![]() |
PasswordsM V.0.1Beta מה דעתכם על מערכת חדשה שלי?
אוקי אז הסיפור שלי הוא שתמיד הייתה לי בעיה אם כל הסיסמאות..והייתי תמיד משתמש באותה סיסמא,
שזה הדבר הכי גרוע לעשות (תאמינו לי)...בכל מקרה הייתי צריך איזה פתרון לאיחסון הסיסמאות שלי באופן הכי בטוח שיש. אז הכנתי לי את זה http://www.yahav-s.co.il/PassManager/index.php זאת מערכת שאמורה לשמור לך על הסיסמאות בצורה מסודרת ונוחה, והאפשרות הכי אהבתי שם זה האשף הסיסמאות שזה בעצם יוצר סיסמאות מותאם לצרכים שלך. כמובן שזה עדיין גרסאת בטא, רק אתמול סיימתי. עבודה קלה יחסית אבל יעילה מעוד מעוד. מספר משתמש לדמו: 1 סיסמא לדמו: 15101988 מה דעתכם? |
רעיון טוב.
כל הכבוד. |
יפה מאוד!
קצת מסורבל שם. |
אהבתי את הרעיון אחי... בהצלחה!
|
רעיון מעולה!
בהצלחה! ואם יש שם אפשרות להירשם ולפתוח משתמשים חדשים לא נראה לי יהיו הרבה שישתמשו בזה כי אתה יכול לצפות בסיסמאות של כולם |
יפה מאוד, קצת מבולגן.
|
ציטוט:
זה לשימוש עצמי..:-) ולכל השאר שהגיבו..תודה רבה.:-) |
אחלה מערכת.
כל הכבוד. |
רעיון נחמד
רק הקטע של האבטחה כאן נורא חשוב תעבוד הרבה על האבטחה חוץ מזה נראה ממש נחמד :) רק בקטע של הלוגים יש את הכפתור "איפוס" לדעתי תוריד אותו הוא לא יעיל כי אם מישהו פורץ לך הוא יכול מה שנקרא למחוק "עקבות" לכן הכי טוב שתוריד את זה.. |
רעיון מעולה!
אהבתי מאוד |
ציטוט:
יש את הלוגים שמוצגים באתר ויש לי עוד דף אם הלוגים בפירוט. |Lol| |Lol| |
יפה מאוד בהצלחה!
|
כמו שאמרתי לך בMSN
יפה מאוד :) |
רעיון מצוין! :)
רק בעיה אחת... הסיסמאות שלנו על המסד לא? |
היה מחמד אם הייתי בונה פונקציה כמו MD5 אבל שאתה יכול גם להחזיר אותה ככה הסיסמאות שלנו היו נשארות מוצפנות במסד הנתונים...
|
רע מאוד, כאילו, לא התיכנות, הוא סבבה ואחלה עבודה, אני מתכוון ברעיון, תחשוב מה אתה עושה פה, אתה בעצם מאכסן סיסמאות (שאני מניח שדי חשובות) על גבי האינטרנט, שזה הדבר הכי פריץ שיש. מה שגם השרת לא שלך ובעל השרת תמיד יוכל להסתכל לך....סתם חומר למחשבה.
|
ציטוט:
ציטוט:
דבר שני זאת הסיבה המערכת מאובטחת בצורה הכי טובה שאפשר ותמיד יהיה אפשר לאבטח אותה יותר טוב. ובמקרה בעל השרת הוא חבר טוב שלי שכבר יש לו את כל הסיסמאות שלי. (איתמרוש:-) ) |
רעיון מעולה :)
|
חמוד מאוד קצת מסורבל,
בקשר לאלה שאמרו שאתה יכול לצפות בזה, אז נגיד וכן? מאיפה תדע מה לעשות עם זה. חח... |
רעיון מקורי !
עדיף תמכור את המערכת לכול המעוניין |
א ) חמדמד !
ב ) יש לי שאלה בלי להעליב אתה יודע שזה טיפשי ? למה ? נתת כרגע לאנשים עוד משחק קטן לנסות לפרוץ לך לשרת ... אני מקווה שהבנת אות ! ג ) ממש טיפשי למה ? כי אם השרת נפל ? לא תזכור סיסמאות ? .... ד ) כבר יותר נוח לבנות משהו ב VB אחי :\ אבל בכל מקרה בהצלחה נשמה ובאמת מערכת חמדמדה |לב| |
ציטוט:
באמת...תיהיה רציני.. אני יגיד לך תאמת, אני מאוחסן אצל איתמר Israel-Host.co.il כבר שנה וחצי - שנתיים, ובכל התקופה הזאת השרת נפל פעם אחת בלבד . |
ציטוט:
א ) מה הקשר לנפילה שלך של הישראל הוסטס מה שלא יהיה ל012 ? יענו אם הם נופלים (ישראל הוסט) אז זה אומר ש 012 התפוצצ שם שהיד ? צר לי אך אתה "קוקו" :\ יענו אם גנבתי לך תפלאפון אז כל הפלאפונים בעולם לא יעבדו ? קיצור אמרתי שאם האתר שלך יפול ... לא נופל סבבה אתה חייב להיות מחובר לאינטרנט בשביל לדעת סיסמא שלך ? אה ושכחת דבר אחד המערכת שלך דורשת משתמש וסיסמא חחחחחחחחחח אם תשכח את זה ? LOLLL |winky| |לב| |
אוייי נוווו אתה נתפס איתי על קטנות...
העיניין שאם אין לי אינטרנט אז אני לא יצטרך את הסיסמאות כי ברוב המקרים הם למקומות באינטרנט. ודבר שני עדיף לזכור סיסמא אחת של המערכת מאשר לא לזכור 19 סיסמאות שלך ברחבי הנט. |
הילד הזה גנב לי הדומין yhav-s זה שלי...והוא גנב אותו ממני..
|
וואיייי הכי כל הכבוד..! רעיון נחמד..
אהבתי P: |
ציטוט:
דבר שני..אמממממ...דומיין בשם Yahav-S לילד שקוראים לו biker ...אני בטוח. אגב...ה S הזאת זה SHASHA השם משפחה.:-) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:53. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ