![]() |
מה חסר לכם שיש בחו"ל ואין בארץ?
כל דבר, החל ממוצרים ועד לאתרים..
תיהיו רציניים. |
מכוני ליווי חוקיים|לב| ;P
|
ציטוט:
ורק שתדע שזנות זה חוקי בא"י אבל סחר בנשים (סרסור) זה לא חוקי. |
מחירי חומרה בNewegg וZipZoomFly...
|
ציטוט:
דברים ריאליסטים. |
ציטוט:
ו... אולי אבל רק אולי מכוניות זולות? האמר H2 דגם 2004 חדש דנדש משופצר לפנים 40,000$... |
ציוד DJ יקר פה ברמות \:
בחול זה גרושים ... |
אוכל!
סקיטלס - סוכריות ג'לי , לא כשר, לכן לא מיובא לארץ. לא כשר בגלל שהם עם ג'לטין, ובארה"ב ג'לטין מיוצר מעצמות של חזירים. בארץ ג'לטין מיוצר מעצמות של דגים. פופ-טארטס - אין בדיוק הסבר, כמו לחם, רק שזה לא לחם, יש באמצע ג'לי בטעמים שונים. מכניסים לטוסטר הקופץ ואחרי דקה זה חם וטעים מאוד. לא מיובא מאותה סיבה .. החבילות הגדולות של M&M , של ה12.7oz יש עוד , שלא עולה לי כרגע בראש. כמובן המחירים של המוצרים בחול. שלא כמו בארץ, בכלל. |
ציטוט:
|
המהירויות של האינטרנט ..
שם זה מיליון פה זה 5 מגה .. |
ציטוט:
אבל יש בעיה קטנה עם ייבוא אוכל, צריך יחודיות על יבוא, וצ'רטר כזה עולה בסביבות ה-150 אלף דולר.. |
ציטוט:
ובסכומים כמו שאתה מתאר אתה יכול לקנות זכיון לפתוח סניף של KFC... מומלץ באשדוד ;P |
ציטוט:
אבל בשביל ליצור כזה דבר בארץ צריך תשתית, רישיון ממשרד התקשורת וקו - יקר מידי. |
ציטוט:
יש בת"א אם זה מעניין אותך. ועסק הזיכיון יקר לי מידי, אחרי שרוכשים זיכיון צריך לשתף את החברה העליונה בהכנסות, למצוא משקיע בין 2 מליון דולר עד אין סוף.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מטוסים+מוכניות קטנות :P
|
התרבות האירופאית, האוכל האמריקאי, המחירים של המזרח הרחוק :)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
סקיטלס זה לא סוכריות ג'לי ! סקיטלס מיובא לארץ ועוד איך. סקיטלס זה סוכריות מציצה רגילות @##@^#@%#$%$ יש לי מעל ל3KG של סקיטלס בבית... פופ טארטס - ג'לי !? תגיד לי שנייה, אי פעם אכלת פופ פארטס ? זה לחם מיוחד שבאמצע יש סוג של "ממרח" החל משוקולד ועד לאוכמניות. לא ג'לי 21#@!$@!%#@$%$@#^@$% ----------- להוריד את ה130% מס על מכוניות - אנחנו כבר לא מייצרים את הסוסיתא, אין בכך צורך... להוריד את ה78% מס על סוללות - אין לנו כבר מפעלי סוללות בארץ. להפסיק למכור כל דבר בארץ במחיר יקר פי כמה כי יש אנשים מספיק טיפשים שיקנו. ראו מוצרים מחשב. דרך אגב, מי שאמר על עלות היבוא, גם לארה"ב זה מיובא חכם... |
ציטוט:
זה ג'לי, לא ג'לי כמו בארץ, אבל יש ג'לי בפנים. לאן מיבאים את זה? בכל הרשתות הגדולות לא רואים אותו בכלל. הם לא מציצה רגילות, המסביב שלהם פשוט קשה, אבל נותנים בו ביס, והיי יש בפנים ג'לטין. פופ טארטס - לא ידעתי איך לקרוא לזה, זה גם לא בדיוק ממרח, ותאמין לי שאני אכלתי את זה, אפילו המון, וכל יום בערך מתי שגרתי שם. זה לא לחם, זה הקטע, זה למה רשמתי שזה כמו, אבל לא בדיוק. ותרגע, יכול להיות טעיתי, פונים אלי בפרטי ומתקנים ת'טעות שלי , לא בצעקות, פשוט לדבר. אני שם לב שאתה יודע מידי מתחיל ריבים עם אנשים ולהראות להם כמה אתה חכם, חבל שאתה יוצא טיפש רק שאתה נכנס לזה, יש דרך להגיד דברים, חבל שאתה לא מכיר אותה. " דרך אגב, מי שאמר על עלות היבוא, גם לארה"ב זה מיובא חכם..." אתה מודע לזה שהכותרת של הנושא של יאיר זה מוצרים ודברים מחו"ל ולא רק מארהב נכון? כי יצאת מזה טיפש.. |
ציטוט:
|
מוזר..
ניתקלתי בסקיטלס כמה פעמים בירושלים.. |
ציטוט:
ויש עוד, לא זוכר מה, בפעם האחרונה אבא הביא רק אותם ואת התותים.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
חיפשתי בכל הארץ ואין בשום מקום רק שאח שלי טס לארה"ב היה שם והוא קנה לי, סקיטלס זה כן סוכריות שיש בפנים ג'לי וזה לא סוכריות רגילות של מציצה כמו שאמרת :\ |
כלכלה טובה ואינטרנט מהיר בטירוף...!
|
ציטוט:
|
יש להם מס נמוך, ובישראל גבוהה לכן כול דבר עולה בישראל כפול 10000000000
|
ציטוט:
דרך אגב, איך שכחתי ! שיהיה לנו גם אינטרנט כמו שוודיה :ם יש לנו את התשתית ללפחות 5MB אפלוד ודאונלוד לכולם, הבעיה היא משרד התקשורת. אז לא יהיה לנו 100MBIT, לפחות שיהיה 10... :\ |
ציטוט:
|
ציטוט:
אין לי כוח לריבים. אתה סתם מעייף אותי. |
קזינו חוקי
מלא כל מיני תוכנות \ מחשבים \ מעבדים \ מכוניות שיש בחו"ל ופה אין. וגם בחו"ל יש דברים יותר זולים, כמו לדוגמא אוטו עולה בחו"ל גרושים. פה זה עולה יקר בגלל כל המס והעמלה והחארטות האלו. |
אין צורך בתאוריה טסט וכו..
|
החוצפה שאין שם (:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:07. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ