת אקסטרה פיצוי . אם אני באמת כל כך רמאי , איך זה שאני נותן לך את מה שמגיע לך בסוף למרות הכול ? רמאי אמיתי היה נעלם עם כספך ולא משנה בכמה מדובר . התלונה פה היא על נפילה שהייתה ולצערי מתרחשת בכל עסק לאחסון אתרים והתלונה הנוספת היא על "זמן פיצוי שלא כראוי" . לפי החוק , אני מחוייב לפק לך את השירות מההתחלה ועד הסוף . בחוק לא כתוב שאני מחוייב לספק לך פיצוי לזמן מסויים , או שמא אני טועה ? |
ציטוט:
אולי תספק לו את זה אחרי שנה ותגיד שזה עדיין חוקי ובסדר? תפסיק להיות ילד קטן שרק מנסה להגן ולהגן, במקום זה תודה בטעות, קח אחריות ותן לבנאדם פיצוי ראוי, הוא לקוח שלך אתה זה שצריך לדאוג שהוא ישאר לקוח שלך ואם זה היחס שלך ללקוחות אז העסק שלך יתפרק תוך X זמן. ובלי קשר לליאור יש פה הרבה ילדים קטנים שפשוט פותחים "חברת אחסון" כי אבא יכול לקנות להם מחשב ושהם רוצים לרשום שהם "מנכ"לים" אבל ת'כלס בזמן האמת פתאום הכל מתברר. אני לא מדבר סתם, אני חוויתי את זה על בשרי, עברתי הרבה חברות אחסון וגם בחברה שלך ליאור, וגם אני לא הייתי מרוצה! |
הביקורת חסרת טעם.
אני בטוח ב100% שליאור צודק, ליאור לא היה זמין בזמן האחרון במסנג'ר ויש לזה סיבה. ולא היית חייב לפנות איליו, אם הוא לא עונה לך תמיד יש עוד אנשים לפנות אילהם. המשך יום נעים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה עובד בחברה הזאת, אז מה ? , תפיל אותו ? חחח בכל מקרה , למי שלא הבין ת'מטרה כאן . אנשים כאן קונים איחסון ורוצים להיות ראש קטן שבכלל לא להיות בקשר עם בעל השרת , אתם מוכיחים אחרת עם שרתים שנופלים מדי יום למלא זמן. וככה אתם הורסים לעצמכם את השם , ועוד מתווכחים עם הלקוח בפומבי , ממש על הפרצוף מה שהולך כאן ... "מנכ"לים" אמיתיים לא היו מגיבים כאן . |
ציטוט:
ציטוט:
כמה אנשים אמרו לי פה. "תפצה אותם" אני מכרתי להם ב70 שקל 50 ביאנסי. ושרת משחק עולה 70 שקל. (12 שחקנים). מה אני צריך עכשיו לשלם על שרת משחק בגלל טעות של ליאור. וחלכם אומרים כולה ביאנסי. כל דבר זה "כולה" תלוי אם רוצים להסתכל על זה ככה. זה ממש חוצפה זה היה שבועיים למטה ו5 ימים זיכוי.? זה ממש גועל נפש. ועוד מנהל ראשי של חברת איחסון יורד על מנהל אחר מגלל שהוא דתי? פשוט אנשים צריכים להזהר ממנה. ציטוט:
|
ציטוט:
הוא אומר שזה מה שהוא יכול לתת לו בנתיים, 5 ימים פיצוי. ואני חוזר, הוא לא היה זמין בימים האחרונים. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:52. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ