![]() |
מבקש ביקורת ksp.co.il.
שלום וחג שמח,
אני מעוניין לקנות מחשב והציעו לי את ksp.co.il ושם לקנות את הרכיבים של המחשב שלי. (המחשב צריך להיות בעל יכולת לשמש כשרת וכמחשב רגיל בבית). הרכבתי לי את המפרט, המחיר טוב בשבילי והסניף קרוב לביתי, אך אני לא יודע אם הם טובים, מביאים חומרה טובה וכדומה. אשמח לקבל רק מלקוחות שלהם ביקורת על השירות, תמיכה, חומרה והמחשב בכללי שהם קנו מהם. אני מעוניין לשמוע את שני הצדדים - טוב ורע. (במידה ויש לכם הצעה למקום זול וטוב יותר לקנות ממנו אשמח לשמוע מה הוא). תודה, המשך יום נעים ושוב חג שמח :) . *אם לא המקום המתאים אבקש להעביר (אין לי מושג לאיפה שייך). |
שלום FreshServ.Net.
אני מאוד ממליץ עליהם הרכבתי שם מחשב שמיועד לעריכת סרטים והוא ממש עונה לי לצרכים השרות שלהם מצויין גם לפי דעתי, וכמובן המחיר אבל תתמקח איתם ותשיג דיל טוב. אני מתייחס רק לגבי קנייה מהחנות עצמה ולא מאתר האינטרנט ששם אין לי ניסיון. יוסי, צבעים. |
חברה זולה מאוד, אחלה חברה, אבל יש בעיה אחת.
האחריות שם קצרה יותר בגלל המחיר. |
הם מעולים.. גם מניסיון של 4 שנים כלקוח וגם כעובד לשעבר..
כל עוד אתה לא צריך את האחריות הכל טוב. הצד של האחריות על מוצרים הוא קצת בעיה בחברה, במיוחד עם המוצר בן יותר מחצי שנה, הם יחליפו אותו זה כן.. אבל ייקח זמן.. סה"כ מצויינים. |
לא לא ולא,
בייחוד לא אם זה צריך לשמש כשרת, נסיון אישי מהימים האחרונים, הדיסק הקשיח בבית נדפק, הם לא מחליפים את הדיסק מיידית אלה "יש להמתין עד 5 ימים, זו מדינית החברה"..וגם אז, מסרתי דיסק של WD, קיבלתי בחזרה MAXTOR ("מוצר שווה ערך"). דניאל. |
תודה לכולם.
דניאל - אם אקנה את ההארדיסק ממקום אחר?(או שהכוונה לכל חלקי המחשב?) והאם יש לך מקום זול וטוב יותר? תודה, המשך יום נעים ושבוע טוב!. |
מועבר לפורום המתאים
|
דניאל.. מעניין אותי, על איזה סניף מדובר ?
ותוך כמה זמן מרגע הקנייה הלך הכונן ? |
התמיכה שלהם על הפנים והם לא מספקים אחריות ולכן לא מומלצים... ממליץ על:
zigzag2000.co.il |
מקבלים תמורה למחיר...
|
פחות או יותר ממליץ על מרדנית.....
www.mardanit.co.il המחשב שאני מדבר ממנו נרכש משם....ועוד כמה חלקים מכמה מחשבים בבית...לא עשו לי בעיות אף פעם. פעם אחת אח שלי בא עם לוח אם אחרי שהיה לו קצר והחיבור חשמל הראשי ללוח הלך ואז הם אמרו לו שהוא צריך חדש ובסוף הוא חיבר את החשמל במקום אחר והוא עבד...... אבל חוץ מהמקרה הזה.......אחלה חנות. אגב, אני יכול לספר מקרה שקרה, כשקניתי את המחשב הזה אחרי שבוע או שבועיים פתאום הכרטיס מסך החליט להישרף....הלכנו לחנות..הם בדקו ויום אחרי קיבלתי את המחשב חזרה עם אותו דגם אבל עם צ'ופר..יציאת DVI (או איך שלא קוראים לזה) |
ציטוט:
אבל מקבלים את מה שקונים . והאחריות מצויינת , ניסיון של שרת ומחשב ביתי. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:01. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ