![]() |
[פלאש] עבודות אחרונות שלי ללקוחות או סתם...
החלטתי לרכז את כל העבודות האחרונות שלי באשכול הבא ולקבל ממכם חוות דעת על העבודות הנ"ל...
תודה. העלתי על השרת שלי על מנת שתוכלו לראות את זה מסודר מעצב שיכול לעזור לי ולעצב לי פורטפוליו בתמורה להנפשה אני אשמח שיצור איתי קשר פרטים בחתימה דיב סרב - חברת איחסון www.fla-p.com/flash/dix-serv2.html חברת איחסון -[רמאים] www.fla-p.com/flash/logo2.html הקופסאות שעשיתי ל www.fla-p.com/flash/box222.html אתר ג'רסי זה מורכב משני פלאשים www.fla-p.com/flash/intro.html רדיו אין- www.fla-p.com/flash/radio-in.html צימר הוסטס www.fla-p.com/flash/tzimerhost2.html webtop -פורום www.fla-p.com/flash/webtop.html smcomp- פורום www.fla-p.com/flash/smcomp.html ירוק חברה לאיכות הסביבה באנר קטן שמופיע באתר למעלה www.fla-p.com/flash/yarok4.html באר www.fla-p.com/flash/greenstore.html ולסיום באנר שהכנתי לעצמי www.fla-p.com/FLA2.html תגובות |
וואו אתה ממש פלאשר טוב :) אהבתי את כל העבודות שלך ...
|
אהבתי מאוד את כל העבודות |קורץ|
|
תודה רבה!
וכולם יכולים להגיע לרמה כזאת [לא שזה כזה קשה] בקרובבב... ;) |
עבודות חמודות גבר =]
|
יפה סוף סוף אני רואה עבודות מקצעויות שלך יפה אבי..
|
כולם יודעים שהוא סוסא
הוא תותח ועובד מהר |
לא אהבתי את העבודה של רדיו IN, האיכות ממש לא טובה. :\
השאר ממש ממש יפה! אהבתי! בהצלחה ..... |
בלאט עבודות מצומצמות מבחינת פלאש
הדבר היחידי היה יפה הבאנר של fla-p האדום . הוא חלק והכל זז שם יפה אבל גם שם , חסרים עוד אפקטים ודברים מיוחדים הוסא סטנדרטי. |
יפה אחי בכמה אתה מוכר?
|
עבודות יפות מאוד חוץ מהקופסאות שלא עובד לי..
|
אהבתי את כולם :)
|
רוב העבודות שהצגת פה פשוטות לעשיה.
זה קל והרבה יודעים להנפיש בפלאש, פלאשר (לדעתי..) נמדד ביכולות בAS שלו. |
ציטוט:
|
שאלוהים יעזור לי...פרשתי לא מזמן, אבל אני עדיין מבקר כאן מדי פעם ואני פשוט מרגיש מחוייבות להגיד את מה שיש לי בנושא העצוב הזה.
התגובה ההגיונית היחידה שמצאתי כאן היא זאת: ציטוט:
אתה לא קרוב אפילו לרמה של פורטפוליו. קהל הלקוחות שלך מצומצם, יכולת הAS שלך ירודה ביותר, אתה מקובע על מספר אפקטים מצוצמם ומאוס ביותר... תצבור קצת נסיון, פלאש זה לא רק אנימציה. זה בעיקר לא אנימציה. כמו שאלון אמר (ובצדק), פלאשר נמדד על פי כמה שהוא יודע AS (בנוסף לדברים כמו מקצועיות, אמינות וכד') וכמו שאני רואה את זה, אפילו המילה "חובבן" לא מתאימה לך. |
ציטוט:
כמובן אני לא יכול להתעלם מהתגובה שלך ואני אענה לך... לא אמרתי שלא צריך AS ... AS זה אחד הדברים הכי חשובים בפלאש זה כמו שמעצב יודע להכין עיצוב אבל לא יודע לתכנת אותו ואז האתר עצמו בחיים לא יהיה מוכן אלא העיצוב יהיה תמונה בלבד אותו דבר בנוגע לפלאש AS ואנימציות בפלאש הולכים ביחד וחייבים ללכת ביחד אבל לא בכל מקרה. למשל רוב העבודות המוצגות כאן לא דורשות AS מורכב מלבד מה שציינת של כפתורים וcounting בסיום הפלאש על מנת שיהיה אפקטים ראנדומליים. ולפי דעתי ברוב הפלאשים לא כולם אך רובם לא היו זקוקים ל AS ואם הם היו זקוקים הייתי מוסיף להם. AS זה לדברים שאנשים מעוניינים שיהיה בפלאש שלהם צד תכנותי מלבד האנימציה המונפשת להם [כמובן שאפשר לעשות אנימציה ע"י AS אבל זה מיותר]. לכן לא צריך לשלב AS אם אני מעוניין בהברקה. כמובן שאפשר לשלב אבל לא חובה. לכל דבר אפשר לשלב AS אבל גם אפשר לעשות את הפלאש ללא AS |
גם אני לא יכול שלהתעלם מהתגובה שלך.
ציטוט:
ציטוט:
אבל זה סתם מידע טכני, מה שאני בעצם בא להגיד זה שנכון שלא צריך AS בכל מקום. להפך, כל עוד לא צריך אותו חבל לדחוף אותו, אתה עלול לגרום לצריכת מעבד גבוהה או ללולאות אין סופיות. אבל בשורה התחתונה, פלאש דבלופר נמדד על פי הרמה שלו בAS. היכולת שלך להתמודד עם טווח רחב יותר או מצוצמם יותר של פרוייקטים ובאיזו איכות ויעילות תוכל לבצע את הפרוייקט תלויה ברמת הידע שלך בAS (שוב, ברוב המקרים). |
עבודות נחמדות מאוד.
|
מה נותר לי אלא להסכים עם כל מילה של גל...
עוד דבר שקצת בעייתי בעבודות שלך בפלאש, בכדי להגיע לתוצאה טובה אתה צריך להקפיד קצת יותר על כל הדברים הקטנטנטים. המעבר בין סצינה לסצינה אצלך הוא קצת בעייתי. מרגישים תקיעות כזאתי.... קיצר נחמד, אבל יש עוד לאיפה להתפתח |
עבודות חמודות, לא הכי מקצועי אבל סבבה.
בהצלחה :) |
יפה, אתה מתקדם...רמתך עלתה בזמן האחרון, העבודות שלמעלה ברמה גבוהה ככל שיורדים למטה הרמה יורדת ויורדת חוץ מהבאנר שהכנת לעצמך שהוא יפה..
|
אמרתי . ואני יאמר שוב
אני תומך בגל - לא בא לפגוע או משהו מקודם פתחת אותו טופיק (עם אותם עבודות) - הרמה שלך היא לא פלאשר וכמו שתראה אצלי בחתימה אני לא קורא לעצמי פלאשר למרות שאני יודע להשתמש בפלאש כמה הברקות וכו' . כבר פלאש ? נראה לי שראית עבודות של galt ואתה יודע על מה הוא מדבר .... לסיום בהצלחה |
יפה מאד אבי! [=
|
אהבתי אני חושב שברמה שלך צריך להתחיל לעבוד 100% פלאש
ולא להתפשר על גודל =/ |
אחלה פלאשר אתה, ובכלל העבודות שלך אין מילים.
בהצלחה בהמשך. |
במבט של עין לא מקצועית בתחום,
העבודות הם בסדר ליעד שלהם(בארים, לוגואים, וכו'...) יש פה ושם קצת "פאשלות" אבל בכללי סבבה. אני עדיין "מעריץ" אותך בגלל כל העזרה שלך לתחום של הפלאש, בין כל אלו שהרמה שלהם קצת נמוכה. שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך:) רפי. |
אחלה עבודות רק בלוגו של Radio-in האיכות ברמה נמוכה.
בהצלחה במכירות. |
מחזק את כולם.
אהבתי כל עבודה ועבודה. |
ציטוט:
ועוד בחודש הראשון שהתחלתי לעבוד עם הפלאש עבדתי עם הפקודה של goandplay זה אחת הפקודות הבסיסיות בפלאש אפשר להגיד שזה כמו הפקודה geturl או stop אותו בסיס לסיכום: אני מסכים איתך במה שאמרת. כמובן ששילוב של AS בפלאש תמיד מוסיף בכל קטע ויכול לעזור. אך בפלאשים הנ"ל שהצגתי לא היה צריך לעשות משהו מיוחד עם AS מלבד הדברים הבאים: [תקן אותי אם אני טועה-ואני מדבר איתך על פלאש בסיסי] 1. קישורים- שימוש בAS 2. אפקטים ראנדומליים - שימוש בAS 3. כפתורים 4. טעינה ופס טעינה באמצעות פקודות AS זה כעיקרון פחות או יותר מה שצריך בבאר בסיסי לפורום או אתר. תקן אותי אם שחכתי משהו כמובן שיש עוד דברים אבל הם לא עולים כרגע לראשי |
אחי סה"כ סבבה... אבל אתה משתמש בכל עבודה שלך באפקט של הפייד........ יאני תגוון ...
בתור לקוח הייתי מתעצבן על זה שיש לי באר בפלאש שנפתח כמו עוד 20 אתרים שעשית.. |
איזה הקפצה יאללהההההההההההההההההההה
חחח לא הבנתי מאיפה האשכול שלי פתאום צץ... נ.ב אני עושה את הבארים בהתאמה אישית ללקוח באותה תקופה רוב העבודות שלי היו נראות אותו דבר כי זה הסגנון שהלקוח רצה וגם בגלל שהתשלום לא היה מספיק גבוהה והעדפתי לעשות לו את תבניות מוכנות [מבחינת אפקטים] כי אני לא אשקיע יותר מדי אם התשלום לא מושקע כראוי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
נעול+אזהרה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:57. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ