![]() |
רוצים לראות מה זה מחשב חזק באמת?
פרטים:
228 מעבדי AMD Athlon 2200+ זכרון פנימי 144GB הארדיסקים על סך 11.5TB לינק לתמונה ופרטים נוספים: http://krone.physik.unizh.ch/%7Estadel/zBox/ תהנו ותזילו ריר :) |
יש לי כזה בבית :-)
|
אם יהיה לך כזה ...
יש לך מה לעשות איתו ? ... מעניין אבל כמה הוא עולה |
ציטוט:
מה יש לעשות איתו? זה מחשב על! אפשר לפצח איתו MD5 :) |
לש"ש
לא הבעיה להרכיב מחשב כזה, הבעיה לכתוב מערכת הפעלה שתדע לנצל את כל המעבדים והזיכרון שכמו שצריך. |
ציטוט:
אין שום בעיה, מערכת ההפעלה שרצה על המכונה זאת היא הפצת סוזה של לינוקס. לינוקס תומכת במכונות של מעבדים שעובדים במקביל, אתה יכול לראות זאת בעצמך באתר. |
מעניין כמה חשמל המחשב הזה צורך ושלא נדבר על הרעש
ואיפה בכלל הכפתור הדלקה והכוננים? 8-* |
ציטוט:
השאלה היא עד כמה תוכניות ירוצו על זה בצורה יעילה. האם תוכנות יתחלקו על כל המעבדים. זה כבר גם תלוי בתיכנות של התוכנות ובגלל זה להריץ משחקים רגילים על מחשב כזה ותוכנות בכלל לא בטוח שהם יפעלו יותר טוב או אולי כמו שצריך. |
OMG :eek: :qqb011:
|
זה 012 בקטן ? LOL
|
ציטוט:
|
כמה שרתי משחק הוא מריץ :X LOL
חסר לו חיבור של TB :O פרטי וזה נדיר ביותר ! |
יא ווראדי מחשב כזה מריץ 500-600 שרתי משחק אם לא יותר :|
אני רוצה !!! עריכה : מחשב ?! זה מפלצת ! |
ראיתי בפורום אחר...
אבל זה לדעתי שרתים לא? ואחלה מחשב |
זה קשור גם לפה, כי שרת זה מחשב ומדברים כאן על הקטע של המחשב..
וזה כלום... לפני כשנה נאס"א השיקה מחשב דומה רק עם 1024 מעבדים של אינטל לא זוכר איזה ומלא זכרון פנימי, משהו חייתי. |
בטוח שלשוסטר יש אחד כזה בחדר :D
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חחח...כן הא? הראתי לו את זה אתמול הוא גם אמר שזה מחשב חזק :) |
מחשב על :-)
פששש... אני אישית אהבתי... :-D כמו שתמיד אמרתי עיבוד מקבילי זה העתיד... ולמרות שהצבא לא פולט מילה אחת בנוגע למחשבים הסודיים שלו אני בטוח שאפשר למצוא כמה שפועלים על עקרון העיבוד המקבילי... כי כרגע יש מגבלה בפיתוח החומרה עצמה... אז... הפתרון הוא לשים הרבה חומרה |Lol| ;P ולכל המעוניינים אפשר לבנות משהו חזק בהרבה ב900,000 ש"ח... (גורם לכם לחשוב מה המפרט של מחשבי העל שעולים מאות מליוני דולרים) ומחשב כזה לא משמש למטרות שרת :-/ זה בעיקר לביצוע חישובים מסיביים שמחשב רגיל לא יכול... למשל פיצוח הגנום האנושי מה שגם מחשב כזה לא יכול (יש פרויקט שכל אחד מפצח במחשב הפרטי שלו משהו כמו 0.0001 מהגנום וכך הוא עוזר...) |
ציטוט:
החשבון חשמל שלך רק למחשבים זה פלוס מינוס 12700 שקל... יש לזה משקל כמו של אוטו... |
ציטוט:
|
אם הייתם רוצים להריץ משחק על דבר כזה,
אז הייתם צריכים לבנות אמולטור של מחשב PC על המערכת ואותו אמולטור יריץ מערכת הפעלה לדוגמת WIN ובה יכלתם להריץ מה שבא לכם הוא יכול אפילו לדמות רכיבים כמו כרטיסי מסך מרובי מעבדים עם רשימת פקודות משופרת ... חלומי לא??? בכל אופן אחלה מחשב על... |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:10. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ