![]() |
איך עבדתם על אנשים ב-1 באפריל??
ספרו לנו..
אני עוד לא עבדתי אני מחפש רעיון טוב.. |
שסוגרים את פאנצ'ר :P
כולם היו בלחץ חח |
אמרתי להם שאני האבא הביולוגי שלהם =\
לא עבדתי, עבדו עלי... הודעה 603 שלי! |
אמרתי לגולשים שלי שהמשחק יסגר P: [וואר ארמי]
|
אין לי רעיוןן:(
חח.. |
אני וחברה שלי אמרנו להורים שלה שהיא בהריון
|
אני לא עבדתי על אף אחד , אבל החברה שלי הודיעה לי שהיא בהריון 8-* :-0
|
ציטוט:
1 באפריל LOL לא מצחיק ! אמממ ואללה כמעט ולא עבדתי על אנשים רק על חבר שאמרתי לו שחבר עשה תאונה והוא בבית חולים אז הוא התחיל להתקשר לחברים .... |
עבדתי על אמא שלי שאני פורש מבית ספר
ועבדתי על חברה שלי שאני עובר לשדרות... שניהם דווקא הלכו לא רע....:) |
חברה שלי התקשרה בתור שכנה שלי ואמרה שהיא רוצה שנהיה מאהבים וזה בעע למזלי לא עשיתי פדיחות, אני תמים אין לי כח לעבוד על אנשים
|
אני וחברה שלי נסענו לחבר שלי בזכרון..
חברה שלי התקשרה לאמא שלי ואמרה לה שפיצצו אותי מכות ועכשיו אני בבית חולים.. חחח... אמא שלי בכתהההה.... |
ציטוט:
|
ציטוט:
גם אני לא עבדתי על אף אחד.. קודם כל ישנתי עד 3 בצהריים.. ואז ישבתי לעשות עבודה בהסטוריה אז היום הזה הוא יותר מדכא מאשר שמי בשבילי|דמעות| |
אמרתי לאמא שלי שאחותי הקטנה מעשנת, אבל היא ידעה את התאריך :(
|
התקשרתי לאחותי שבעבודה ואמרתי לה שהמחשב נשרף (היא צריכה להגיש עבודת גמר לטכניון מחר) :)
|
לא עבדתי על אף אחד למרות שניסיתי לפנות בוקר..
אני חולה, אין כוח ומצב רוח לזה:(. |
תאמת אני לא עבדתי על אף אחד
|
ציטוט:
אז מה עושים לאמא שאתה עובד עלייה כל השנה? חחח..צריך משהו חדש, לא? ואגב, אמא שלי זרמה שאמרנו לה שצחקנו...|Lol| |
עבדו עליי, אמרו לי שאין בית ספר.
אחר"כ עבדתי על לקוח שלי אמרתי לו שכל השרת נמחק והלכה כל העבודה שעשיתי לו.(חלש נכון?) |
חבר שלי עבד עליי שמושיק עפייה התאבד ומצאו אותו ללא רוח חיים ויעני למי איכפת ממושיק עפייה אבל עדיין אכלתי את הסרטים שהאו הביא לי כי כאילו מה מושיק עפייה קשור עכשיו..:]
|
בתור אדם שמזרים את המשפחה והחברים כל השנה לקחתי את היום הזה חופש ;P
|
lol
בת דודה שלי עבדה עלי שהכלב שלה מת :P אני עבדתי על חבר שלי שמיליתי לוטו וזכיתי ב 7 מיליון :O |
ציטוט:
אני לא הייתי מאמין ;P |
מספר עצות לכל אלה שחשים את עצמם מתחנים...
1. לא למתוח אנשים שמצפים לזה 2. לא למתוח בזמן שזה צפוי 3. המתיחה חייבת להיות פשוטה כי ככל שזה מורכב יותר כך גדל הסיכוי שתעשו טעות 4. לא להגזים במתיחה (למשל זכיה ב7 מיליון) זה חייב להיות משהו בגדר ההגיוני... |
ההורים שלי רצו להגיד לי ולאחים שלי שאמא שלי בהריון
לא היה להם אומץ :) |
אני ועוד חבר עבדנו על חבר אחד, שילדה(הוא אוהב אותה)הציעה לו חברות והיא רוצה אותו וזה, עכשיו הילדה הזאת אמרנו לה שתגיד הכל נכון וזה!
איזה קטעיין היהההההההה!!!!!!! בהצלחה לכם (: |
ציטוט:
חעחע סתם... חולה עליך :-D |
חעחעחע..חבורת סטלנים קטנים^.^
אני עבדתי על חבר שלי...שחברה שלו בגדה בו איתי חחחחחחחח^^ |
עבדתי על הכלב שאכלתי לו את השיעורים
|
חחחחחח
:) לפי דעתי האשכול כבר מדרדר ואני מודה שגם אני מדרדר אותו לכן אני ממליץ לנעול |
ציטוט:
היחידי אבל היחידי ייייייייייייייייי מכל האשכול הזה שהרג אותי זהו אתה בטופ ליסט שלי אחי דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי הרגת אותי פאג יו אני לא יכול להפסיק נשמה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מת מת מת עליך ! |לב| |לב| |לב| |לב| ועידן בן כמה אתה ש "מציעים חברות" ? (לא בא לרדת או משהו רק שואל) |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:02. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ