![]() |
מבקש המלצה על חברת אינטרנט - חודש הבא נגמר לי המנוי.
שלום לכם, מצטער - לא ידעתי ממש היכן לפרסם נושא זה , בכל אופן החלטתי לפרסם אותו פה - אם זהו לא המקום הנכון - מצטער, בבקשה תעבירו למקום המתאים.
אוקיי לעניין, אני לקוח חברת בזק כבר הרבה זמן, אני מרגיש שלמרות שמהירות האינטרנט שלי היא 2 מגה - אני מרגיש שהאינטרנט מתחיל לזחול, ובכל אופן, חשבתי אולי קצת להשתנות ולעבור לחברה אחרת. זהו מין סקר שאני רוצה לראות - על איזה חברה אתם? ועל איזה חברה עדיף כיום להתחבר כלקוח אינטרנטי. תודה רבה ושבת שלום.|קורץ| |
בכל אזור יש את הספקית הטובה.
למשל אצלי, 012 ספקית מצויינת, אצלך סביר להניח שזה משהו אחר, יכול להיות ש-012 היא טובה גם אצלך, תנסה. |
בזק מעולים...
אולי תבדוק קצת את המחשב נגד וירוסים ? אני הייתי ב012 ב4 חודשים אחרונים והיה לא כיף בהרבה מישורים לפני יומיים עברתי לבזק ופועל לי הרבה יותר טוב... |
עובד כמה שנים עם בזק, זה עוד 5 שקל לחודש אבל משתלם לי שאין לי בעיות
יבגני |
ציטוט:
פשוט כנראה שהראוטר כבר מתחיל להראות סימני חולשה, והראוטר הוא ראוטר פרטי לא של בזק וזה אולי אחת הסיבות. |
תישאר בבזק אחי
לפני 3 שנים הייתי שנה אחת ב-012 לא נהנתי בכלל כל יום התחננתי שיגמר השירות היום אני כבר שנתיים אצל בזק ונהנה מכל רגע בלי בעיות בכלל. תקשיב לי אל תעבור למקום אחר. |
ציטוט:
בכל אופן יש לי ראוטר לא הכי משהו - ראוטר פרטי אולי קצת ישן, שמחזיק ארבעה מחשבים. מהירות האינטרנט היא 2 מגה, אך כנראה שזה לא מספיק ואני אגדיל ל 5, אשמח לקבל עוד הצעות. מה דעתכם על נטוויזיון? התעניינתי בהם קצת? |
אני עם NetVision017 לאורך כל הדרך (השהות שלי),
ונהנה? מכל רגע. :-) |
ציטוט:
NetVision לתמידדדדד .. |
NetVision--->נהנה מכל רגע אפשרי תמיכה מעולה שירות מצוין ומהירות אדירה.
ממליץ בחום. |
גם אני נטוויזין ומרוצה כבר שנה+
|
אם אתה הולך על מהירות ? 013
אבל מראש תמיכה חרא ! אני כבר 4 שנים ב ברק סובל תתמיכה פעם בכשיש תקלה אבל למשל אני שהיה לי 750 הורדתי על 240 + קלו בייט ! עכשיו יש לי 1.5 גם בברק עדיין ואני מוריד על 700 ומשהו לא משקר מוכן להוכיח איך שתרצו בכל מקרה תמיכה ממש מממממששששש גרועה ! הם גם זולים והכל בשרתי משחק יהיה לך פינג מעולה זאת אומרת ממש נמוך בקאונטר היה לי בזמנו שהייתי משחק 3-5 שאלו בגיימר ! עכשיו אני משחק מידי פעם בטקטיקל אופס עם חברים (עם ציטים :X ) ויש לי פינג של 12 - 20 כל השאר יש להם 40 + :O בכל מקרה אם אתה הולך על מהיאות וכל זה ברק בלי לחשוב אפילו אם תמיכה ? 017 תמיכה מעולה רצח ! אבל אינטרנט אפילו אם יהיה לך 1000 מגה פרטי גוגל אפילו יעחלה לך אחרי 3 חודש לא אבל רציני 017 תמיכה מצויינת אבל מהירות על הפנים |
ציטוט:
אני עם 013 כבר 4 וחצי שנים בערך ולא הייתה לי תקלה אחת , שום ניתוק ושום נפילה ממושכת . התקשרתי אליהם בבוקר בצהריים בלילה .. תמיד ענו לי ושמחו לתת תמיכה .. גם נותנים לי 39 שקל ל 2 מגה .. וגם נותנים יחס מצויין ובעיקר בלגל הסיבה שאני לקוח של הרבה שנים ... אני ממש מרוצה גם מהמהירות .. מוריד לי על 250 קבוע .. לא ממליץ על בזק בכלל , יש עליהם הרבה תלונות לאחרונה .. אולי השתפרו אין לי מושג בהצלחה . |
גם אני בברק, חברה מעולה.
יש לי מגה וחצי ומוריד לי על 200+ קבו כל הזמן. התמיכה לא עד כדי קח גרוע, לפעמים שיש עומס לוקח הרבה זמן לענות(כמו בכל חברה), אבל לפעמים עונים גם מהר. בקושי יש בעיות ככה שבקושי צריך את התמיכה. וגם הם זולים ביחס לחברות האחרות, ונותנים הרבה יותר. ממליץ 013. |
המלצה - אל תלך על ברק
מלא בעיות ונפילות |
אחי תשאר בבזק
תאמין לי אחלה של חברה |
אני בבזק, חוץ מהבעיות בשרתי המשחק Maple Story לא נתקלתי בשם בעיה.
יש לי אינטרנט 2.0 מגה + רשת אלחוטית, והאינטרנט טס. תמיכה - מעולה! בקשר לנטויזין, לשכן שלי יש נטויזין, ואם הוא לא היה שכן שלי מזמן הוא היה מתנתק מהם.. הם אפילו לא נותנים תמיכה בטלפון, למזלו סידרתי לו את הבעיות. |
אני נמצא באינטרנט זהב כבר משהו כמו 7 או 8 שנים... נהנה מכל רגע.
|
להחזיק 4 מחשבים (שאני מאמין מחוברים לאינטרנט בו זמנית), מן הסתם ישפיע על המהירות. ככה לפחות זה נראה לי...אני לא טכנאי רשתות מוסמך, אז אני לא ממש יכול לקבוע את זה.
בכל מקרה הייתי ממליץ לך להישאר עם בזק... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תישאר עם ברק...הכי טוב... אני אצלהם 3 שנים + ואני נהנה מכל רגע...וכל מה שאנשים אומרים
על התמיכה זה בולשיט...בקושי היה לי בעיות..אבל מתי שהיה לי אז הם ענו לי תוך דקה בערך והם שמחו לעזור לי. |
ציטוט:
|
013 של ברק הוא סבבה אין נפילות או בעיות
|
הלטאההההה הלבנהההההההההההה
|
ממליץ על נטוויז'ין ADSL, אני איתם עוד מימי ה-56k
|
ציטוט:
|
WOW (בזק בין לאומי) הכל מצויין מהירות ותמיכה.
|
אני גם ב-012 ומרגיש שיש לי אינטרנט של 1 KB לא MB.
אני מתלבט אם לעבור ל-בזק או NetVision |
ציטוט:
כי תץחשוב שכל אחד לוקח 1KB על הורדת תמונות מאתרים ותוכן זה מספיק כדי להעמיס לך על הקו. |
NetVision
|
013 ברק.
|
בזק בינלאומי, אני אצלהם שנתיים בערך. 0 תקלות לבינתיים.
|
אינטרנט זהב.
אבל התמיכה לא משהו.. (אם תקרא בלוגים של אנשים שעובדים שם, הם לא ממש מחבבים את הלקוחות) אבל חברה די בסדר בס"כ. רק תבקש שלא ידחפו לך עם האינטרנט חייגן. |
אני משתמש בברק, חרא של תמיכה.
לפני כשבועיים היה לי פינגים בשמיים בשרתים של מייפל סטורי אבל זה הסתדר. אני עובד על 1.5 מגה. מקווה שעזרתי, דניאל. |
013 ברק
לקודמי: רק תקלה אחת ב3שנים! או שנתיים.. תמיכה מעולה |
בזק בינלאומי! 6 שנים לקוח שלהם ומרוצה מאוד.
מומלץ. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:17. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ