![]() |
חברה חדשה עולה לאוויר- Hostole.net
שלום. לפני 3 ימים יצאה חברה חדשה בשם Hostole לאוויר.
החברה מעניקה שירותי אינטרנט מתקדמים: - אכסון אתרים. - רייסלרים. - שרתי רדיו. - שרתי משחק. - שרתי מירק. בדומה לרוב החברות, שרתינו ממוקמים ב- 012. ________________________________ מפרט השרת: מעבד כפול: Intel Dual Xeon 2.8GHz. זיכרון פנימי מהיר: 3GB ECC DDR. דיסק קשיח: 200GB HDD S-ATA 7200RPM. מערכת הפעלה: Linux Red Hat Enterprise 3.0. מערכת ניהול: Direct Admin. העיצוב והתיכנות החדש יעלו בקרוב(מחיר העיצוב גבוה מאד) אנו במשא ומתן עם מס' מעצבים, ועדין מתלבטים. אנו מצטערים על אי הנוחות. מבחינה טכנית, הכל עובד נהדר. - בקרוב יעלו נציגי תמיכה חדשים. - החברה רשומה במע"מ. ________________________________ קצת פרטים עליי: שם מלא: גל אברהם. גיל: 16. עיסוק: תיקוני מחשבים, רשתות ואבטחה (עדין בשלבי למידה מתקדמים). רצינות מעל לכל. דרכים ליצירת קשר: פלאפון: 0508885594 E-Mail: Gal@Hostole.net כתובת האתר: Http://Hostole.net המחירים זמניים. צפויים לעלות בקרוב. אמרו לי ש"דורסים" כאן אנשים בעלי חברות חדשות. אני מקווה שזה לא נכון :). מקווה להצליח, בברכה, גל. |
האם העיצוב מפייר סטייל?
בהצלחה !! |
ציטוט:
-- בהצלחה לכם! (וד"א לפי דעתי היה עדיף שתחכו לעיצוב החדש...) |
1. אתם רשומים כעוסק מורשה/פטור?
2. אתם רשומים ברשם החברות של ישראל? 3. מחיר העיצוב גבוה מאד - איך זה קשור אלינו ומה המטרה של זה? |
ציטוט:
2. לא נראה לי :\ |
ציטוט:
|
חח אפילו שם לא טרחתם לשנות...
ולמי ששואל כן כן זה עיצוב מפיירסטייל. |
מזל טוב ובהצלחה !
שאלה : האם אתם - ריסיילרים / VPS / ייעודי ? |
ציטוט:
|
הם ריסלייר כי הוא פתח אשכול שהוא מחפש ריסלייר, לא ?
|
ציטוט:
|
אנחנו עסק רשום.
כמו שרשמתי בהודעה- העיצוב והתיכנות זמניים. אין הרבה מה להבין. העיצוב החדש יעלה בקרוב. זה כמעט ולא אמור לשנות לכם כלום. "מבחינה טכנית הכל עובד נהדר". |
למה אני בטוח שאתה ילד קטן? :\
אגב, משו פה מסריח, http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=18800 "מחפש רייסלר ב50 ש"ח"? אמרתה יש לך מספיק כסף, ואכן גם אתה בשרת יעודיי. ועוד משהו שאני לא ישכח להגיד, רשמתה ביקורת על "Serv-In" ששאתה מאוחסן אצלהם. עם יש לך שרת יעודיי, למה אתה צריך רייסלר? ולמה בכלל אתה מאוחסן אצלהם עם יש לך שרת? על בטוח משהו פה מסריח לי.. השאלה היא מה. :-/ |
שכחתי להבהיר מס' דברים:
1. אני נמצא כעת ברייסלר. 2. אני מתווך בין חברות לאנשים שמעוניינים בשירות מסוים. שום דבר פה לא מסריח. לא אמרתי שיש לי מספיק כסף, ולא אמרתי שהעיצוב זול. 3. האכסון אצל Serv-In בוטל עקב סיבות שונות. אני מאוכסן בשרתי Extreme-Serv. 4. משה, לגבי פנייתך- "למה אני בטוח שאתה ילד קטן? :\". מה גורם לך לחשוב כך? אם סמיילי מיותר בהודעות שלי, רק תאמר. קח עוד אחד בשבילך :) . |
ציטוט:
אמרתה הרמז שלך היה זה ( שאתה כאילו בשרת יעודי ) זה מה שאני הבנתי. וגם המפרט שהבאתה וכד' http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=8952 תסתכל את אצמך באשכול הזה. אחרי שרואים את זה, כח אני מוכיח שאתה ילד קטן. ואת הסמיילי תשמור לאצמך.:-) |
ציטוט:
אך לשווא. שים לב מה שעושים עלייך. פשוט מחפשים בכל דרך כדי להוציא אותך הכי מניאק מכולם! ואל תתיחס אליהם, תהיה אתה עצמך ותדרוס את כולם אתה.. לילה טוב! |
אל תקח את זה אישית, אבל בינתיים מי שרושם מילים בצורה שגויה זה אתה.
אני לא רוצה לריב פה עם אף אחד. אני רוצה לתת את השירות המקסימלי ולצבור נסיון. אני מקווה שהבהרתי את עצמי. תודה לכם. |
ציטוט:
|
יפה אבל למה לקחת תשם של העיצוב הזה לחברה שלך?
קשה לחשוב על משהו משלך? |
ציטוט:
עכשיו עוד משהו לכולם זה לא בושה לקנות מפירסטייל אני לא רואה בזה משהו חריג, זה אותו דבר כמו לקנות עיצוב מ-TM רק ששם יותר יקר וזהו אין הבדלים. מה שהפריע לי שמאד אבל מאד ילדותי זה שרשמת באתר למעלה "עיצוב ותיכנות זמניים" כאילו את מי זה מעניין? אף אחד לא צריך לדעת, במידה ותשנה עיצוב תודיע אתה לא חייב לאף אחד דין וחשבון על איך האתר יראה וכו'... ציטוט:
זה שנירשמת כבר כעסק על ההתחלה זה טוב מאד. ציטוט:
בקיצור שיהיה בהצלחה. |
נחמד .. שאהיה בהצלחה, אבל לא הבנתי תקטע הזה שרשמת באתר .. "עיצוב ותיכנות זמניים" לאיפה הגענו?
|
בהצלחה.. אני רואה שיצרת קשר
|
בהצלחה:)
חבל שהעיצוב מפיירסטייל. מקווה שתכנסו חזק לשוק ההוסטניג |
מזל טוב לכם, בהצלחה רבה!
בדיוק דיברתי איתך אתמול לא? אתה הוא לא Cryminal ... ? ד"א פשש יפה אתם מוכרים אכסון? יפה מאוד, חשבתי שחברות אחסון, מוכרות אחסון. סתם שאלה להתעניינות, אם אתם ריסיילר של סרב אין, איך אתם מוכרים שרתי רדיו משחק מירק ריסיילרים וכו'? |
בהצלחה
|
הממ..,
שיהיה לכם בהצלחה, שנית, אם העיצוב מ- fireStyle, שנו אותו, אם אינכם רוצים לשנות, לפחות תתכנתו אותו כמו שצריך. |
קודם כל שיהיה בהצלחה.
ואם המחיר שנתתי לך באייסי היה יקר לך...אז אני כבר מבין למה התכוונת שכתבת שהעיצוב עולה יקר. |
ציטוט:
אך הוא ענה לי ככה, "שכחתי להבהיר מס' דברים" "אני נמצא כעת ברייסלר." "אני מתווך בין חברות לאנשים שמעוניינים בשירות מסוים." הבנתה? מסכן שכח |Stare| Gal_avraham, ועם עכשיו יש אנשים שרוצים לבוא עליך ולקנות רייסלר, רדיו, או כול שרת שאתה בכלל לא מספק כעת, מה תגיד להם? שאין לי? שכחתי להבהיר "מספר דברים"? אז עשה טוב, תערוך את ההודעה שלך ותגיד שאתה מספק לבנתיים רק שירותי איחסון. ( זו רק עצה ). לא מעט אנשים פה בהוסט התחילו עם רייסלר וככה גדלו.;P |
ציטוט:
בכל ההודעה הזו אתה מנסה להפיל את הבחור, סה"כ לא רשם שהוא ריסלייר, אז הוא לא מספק שרתי משחק, שרתי רדיו וכד' אז יבוא אליו לקוח והוא יגיד לו במילים פשוטות שהוא לא מספק את השירות הזה. מה קרה את המנסה להפיל אותו?! עשה לך משהו?! שיקר?! לא! בנוגע לגל, בהצלחה |
ציטוט:
אין לו חברים... בגלל זה |שריף| ולפותח האשכול - בהצלחה! האמן לי יהיו עוד הרבה שינסו להכשיל אותך כך זה בעסקים ידידי תיהיא זהיר ותחשבו פעמים לפני כל צעד שלך! |
ציטוט:
אני אומר רק את האמת, ככה אנשים שלא יבואו יעשו טעויות. ואני לא מנסה להפיל אותו חס וחלילה להפך. ציטוט:
אני יקח את זה בתור בדיחה. ( שבכלל לא הצחיקה אף אחד ). אני לא ירד לרמה שלך ויתחיל להתכווח איתך על זה. חג שמח. |
משה, הלוואי שאתה תפתח אתר או משהו, וכולם יקטלו אותך וינסו לעשות את אותו הדבר כמו שעשית.
בנוגע לגל, בהצלחה, כל דבר שתצטרך , אתה מוזמן לפנות אליי בה"פ, אשמח לעזור. |
רק שאני יבין.. באמת...
קראת לעסק שלך גניבת אירוח?! לאן הגענו.. מילא פעם היו כותבים משו' שעוד איכשהו נורמלי עם host/serv. בכל אופן, אני מקווה שזה לא יראה הרבה על העסק שלך, שיהיה בהצלחה. ואל תפתח ציפיות להרוויח משו'.. |
בהצלחה!
זה שנרשמת כעסק רשום זה כבר מראה כרצינות כלפי ההתחלה. אז שיהיה לך כמו שאמרתי את כל ההצלחה שצריך:) חג שמח, עמיטל. |
כל הכבוד לכם בהצלחה לכם שתיהיו טובים
|
ציטוט:
ובקשר לאתר, יש לי לפחות 3 אתרים ברשת, אך אני לא מפרסם פה בשביל לקבל את התגובות המגעילות ( כמו שלך ). חג שמח. |
קודם כל בהצלחה בעסק החדש! במידה ותהיו צריכים עזרה כלשהי פשוט תקליקו על תוכנות המסרים ותוסיפו אותי.
עיצוב - תרדו ממנו...אוקיי עיצוב מfirestyle והוא יחליף אותו. אגב אני לא חושב שעיצובים מfirestyle זה תת רמה כי תחשבו שאם לא היה את האתר הזה כל עיצוב שם היה נמכר בלא פחות מ200 לpsd. (כמובן שעדיף להחליף...). הדבר היחידי שלא אהבתי - את שם העסק... ציטוט:
אבל נכון היה צריך לציין זאת בהודעה הראשונית שהוא ריסלייר. חג שמייח:). |
סליחה על ההודעה סליחה!!!
|
ציטוט:
אבל תראה באצמך הוא רשם שהשרתים שלו מאוחסנים בחוות השרתים של 012. ונתן גם מפרט. אז בקיצור כאן נסיים את הדיונים עם הוא רייסלר או יעודיי. אז שיהייה לכם הרבה הרבה בהצלחה. חג שמח. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:00. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ