![]() |
חסימת קוד מקור.
שלום.
ראיתי אתרים שחוסמים את אפשרות הצגת קוד מקור. רציתי לדעת כיצד עושים זאת? אם זה קוד מסוים אם כן אשמח לקבלו תודה. |
אי אפשר לחסום את הקוד מקור.
יש כל מיני "טריקים" אבל הם חוסמים את הקוד מקור רק בפני מי שלא מסתכל בו בכלל. האהא! הודעת 600 שלי |
אתה מתכוון חסימת לחצן ימני?
|
אין דבר כזה חסימת קוד מקור מוחלטת, אפשר למנוע משתמשים מסויימים של דפדפנים מסויימים לא לראות את הקוד מקור, אבל בקלות אני יכול ליצור תוכנית בvbs שמוציאה קוד מקור לפלט.
|
לא נכון ! זה שמעלי וכל מי שאומר שאי אפשר
יש שיטה חמודה למי שיש כתבן בעיקרון אתה יוצר קוד אתה יודע מאלה שלא רואים בתצוגה זאת אומרת הערות ושיהיו ממש הרבה ! והכתבן לא מסוגל לקרוא קובץ ששוקל הרבה ואו אים יש בו מלא מלא שורות שכחתי כמה וזה מראה פשוט ריק ! אבל זר לי להודיע אבל יש כבר noepad2 חחחח שמסוגל לקרוא :) אומנם יש אותו רק לקמצוץ ! |לב| |לב| יש תוכנה שמקודדת HTML אבל העברית היא עושה זוועה יענו לא נתמך ... תהנה 8-* |
ציטוט:
|
ציטוט:
אה וכמובן תלוי בשרת (המהירות) PHP קוד:
|
תשתמשו ב windows script encoder
|
Kuchi
ובכל זאת אפשר לצפות בקוד מקור דרך תוכנות לאו דווקא דפדפנים וכו', בכל אופן את הקוד מקור עצמו אי אפשר לחסום, אפשר לחסום את הדרכים לגשת לקוד מקור אבל שוב פעם, אף פעם לא תצליח לחסום את הדרכים ב100%. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
זה שמעלי
א ) נגיחד ויגיע למשקל של 500 קלו בייט מי ישמע ! ב ) אמרתי לא לגרום לו להיות במשקל 10000 ג'יגה אלה מלא שורות נגיד 2000 שורות הקובץ ישקול לא הרבה אבל כתבן לא מצליח לקרוא את זה ! אלון מי משועמם עד כדי כך שינסה לעשות הכל בשביל להשיג קוד מקור ? |
ציטוט:
ותכל'ס מה הבעיה לשים את כל האתר בתגית document.write? וככה הסיכוי שמישהו ייפענח לך את זה שואף ל 0. מה שכן, זה יימנע את אינדוקס האתר בגוגל, שים לב |
ציטוט:
|
לדעתי אין טעם לא לראות את הקוד מקור.
הרי מה כבר יכולים 'לגנוב' לכם? קוד JS? עיצוב? אז יגנבו. ביג דיל. |
יש לי דרך ממש נחמדה בשבילך:
ככה, הדרך שלי לא עובדת בשביל חסימת קוד לדף ראשי, היא תחסום קוד לדף אחר, אז מה הרעיון? JavaScript, על כל נושא שאתה רוצה שלא יראו את הקוד מקור שלו, אתה פשוט יוצר חלון ב Java, ושהוא לוחץ על הנושא המסויים הזה קופץ לו חלון של Java, ובחלון של Java אין שום "קובץ > עריכה > תצוגה .. וכו'", ובנוסף לכל דף שקופץ אתה מוסיף בקוד מקור חסימת קליק ימני ונגמר העניין :). מקווה שעזרתי, אבי. |
בואו נסיים את זה "כל עוד זה צד לקוח אי אפשר לעשות כלום"....ולא משנה מה יהיה....חוץ מנאבים כל מי שיש לו קצת ידע בתיכנות ידע לראות קוד מקור/תוכן וכל מה שבא לו...ככה זה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אצלי הכתבן פתח קבצים מעל לפחות 60 מגה אם אני לא טועה...(היה לי תוכנה שעושה קובץ של סיסמאות 0-9 a-z ושמתי שזה יעשה הרבה צירופים)...אז השיטה שלך לא טועה, כי דף אינטרנט ששוקל מעל ל40 ק"ב זה כבר לא כ"כ "בריא" ו40 ק"ב לכתבן זה באמת כלום. |
טוב אין לי כוח לריב זה יתקע לך תכתבן + זה עם התווים יכתוב לך שהוא לא מצליח !
|
הכתבן יתקע קצת, אבל לא משהו רציני..
פתחתי כבר כמה פעמים קבצי sql ששוקלים 300 מגה, אפילו 368 , וגם 150 :-) הכל גיבויים, חלק של לקוחות, חלק של קהילת פורומים ספציפית שאנחנו נמצאים בה עכשיו :-) |
ציטוט:
java(4434,34) סתם דוגמא. אם אתה רוצה דוגמא שלח הודעה. |
תאמינו לי, אין אפשרות לחסום לחלוטין את המקור.
זה מניסיון. הייתי צריך להרוס דפים שלמים בגלל הסיכוי הכי אפסי שמישהו יצליח להתחמק מכל "מנגנוני האבטחה" ששמתי בדף... (היום אני יודע שעשיתי דברים מאוד נאבים- פריים, חסימת מקש ימני ופופ אפס.. =\) בקיצור, אל תיקח את הסיכון.. |
טוב תודה לכולם במיוחד לKuchi.
אנסה לקחת את מה שהצעת לצומת לבי. כל מי שאחר הציע דברים הם לא ממש רלוונטים מסיבה שמה שהצעתם יפריע לעכבישי מנועי חיפוש לעלות על האתר בצורה טובה יותר וכך אני הפסיד רק. אבדוק את מה ש Kuchi רשם לדעתי ניראה אחלה אבדוק אם זה לא יגרום לאטה משמעותית של האתר. |
בקיצור, הדרך הכי טובה היא בשימוש בתוכנה נוספת. למשל פלאש או JAVA (לא JS).
פלאש אפשר להפוך בחזרה לSWF אבל אני לא חושב שאפשר בJAVA. |
ציטוט:
|
אף פעם לא תהיה דרך מושלמת מסיבה מאוד פשוטה שתמיד יש אנשים עם קצת
ידע שיפרצו את ההגנה, אבל צריך לנסות, אם היינו ככה לגבי כל הגנה אז בשביל מה הגנות תמיד יפרצו אותן.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:32. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ