![]() |
עדכון לגביי נפילת Serv-In , שרת חילופי ללקוחות .
אחר הצהריים טובים .
רציתי להודיע כאן כי עקב נפילת השרת ועליתו שתיערך ככל הנראה ביום חמישי השבוע , ביקשתי את עזרתו של משה מחברת "דיגיטק" (ממנו השכרתי את השרת) והוא הסכים לתת לי שרת חילופי . הנפילה קרתה בעקבות טעות של אחד מליון . המתחזק התקין בטעות פעמיים את התוכנה PHP (ידנית) וזה גרם לבעיות רבות . בנוסף הגיע לשרת גם כן אפצ'י בשני גירסאות . לאחר שניסינו את הכל פשוט הכל ! אתמול בלילה - (תודה רבה לתומר - אטום בומב מהפורום שעזר) הוחלט לפרמט את השרת כי כלום לא עזר . כנראה שמשה יוכל להגיע לחווה רק ביום חמישי ולכן ניתן לכל הלקוחות שלנו שרת חילופי . כל הלקוחות (כמובן כולל הריסיילרים שלנו) שיבקשו שרת זמני אנא פנו אליי . ICQ : 75624240 פלאפון : 0505232749 . השרת יינתן כשרת חילופי ומיד שנעלה את השרת החדש אנו נעביר את כל הלקוחות ללא הרגשה . מצטערים על אי הנוחות וכמובן שכל הלקוחות יקבלו פיצויי כראויי . ושוב אני רוצה להודות למשה מ"דיגיטק" שסיפק את השרת ללקוחות - תודה רבה משה . בברכה , מאור . |
סוף סוף רשמתם משהו
מקווה שתחזרו מהר הפורום שאני מנהל היה סגור בהצלחה |
מקווה שתצליחו.
יבגני |
בהצלחה מאור, יישר כוח.
:) |
OK, תחזרו מהר!
ובהצלחה ..
דבר איתי במסנג'ר, מאור. |
סער תשלח הודעה .
מצטער שלא הודעתי לפני - היינו עסוקים מאוד עם השרת . לצערי לא הצלחנו לסדר אותו אבל אין מה לעשות כך זו דרך החיים . כפי שאמרתי כל הלקוחות אנא צרו עימי קשר לקבלת שרת חילופי . בברכה , מאור . |
אם הבנתי נכון,
הלך השרת ? אין לכם שרת גיבויים ? הייתי במצב הזה לפני חודש - וזה קשה.. אבל מקווה שתתגברו על הבעיה! |
בהצלחה, ניסיתי לעזור ;)
|
בהצלחה!
|
חח לאחר הפאשלה הקטנה - גדולה שלי סידרתי את הכל ללא כל פירמוט...
אבל לפי מה שהבנתי התקינו את הDA מחדש ולכן הגיבויים שוב נמחקו..(חבל שלא שאלו אותי קודם) בכ"מ אני מעלה שוב את הגיבויים (עד מחר בחצות - 4.4.06) השרת יחזור לעבוד כרגיל. בנתיים לקוחות אשר לא קשורים לאחסון (שרתי רדיו וכו') מתבקשים לפנות אליי ע"מ שאפתח להם את החשבון בחזרה. msn: bar@serv-in.com icq: 235742 בנתיים לקוחות בעלי שמות מתחם מתבקשים לעדכן את שרתי הDNS. בברכה, בר |
בשעה טובה ובעבודה רבה (ומעולה אני חייב לציין) של בר - השרת חזר .
אין צורך בפרמוט לבסוף . כל הלקוחות יקבלו את הפיצויי שהובטח יש לנו גיבויים והם מועלים ברגעים אלו ממש . תודה רבה והמשך יום נעים , בברכה , מאור . |
ציטוט:
כל הכבוד , |
ציטוט:
|
בהצלחה.
באמת חברה טובה, עלו והצליחו |
תודה לכולם על ההבנה!
במידה וצריכים תמיכה או כל דבר שעולה בראש אתם מוזמנים ליצור קשר חופשי לבירורים . בברכה, עמיטל:) |
ציטוט:
חבל שזה יקרה שוב ותהיו באותו המצב. |
ציטוט:
הבעיה הייתה פה אחרת ויש לנו גיבויים של יום שבת בצהרים/ערב . יש לנו כונן אחד של 120G שהוא הכונן הראשי ועוד כונן משני של 120G שהוא כונן גיבויים . . . תודה על ההצעה |קורץ| |
בהצלחה חברה, מקווה לרק טוב.
|
עדכון קטן..עלו 10% מהגיבויים.
וכמו שביקשתי קודם לקוחות בעלי שמות מתחם מתבקשים לעדכן את הDNS לבאים: ns1.digitekk.biz ns2.digitekk.biz |
עדכון קטן למה שבר אמר הועלו כבר 30% מהגיבויים.
ככל הנראה עד השעה 10 בבוקר לבערך יועלו כל הגיבויים. |
בהצלחה,
|
בשורות משמחות :)
סיימנו להעלות את גיבויי המשתמשים בהצלחה! משתמשים אשר הגיבוי שלהם לא עלה מסיבה כלשהי מוזמנים לפנות אליי: msn: bar@serv-in.com icq: 235742 |
כל הכבוד לכם,
אחלה חברה. |
בהצלחה לכם מקווה שתסתדרו
|
בהצלחה לכם .
גם לי הם רצו לתת ריסיילר חלופי לשרת יעודיי, אבל לא הסכמתי אמרתי להם להחזיר את הכסף (כי כל השבוע היו בעיות בפול דברים), ובסוף מיכאל היתקשר ל-013 וצעק אליהם, והם החזירו לי את השרת אחרי 10-20 דקות :) כמובן אחרי מריבה קטנה שהייתה לי אם מיכאל . אבל בכל זאת, אני מקווה שגם השרת שלך חזר . לילה טוב, ירין . |
אתר הפורנו גם קשור איכשהו למה שהופיע, לא הבנתי :).
בכל זאת, בהצלחה :] |
ציטוט:
|
|
אף אחד כאן נראה לי לא הבין שום דבר מה קרה..
כולם על שרת חילופי שיש לנו , לא השארנו לקוחות במצב שאין להם כלום. כל הלקוחות מאוכסנים על שרת רק לא על השרת שהם היו , זה הכל! לא נאבדו שום גיבויים כל הגיבויים בסדר גמור ומעותקים 3 פעמים כבר. תודה לכולם , אבל זה בהרבה יותר פשוט ממה שעשיתם את זה חחח. עמיטל. |
ציטוט:
אבל אני אישית לדבר איתו בטלפון או בכלל לא יעשה זאת שוב . אמרתי למיכאל שיחזיר לי את הכסף הוא רצה להתחיל להוריד לי דברים מהכסף . דיברתי עם משה הוא נתן לי גישה לייעודי של דיגיטק לבסוף ע"מ שאעלה את כל המשתמשים שלי עד שהם יעבירו לי את השרת ל012 . כמובן שדרשתי על כך פיצויי על זמן הנפילה שהייתה לי בגללם ואנו נראה מה ייקרה כבר . חודש הבא אני כנראה לא יישאר אצל דיגיטק . |
ציטוט:
מיכאל אומר לשותף שלי (הוא הכניס אותי לאיגנור) שהוא מוריד בין 50 ל-100 על הדיירקט אדמין, ועוד בין 200 ל-250 על התומך שהוא שולח לחווה, ועוד ועוד ועוד .. אמרתי לו: "אתה לא מוריד לי שקל, אתה מחזיר לי את כל ה-600 שקל ששילמתי לך" (במזל הוא גר בדימונה) בקיצור בסוף, הוא סידר את העינין . בכל זאת, אני יודע משהו שהוא נכון לגבי מיכאל, הוא אוהב את הכסף ולא מעניין אותו לא הלקוח ולא כלום ! אבל ברוך ה', הכל יסתדר ואמרתי למיכאל, מבחינתי החודש לא התחיל . טוב אבל הייקר הכל חזר :) שיהיה לך שבוע מעולה מאוד :) ירין . עריכה: לא קראתי את הסוף של האשכול שרשמת: "דרשתי פיצוי על הימים של הנפילה כמובן..." אמרתי למיכאל, שמבחינתי, החודש לא התחיל, רק יום ראשון, החודש יתחיל אחרי שאני יראה שהשרת פיקס . |
ציטוט:
ברגע שיש לך את כל האמצעים הדרושים שכתבתי אין לך בעיות.(כמעט ו) |
ציטוט:
אבל עם כל הכבוד משה אמר לי שזו הספקה של 5 דקות . זה או שאני מקבל פיצויי על השפה הגועלית ועל היחס המגעיל ועל הנפילה או שאני פשוט עוזב . אין לי בעיה שיחשוב מה בא לו . בעיקרון ? יש לי גם כן אפשרות לשלוח את המס הכנסה עליו למה לא קיבלתי עדיין את הקבלת קניה . יש מליון ואחד אמצעים להסתדר איתו השאלה היא איך אתה מדבר איתו . אם הוא מתייחס אליך חרא תתייחס אליו בצורה גרועה יותר רק ככה הוא יבין שלא כדאי לו להתעסק איתך יותר מדיי ולנסות לשחק איתך . |
אני לא מבין מדוע לא מתיעצים עם מתחזקים לפני ביצוע פעולות כאלו ואחרות.
rpm -e php / rpm -e httpd הסרה מוחלטת של הPHP ושל הApache (בצירוף שם החבילה המלא) בעזרת מערכת הקימפול של DA תוכל לקמפל את הApache והPHP בתוך 10-20 דקות מחדש והכל מסודר. בכל מקרה - כל הכבוד על העלאת שרת חלופי |
ציטוט:
יש בעית תשתית ב013 שהשרת פשוט מאוד לא זז אז הוחלט לעבור ל012 והשרת כבר פורמט ונקווה שנפטור את הבעיה הזאת מהר |
בהצלחה, אחלה חברה.
|
כל הכבוד על העלאת השרת החלופי, שיהיה בהצלחה לכם.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:37. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ