![]() |
-דרוש- עיצוב לחנות אופניים.
שלום אני מעוניין בעיצוב לחנות אופניים בשם "אופני העמק".
אין מה להוסיף. סקיצות להביא לכאן. בברכה, |
אתה עושה צחוק?
אתה באמת מצפה לקבל סקיצות מיידי בלי אפיון וכלום? צור קשר אני אוכל להתאים לך עיצוב כל עוד זה לא יהיה ממוסחר בין 100 מעצבים ואולי אמצא משהו מוכן |
תוך כמה זמן צריך להגיש?
מה התקציב? מה צריך להכין? PSD בלבד? HTML? אתה צריך גם פלאש? קצת פרטים על החברה...העדפות של הלקוח...משהו? |
ציטוט:
יש זמן ,אך מי שיראה רצינות ויעשה זאת תוך יום ומהר זה יהיה מצוין. התקציב כרגע אינו משנה זה פרויקט שאני מעלה ככה שיש תקציב גדול. PSD בלבד, + אפשרות לFLA . אין העדפות,תעשו מה שבמוזה שלכם. |
תגדיר תקציב גדול...אתה לא יכול לזרוק דברים באויר ולצפות שאנשים יבינו אותך...
|
חוץ מהעיניין של "תקציב יש" מבחינתי הכל בסדר.
תקציב זה יחסי יש כאלה ש 250 ש"ח זה הרבה עבורם וכאלה שלא פשוט תן מס' אנשים ידעו עם שווה או לא. |
כמה אתם מציעים אל תגידו לי להגיד כמה ואז תתנו את המקסימום של המחיר..
|
צבעים תשמח לעשות זאת בשבילך, אך באופן פרטי ולא ממוסחר בין מעצבים אחרים כמו שנאמר פה הרי אין ביטחון לכך שתקנה את העיצוב שיישבו עליו והשקיעו בו מזמנם.
|
290 שקלים על PSD.
צור קשר בהודעה פרטית אם אתה מעוניין. |
כמו שציינתי, כך גם צבעים ציינו הראתי לך משהו מוכן שהיה לי ואמרת שתחזיר תשובה.
|
אם יש תקציב אשמח לפתח את כל האתר :)
אם זה דודי למה לא יצרת איתי קשר ? הפרטים שלי בחתימה או שיש לך כבר את הICQ שלי . אציג עבודות קודמות לאתרים עיסקיים ועבודות שבעבודה . באותה הזדמנות תן לי אפיון מלא ואתן לך סקיצה :) בברכה , מאור . |
ציטוט:
מוכר לי השם...הם מעפולה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
כן, מול המגה. אני גם מעפולה :P |
כן גמני רציתי לשאול קניתי מהם איזה 2-3 אופניים....
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה, אם אתה צריך עיצוב, אשמח עם תיצור איתי קשר, פרטים בחתימה. יום טוב וחג שמח, אברהם. |
דודי לא דיברת איתי עדיין אשמח אם תפנה אליי .
|
צור עימי קשר נראה אם אני יוכל לעשות לך.
כל הפרטים בחתימה. |
מצטער אבל הדרך שבה אתה ניגש לעניין היא חובבנית לגמרי.
אין פרטים בקושי, אין תמונות, אין כלום. אין פרטים עליך, על התשלום, על יצירת קשר... חבל. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:27. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ