![]() |
מהפך..איחוד ענק..
שלום לכל קהילת הוסטס ,
ברצוננו להודיע לכם על איחוד ומהפך ענקי אשר התרחש. להזכירכם אני ואבי רכשנו לאחרונה את חברת Oxserv לפני זמן מה.. לאחר חשיבה ארוכה לעתיד הוחלט על צעד ענק ודרסטי. איחוד כולל של 3 עסקים: Magic-Host , Loads ,Oxserv. שם העסק החדש הוא Lom פתרונות אינטרנט ומחשוב. כמובן שאנו עלינו עם דומיין ישראלי ועיצוב חדש , תוכלו לראות הכל ב: http://lom.co.il כמו כן, בוצעה רכישה מאסיבית של מס' שרתים של Dual Xeon ו Pentium. גולת הכותרת המרכזית שלנו היא שכמו כן שכרנו כרבע ארון שרתים ב 012 !! :-D בו מאוחסנים שרתינו + אופציה לאירוח שרתים נוספים. צוות האתר מונה מס' רב של אנשים של הנהלה , תמיכה בעיקר , מכירות וכו' אשר יספקו לכם את המיטב בכל שעה ובכל שאלה ותקלה. Lom פתרונות אינטרנט ומחשוב שואפת לספק מגוון רחב של שירותים ופתרונות ללקוחות עסקיים ופרטים. השירות המרכזי החדש שנכנס כמובן הוא השכרת שרתים \ מכירת שרתים \ אירוח שרתים בחווה. כל השרתים שהיו קיימים בעסקים השונים כיום קיימים כמובן גם ב Lom.co.il כמו כן מערכת אמצעי התשלום שלנו השתדרגה פלאים וכיום כוללת: מערכת סליקה כרטיסי אשראי. מספר חשבונות בנק בסוגי בנקים שונים (פועלים , לאומי , מזרחי). תשלום בצ'קים. PayPal מזומן בזמן. דואר רשום. בנוסף , בעתיד אנו מתכננים לעלות שירותי תמיכה ופתרונות תמיכה במחשבים בבית הלקוח. |
ואי ואי איזה חברות ליגהההההההההה
מזל טוב ובצלחהה לכולםם איזה אתר ושם יפה ועיצוב כל הכבוד איחדתם גם את הלקוחות? |
מזל טוב ובהצלחה רבה!
מכיר את אבי , בן אדם זהב! עמיטל. |
תודה רבה:)שיהיה לנו בהצלחה..
תשובה לDJ FM..כן כל הלקוחות על דואל קסאון חזק במיוחד.. |
בהצלחה :)
|
ציטוט:
:) |
חח יצרתם חברה פשוט ענקית עכשיו.
בהצלחה יוסי! |
חיכיתי לזה כל כך :D
אני הייתי בין הראשונים שגם ידעו על כך - אז כבוד |Lol| בהצלחה רבה רבה רבה אבי , יוסי , שאתכם אני מכיר אישית, ואת כל שרת הצוות. יש לכם פשוט חברה ענקית!! ממש הצלחה רבה רבה, שם מקורי ויפה מאוד. |
וואו יוסי על זה דיברת היום בטלפון יכול להיות אני צודק?
נאחל לכם המון בהצלחה, עכשיו אחת החברות החזקות פה! :) ישר כוח. |
בהצלחה לכם :)
|
יפה מאוד!
ממש פריצת דרך שלכם! ואני יודע שזה לא הכי קשור לנושא, רק העיצוב, לא משהו אהבתי, לא משדר מקצועיות כמו הרצינות של החברה עצמה.. בכל מקרה קבלו ח"ח על האיחוד ועל העליה למעלה למעלה אט אט לTOP, בהצלחה ושרק תמשיכו להתפתח ותפרחו מכאן למקומות הגבוהים! |
יפה יפה .... :)
|
באמת חברות טובות...
אני יודע שאבי מלואדס הוא בנאדם טוב(מהתקופה שעוד היה בדיגיטק) את מג'יק הוסט אני לא כל כך מכיר. אבל כמו שיש דברים טובים יש גם דברים רעים. דבר ראשון-למה כל כך הרבה מנהלים? חחח מרוב כל המהלים לא צריך תומכים טכניים. דבר שני-השקעתם באיחוד בדומיין ובשרתים. אז בדבר הכי קטן שהוא העיצוב לא יכלתם להשקיע? הקודם היה יותר יפה ומיקצועי. דבר שלישי-מבלי להכנס אליכם לכיס-מזה המחירים האלה? אתם מוכרים בעשרים שקל? על תשכחו שאתם ארבע מנהלים ושיש עוד הוצעות על השרתים והכול.. דבר רביעי-אני חושב שיש פה איסור לפרסם מחירים מתחת לסכום מסויים. שיהיה בהצלחה. |
פ'ש יפה אחלה עיצוב שאהיה בהצלחה ..
|
ציטוט:
כל השאר זה תמיכה, מכירות, שרתי משחק , תמיכה במחשב וכו'. לטעמינו העיצוב מעולה.. המחירים לא ישארו כאלה זמן רב..ואל תדאג לכיס שלנו הוא במצב מעולה. ואין את האיסור על פרסום מתחת ל 25 ש"ח זה בוטל מזמן :) יום נעים ותודה. |
בהצלחה, עיצוב חמוד מאוד
|
נראה מבטיח , בהצלחה לכם חברה.
נתי יותר לא מנהל? |
כל המנהלים של החברות חח
אממ מה אתם עושים עים הדומינים כיאילו האתרים ראיתי באתר של לום שלקחתם את הסיגנון של יוסי מה עים האתרים שהשקעתם |
לא אהבתי...
ציפיתי ליותר מ3 חברות "שהתאחדו", העיצוב מצויין התיכנות בסדר והתוכן נראה גרוע. |
חתיכת איחוד :-D
האמת היא שדי ציפיתי לאיחדו בין החברות האלה. מכיוון שלא נראה לי הגיוני ששני מנהלי חברות שונות, ינהלו חברה נוספת ביחד ;) שיהיה לכם המון בהצלחה :-) |
כל הכבוד.
מזל טוב ובהצלחה. |
וואו, איזה יופי..
ממש יפה, בהצלחה לכם. צוות מוכשר מאוד. בהחלט כוח חזק נכנס לשוק האיחסון.!! רק בהצלחה.. איל שרתים. |
אחלה, בהצלחה
|
ציטוט:
אני חשבתי שגם עדי ודני מנהלים. |
3 חברות בעלות שם טוב לפי דעתי אתם הולכים להכנס חזק בשוק שיהיה רק בהצלחה
עריכה: חחחח עכשיו קלטתי את השם לומ אוקסרב לאודס ומגי' הוסט חחחח יפה אהבתי |
בהצלחה!!
|
תודה לכולם
|
אין ספק בכלללל שיש פה עסק מוביל.....
כמו שאמרתי לך אבי אם משקיעים משקעים עד הסוף אבל אני מבין את ההוצאות אז זה יכול לחכות.... שיהיה המון המון המון בהצלחה, שרתים פגז אין נפילות ואני מרוצה מתן נתן את העסק שלו לידיים טובות |
מה אפשר לצפות מ 3 חברות מובילות! ואמינות! ומסודרות!
אין דבר אחר שאפשר לבקש מכזה דבר מקסים ופצצה! אבי בן אדם רציני גם את עדי מכיר מאנג'י ואת יוסי שדברתי איתו! כל הכבוד לכם! ישר כוח ובהצלחה ועוד דבר החברות הרגילות ימשיכו לפעול! או זה בנוסף? =) כן מתן גם אני קלטתי את זה אחרי זה =) אני מסתבובב בפורומים אחרים רואה משתמש חדש בשם lom לא מבין מאיפה חחחחח אחרי זה אני נכנס ורואה שיתאחדו כל הכבוד! ... בהצלחהד"א תשקיעו קצת בעיצוב =) לדוגמא אלירן יכול לתת לכם בראש מעצב מעולה! |
בהצלחה יוסי...
נראה לי אני הראשון שידע על זה חחח |
ציטוט:
|
אני ישמח אם אחד מהמנהלים ידבר איתי ויצור איתי קשר.
תודה . |
זה היה צפוי :)
בהצלחה אחים ! |
פששש בהצלחה!
|
בהצלחה לכם מזלטוב לאבי עדי יוסי ושחכתי את ה4 מצטער
אתם הולכים להיכנס חזקק בבשוק אבל חזקק שלוש חברות עם שם טוב פשש יש לי רעיון בשבילכם עכשיו תעשו כזה דבר תובילו את כול הדומיינים של החברות שהיו לכם לדומיין אחד Lom ותיתנו ללקוחות לבחור בהצלחה |
ציטוט:
תוכל לדבר איתי ב 0544887988 :) תודה רבה לכל המגיבים !! :) |
באמת אחלה עסקים שהשתלבו!
בהצלחה לכם בהמשך! יוסי דני אבי ונתי - אחלה מנהלים! (מצטער אם שכחתי אחרים פשוט אותם אני מכיר). רק דבר אחד שהפריע לי - מחיר ריסלייר 2 ג'יגה. (אני נותן חוות דעת מהכרות של המחירים של יוסי ולא מושפע מהמחירים שלי בכלל). המשך יום נעים וכמובן - בהצלחה בהמשך! |
מזל טוב! בהצלחה.
|
ראיתי את האתר אתמול, בלי קשר לדיון הזה ולא הבנתי מי זאת החברה הזאת
ואז חבר שלי אמר לי על זה. יפה מאוד, שיהיה בהצלחה |קורץ| |
אממ תאמת גם אני הסתכלתי
יש לי חבר בלאודס וחהתקנתי לו דומיין ופתאום אני רואה lom.co.il חשבתי הם בשרתים שלהם אמרתי איזה חברה רציננית זאת |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:20. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ