![]() |
אני גלשתי לי בפורום בנושא אחסון אתרים בחו"ל.
ואתם לא מאמינים אילו בעיות יש להם.
חברות פשוט מרמות אותם באופו חד וחלק, לא כמו פה. פשוט לוקחות כרטיס אשראי ומושכות משם כסף כמה שהן רוצות. אפילו פעם אחת לא ראיתי שם את המילה תביעה. אנשים שם מציאותיים, הם יודעים שאף אחד לא הולך להתעסק איתם. ופה בוכים לי על ביאנסי שנפל ל-2 שניות או שמישהו לא ענה למישהו באותה שניה אז הוא רושם עליו ביקורת. תבינו כבר! אף בית משפט לא הולך להתעסק איתכם! אתם עדין ילדים בשבילם! אתם בכלל יכולים לתאר את עצמכם באים לבית משפט ומנסים להאשים מישהו על הפלת ביאנסי? יצחקו עליכם! בכוונה פתחתי את הנושא פה. |
אם אפשר לינק לפרטי אשמח.
בכל מקרה, כמובן שאתה צודק בח'ול אנשים לא ישר תובעים אותך. כמו כן, טוב מאוד לדעת! |
צודק במאה אחוז אחי ..
|
ציטוט:
"מאיימים" בתביעה אתה מתכון חח |
נו אז מה אתה אומר בעצם, שזה טוב לרמות ?
וזה כבר הפעם ה-100 שאתה רושם את זה, לא נמאס לך ? ד"א, אני ראיתי אותך פה מאיים בתביעה . |
ציטוט:
בחייך, אני יודע שאתה בנאדם מאוד חכם, אל תשחק אותה "ראש קטן", מפני שאני כבר מכיר אותך קצת ואני יודע שאתה מבין את המטרה שבשבילה פתחתי את הנושא הזה. ואחרי שאני כותב את זה בפעם ה-100 זה עדין לא נפסק, כנראה שאנשים לא הבינו את זה. אשמח לקבל לינק על הנושא המדובר. עידן צרור, לינק בפרטי ישלח מיד :) |
הוא צודק תהראו לכם ילד בן 13 ואחד בן 20 הבן 13 טובע את הבן 20 חחח למי יאמינו (תנחשו)
אפשר בבקשה את הלינק לפרטי (האתר) |
אפשר לקבל בבקשה לינק בפרטי ? תודה .
|
אכן אתה צודק,באמת מקווה שיפנימו את זה..אפשר תלינק בפרטי?
תודה |
דימה מצד אחד אתה צודק מצב שני,
זה שאתה ילד הכל טוב ויפה אבל למה אתה מכליל את כולם ? |
ציטוט:
כל אדם שווה בפני החוק שמעת את זה? |
אפשר לקבל בבקשה לינק בפרטי ?
תודה . |
ציטוט:
זה לא קשור למי יאמינו, פשוט יצחקו על שניהם. מאור, הלינק כבר נשלח אליך בפרטי. |
10000 לא יגידו מילה.
עד שיבוא אחד רציני... והבנאדם שעושה את הדברים האלו ידפק בצורה רצינית. |
ציטוט:
אבל מה שיותר מדאיג היא שכולם מסכימים עם זה שאף אחד לא יתבע, ז"א חברות כבר לא מפחדות מתביעות וזה עוד משהו שהורס את השוק, החברות מציעות ועושות מה שהן רוצות ואם החברות לא עומדות בזה - לא קרה כלום זאת ההתיחסות של הרבה חברות |: |
דימה תאמין לי שאני יכול לתבוע לך את הצורה (במידה ויש עילה)... ואני למען האמת באמצע הליך משפטי (לא קשור לאחסון אתרים חחח... זה יותר בקטע של נזקים) ולא אני בעצמי לא פונה לשום דבר... פשוט מאוד העו"ד של אבא פונה בבקשה לפיצויים... במידה והם מסרבים מגישים תביעה והוא לוקח 12%... אבל נכון זה באמת מקרה חריג... לא נראה לי ש99% מהמתלוננים פה בפורום בכלל מכירים את החוק ו/או עו"ד שיטפל בעניין בשבילם! ;P וגם לא לכולם יש את העו"ד של אבא שלי :-D
אה כן אני לוקח מאבא הכל |Lol| יש לי אפילו רואה חשבון מקצועי ביותר בחינם |קורץ| ובמצב שאתם פועלים לפי החוק ועושקים אתכם אל תאיימו בתביעה... תעשו בוררות... יותר פשוט לכולם... *סליחה על המילים הגבוהות |
דימה, למה אתה צריך להגיד לכולם איך להתנהג?
כל אחד עושה את השיקולים שלו, עושה עם עצמו חושבים, ומגיע למסקנה. אתה לא צריך לשנות את ההתנגהות של האנשים, אם זה באיום/תביעה. אבי. |
את ההודעה אני כותב בלי בסיס, הגיון שלי...
יש עסק, הוא מציע שירות, כשהוא לא עומד בשירות כל אזרח במדינת ישראל, לא משנה בן כמה הוא ולא משנה עד כמה העניין קטן הוא יכול לתבוע אותו על אי עמידה בהסכם, אי עמידה בשירות וכו' השאלה אם זה משתלם ואם יש פה מה שנקרא "קייס" Mr. Popo רוב המקרים פה, זה בעיקר "תביעות" שייכים לבית משפט לתביעות קטנות, שמה לא חייבים להביא עורך דין ואם אני לא טועה גם אסור. אני יתן דוגמא, אדם מדי הוסט רימה אותי, שלחתי לו כסף בהעברה בנקאית (יש לי והיה לי את הקבלה) והוא לא סיפק לי את ה7 דומיינים שעליהם שילמתי, הוא עשה לי בעיות, משך עוד איזה חודש וחצי עם סיפורים ששבר את הרגל שלבנקים היה טעויות והוא תלית שכולה תכלת, סבבה לאחר שאני ואח שלי התייעצנו לאחר חודש וחצי שראינו שהוא מורך אותנו במלוא מובן המילה פשוט הודענו לאדם שאנחנו הולכים לתבוע אותי אם עד ליום x הכסף לא נמצא בחשבון, שלחנו לו אימייל עם כל הטפסים שמילאנו הוא הבין שאנחנו רציניים ושלח את הכסף בחזרה. מי שבאמת רימו אותי, יכול לעשות בדיוק אותו הדבר, להגיש תלונה בבית משפט לתביעות קטנות, להביא הוכחות עד כמה שאפשר, לספר את הסיפור, הנתבע יספר את גירסתו והשופט מחליט של מי הגירסא יותר הגיוניות, ככה זה הולך. דין פרוטה כדין מאה. אם לאחד ה100 שקל שנגנבו לו ע"י חברת הוסטינג לא מפריע לו אז מה רע? אבל מי שלחוץ בכסף זכותו ולדעתי גם חובתו לתבוע ולקבל את הכסף שלו + פיצועיים, להראות לאותו גנב שהוא לא פראייר וזה לא משתלם. |
ציטוט:
נראה אותך כש"אבא" לא יהיה בסביבה מה תעשה.... |
דימה שלח לי לינק ,
תודה. |
ציטוט:
בכל מקרה תמיד רוצים את העו"ד הטוב ביותר ותאמין לי שהוא לא היה מדבר איתי בכלל אם הוא לא היה העו"ד של אבא שלי אז...? מה רע בזה? הוא טכנית מקבל את התשלום ממני... אחוזים מהכסף... אז רק הייתי צריך את ההיכרות... גם אם אבא שלי מחליט לנסוע לירח ולא לחזור אני יכול להסתדר! |
ציטוט:
ואיזה אחוזים אתה בידיוק משלם לו?מאיפה יש לך בכלל כסף?אה כן אל תגיד לי....."מאבא" |
ציטוט:
תביעת נזקים וסבל פיזי... כלומר אני מקבל כסף... (עד לפה הצלחת לקרוא?) כתשלום על זה שהוא השיג בשבילי את הכסף הוא לוקח 12%... הבנת עד לפה חמודי? היית צריך לקרוא טוב יותר לפני שהגבת... וכסף דווקא יש לי... תאמין לי ברוך השם יש לי מספיק... ולא זה לא כסף של "אבא"... הדבר היחיד בסיפור הזה שהשגתי מ"אבא" זה היכרות עם העו"ד... הסיפור הוא שבלי שהוא יהיה העו"ד של אבא שלי לא היה בכלל מדבר איתי... לא קשור לכסף... |
אני מבקש להפסיק לריב באשכול, אתם סוטים מהאשכול ואני לא רוצה שהוא יינעל בגלל ריב.
המשיכו לדון בבקשה במקביל לנושא. תודה. |
ציטוט:
אתן לך דוגמא לפני שנתיים רכבתי על אופנים במעבר חצי כשלפתע ניכנס בי אוטובוס ארוך של חברת דן במהירות של 35 קמש .. אני לא הייתי בשום משפט פשוט שכרנו עורך דין עם אחוזים כמובן והוא הוציא מאיפה שצריך את הכסף של הפיצויים אז אם החברה רשומה ולא עמדה בתנאי השרות שלה יש מקום לתביעה בעבואואואוה ואף חברה לא תצחק אחרי שהיא תקבל את הפסק דין ישר לתוך הפנים |
ציטוט:
אתה מדבר איתי על חברה גדולה כמו "מטרו דן" אני מדבר איתך על עסקים מאוד מאוד זעירים כמו אחסון אתרים כאן בהוסטס, אף אחד לא הולך לתבוע אפילו על 500 ש"ח. יש הבדל בין נזק גופני לנזק כספי. |
זה לא קשור לפורום אבל אתן לנושא להימשך, רק בלי ירידות,קללות או פגיעה במשתמשים בכל דרך אחרת. התנהגות נאותה לחלוטין.
mr. dids, נזק גופני יותר קל להוכיח מאשר נזק כספי. היה מקרה של חבר שלי, הוא נסע באופניים וכלב של אחד האנשים בסביבה תקף אותו ונשך אותו ברגל. חזר הביתה ולאחר מכן חזר אל הבעלים של הכלב ושילמו לו 400 ש"ח כפיצוי (המקרה היה לפני כמה שנים). אז כמו שאמרתי, נזק גופני יותר קל להוכיח מאשר נזק כספי. תתחיל להוכיח לבית המשפט שנגרם לך נזק עקב.... וזה כמובן לא מסתיים כאן. |
ציטוט:
|
אפשר לינק לפרטי?
|
ציטוט:
ותאמין לי שאני מקבל הרבה יותר מ400 ש"ח... וזה Mr. Popo (עומרי שוסטר... שינתי ניק) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:21. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ