![]() |
בקרוב אני אשחרר מערכת "פנקס אישי" דינאמית.. כנסו לפרטים (שוחרר דמו)..
שלום.
בעקבות הזמן שהתפנה לי קצת, היום התחלתי לעבוד על מערכת שהיא כמו Notepad במחשב, רק שהיא דינאמית - ושומרת את המידע בקבצי SQL. כעיקרון, המערכת עובדת על PHP ועל MySQL, ובאתי לכאן ע"מ שתגידו לי אם זה נחוץ לשחרר את זה? זה יעזור לכם? עיקר המערכת זה הכנסת רשומות (כל מיני הודעות קטנות, קישקושים וכו'), אחרי זה ניתן למחוק - לערוך ולעשות מה שבראש שלכם.. ולמי ששואל למה זה שימושי? בעצם, אתה אצל חבר או משהו כזה, או אפילו באילת בחדר מחשבים כלשהו ואתה רוצה לרשום משהו, אז זה יהיה שימושי לרשום את זה, ואז כשתחזור הביתה כל המידע יהיה לך זמין תוך שנייה - עם אפשרות הורדה (בקרוב מאוד - הרשומות יהיו כקובצי TXT!). אז מה אתם אומרים? יהיה שימושי? רותם. בונוס: התחלת העיצוב של המערכת - מה דעתכם? http://img358.imageshack.us/img358/8...dskitza3vo.jpg |
זה אמור לשרת גולשים ברשת?
אם כן, אז תעשה עיצוב מושך יותר. |
חמוד מאוד .
אתה יכול להוסיף כמו במחברת ..השורות האלה ..תוסיף גם, זה יהיה יותר אומנותי כזה . אבל בתור התחלה חמוד מאוד . בהצלחה בהמשך :) שבוע טוב , ירין . |
הרעיון נחמד אבל ממש לא שימושי.
בשביל מה יש אימייל? בכל מקרה, בהצלחה, אולי יתפוס :) |
מי שיוכל לעשות עיצוב למערכת בחינם אני אודה לו מאוד..
בסה"כ זו סקיצה. תודה לכם :) |
אממ זה דבר מאוד בסיסי לעשות. זה נחמד שאתה משחרר את זה, אבל יותר פשוט לשלוח לעצמך אימייל :{
|
רעיון פצצה אחי, באמת!
קודם כל - כל הכבוד לך, בבקשה תמשיך\תתחיל לעבוד על המערכת, אנחנו מעוניינים בה. |
ואם שכחת את הסיסמה של המייל? ואם זה מייל ברשת והוא לא זמין?
אהה? :) בנתיים סיימתי את הוספת הרשומות, מחר אני אתחיל לעשות את הצפייה ברשומות. בגרסה הסופית - אפשרות להורדת רשומה כלשהי כמסמך TXT. תהנו! |
ציטוט:
בהצלחה.. |
אני מוכן לעשות לך עיצוב בכיף :)
צור איתי קשר באימייל\מסנג'ר: yonatan642005@gmail.com או באייסי: 281781561 לילה טוב וחג שמח, יונתן. |
רעיון מעולה :) אני אישית אשתמש בו.
אגב, אתה תציע אותו כשירות על השרת שלך, או כמערכת שכל אחד יוכל להתקין על שרת(עדיף לדעתי)? |
מערכת שכל אחד יוכל להוריד.. אני משחרר אותה כ-GPL.
תודה לכולם! :) |
דמו ראשוני הועלה: http://root.dnsalias.com/Personal_Notepad/index.php.
מה שאפשר לעשות כרגע: א) להכניס רשומות/הערות. ב) צפייה ברשומות + לעדכן רשומות. תהנו! |
נחמד מאוד קצת מסורבל מידיי אבל יצא טוב כל הכבוד!
|
כבר אמרתי לך - זה יצא מצוין! :)
|
לא יודע, אל תעלב אני פשוט לא רואה שימוש במערכת כזאת...אולי איזה משהו קטן שאחרי שבועיים אף אחד כבר לא ישתמש...:\....זה כמו מי שאמר כאן מערכת לסיסמאות...זה סתם דברים שעדיף שיהיו במחשב האישי בתור תוכנה.
|
ציטוט:
המערכת נוחה מאוד. |
לפי דעתי,
תעשה אפשרות שאפשר לשלוח רשומה לאימייל מערכת טובה, לא ימצא בא שימוש ממשי |
אני חולק על כל מי שאמר שלא יעשה בה שימוש ממשי.
הוא אמר שהמערכת תינתן להורדה,ז"א שזה כמו פנקס תזכורות אישי משלכם! שימושי מאוד! :) |
לקחת לי ת'רעיון :(
בכל אופן אצלי הוא ישולב באחד האתרים שלי... |
אממ יש לי רעיון :)
תעשה שתיהיה אפשרות לבחור שם לכל רשומה. כי לעבוד אחת אחת בכל הרשומות, קצת מעצבן \= |
ציטוט:
אחלה רעיון טל :) |
בקרוב אני אעלה את הדמו החדש, בין האפשרויות החדשות:
1) התחברות למערכת (הדבר הכי חשוב בכל זה..) 2) הגדרות האתר - הושלם סופית, אפשרות לקבוע שם לאתר, סיסמה להתחברות ושם כותב הרשומות. 3) אפשרות לתת שם לרשומה שאתם רוצים (טל תודה). בקרוב אשחרר את הגירסה הסופית לכולכם. תהנו! :) |
הדמו החדש הועלה!
כנסו בהמונכם :) |
WYSIWYG ימשוך יותר, ואגב.. אני לא פאפי אני פופי.
העיצוב, באמת לא מושך. אולי משהו עם לוגו וכו'? ולמה אתה קורא לזה בטא, אם המערכת כבר רצה ברשת? |
יש לוגו - צריך להוסיף.
לגבי בטא - כי התיכנות של המערכת עדיין בשלבי בטא גם הקבצים כן. |
אני שמח לבשר שסיימתי לתכנת את המערכת :)
הכל מוכן, רק צריך להוסיף לוגו (תודה ליונתן) ולהכין התקנה. כל הבאגים תוקנו - והכל הושלם בהצלחה. כל מי שרוצה לתת ניסיון בעיצוב קטן למערכת, רק שיפצורים קטנים שיהיה קלאסי ויפה, שידבר איתי. בנתיים - אני עובר על כל הקבצים לבדוק שהכל טוב ושאין באגים. שלכם, רותם. תאריך ההפצה יאמר בקרוב - רק חכו! :) |
אתה מוזמן לדבר איתי רותם :)
ננסה למצוא משהו. |
אני לא מבין את הרעיון, יש לי כבר נוטפאד במחשב... למה אני צריך להכנס לאינטרנט לעבוד שם כשאני יכול לעבוד במהירות ובנוחות במחשב...
לא אהבתי את הרעיון, אבל בהצלחה... |
ציטוט:
היית מבין למה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:58. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ