![]() |
ביקורת גרועה ביותר על דיגיטק .
צהריים טובים גולשי הוסטס היקרים .
לפני כשבוע וחצי (לערך) - השכרתי שרת מdigitekk . אני חייב לציין שמההתחלה מיכאל היה פשוט זוועתי ואינו יודע לדבר עם לקוחות . השירות פשוט חרא (סליחה על הביטויי) ! . כל יום אומרים היום יהיה השרת ואין שרת ואין כלום - אני נמצא בדאון בגללם כבר למעל שבוע . הבטחות שווא יש להם והם לא יודעים לבצע את העבודה שלהם . כשאתה דורש את הכסף חזרה מיכאל אומר כי יוריד את הכסף שעלה לו הטכנאי שהלך לחווה , הרישיון של הDA וכו' . תמיכה שהם לא יכולים להתחייב אליה - פשוט זוועתית ! אני כבר מהבוקר מנסה לתפוס את משה ואת מיכאל - אין קול ואין עונה ! פשוט בושה וחרפה מה שהולך פה ! אני לא ממליץ להתקרב אליהם וכמובן כמובן שלא בגלל המחירים הנוחים שלהם - לא שווה את זה פשוט ! עדיף לשלם עוד 300 ש"ח ולקבל שרת מהיר במקום אחר ללא בעיות ועם תמיכה כשצריך . הדבר הכי גרוע פה זה שמיכאל מבטיח היום שרת והכל ופתאום הוא אומר לעמיטל (השותף שלי) שיהיה שרת רק ביום ראשון לאחר החג ! - אומר כי נקבל פי 2 מהימים שהוא חייב לי אבל עם כל הכבוד זה לא כבוד ולא מילה ומה שבטוח לא עסק שאפשר לסמוך עליו ! ! ! כאשר כספי שולם הובטח לי כי לאחר התשלום תוך 5 דקות יש לי את השרת ! ! ! אני פשוט מאוכזב מדיגיטק מה גם שהלקוחות שלי מאוכזבים ממני בגללם . הפסדתי לקוחות וכספים בגלל "דיגיטק חברה בשקל" . digitekk.co.il - לא מומלץ בכלל להתקרב לשם ואני אישית לא אמליץ עליהם . בברכה , מאור . |
מה שנכון נכון...
ד"א מאור הבאת לי ת'גינסים? |
שמע, יש פה עשרות ביקורות רעות עליהם, ואתה ממשיך לקנות מהם בגלל מחירי הזנות שלהם וסליחה על המילה, פשוט דופקים אותכם!, הוסטס כבר אמר את מה שיש לו להגיד על החברה הזו!, גרוע ביותר ולא מומלץ כל שניה הם עולים חוזרים כחברה רצינית ואז שניה אחרי נופלים.
אז זה שאתה ממשיך לקנות אחרי כל הביקורות הגרועות, בעיה שלך! אני ממליץ להוסטס לרשום שתי שורות על החברה הזו, כדי שאנשים יבינו, ומאז פשוט לאסור ביקורות כאלה כי הם לא לעניין ויהיו מלא כאלה! |
כבר אסרו על דיגיטק להתשייך לפורום זה.
|
נכון גם לי אותה בעייה כבר מעל חודשיים אני מחכה, אבל אני לא חושב שזה קשור למיכאל כי הוא תמיד מסביר לי את הבעייה ...
כניראה שאני אקנה ממקום אחר שרת כבר... |
חבל שזה קורה. תודה על האזהרה.
|
אתה מספר לי,סתם חברה
|
לא מזמן אמרת מאור שמשה אחלה מביא לך שרת חלופי וכד' :P
בכל מקרה טוב לדעת :) |
ציטוט:
פעם זה פעם, עכשיו זה עכשיו ;P מאור, לא חידשתה לנו כלום, תמיד יש עם דיגיטק סיפור אחר. |
אווי,
אנשים לא משתנים, חבל... |
ציטוט:
לא שווים שקל להשקיע אני כל היום מנסה לתפוס אותם ואין קול ואין מענה . |
דווקא מבעלי חברות אחסון שכל כך נלחמים במחירי השפל באחסון אתרים אני מצפה שיבינו שאיכות עולה כסף.
ואני חלילה לא אומר שדיגיטק לא איכותית, אין לי מושג מה הולך שם, אני לא מכיר לקוחות שלהם. אבל באופן כללי, איכות עולה כסף, אין מה לעשות, ואני לא מבין איך בעלי חברות אחסון נופלים בפיתוי של המחיר הנמוך שלטווח הקצת יותר ארוך יוצא יקר הרבה יותר. |
טוב בוא נחכה לתגובה של נציגי דיגיטק (לא שיש למה לחכות, זה תמיד אותו הסיפור, יש להם סיבה לכל דבר.)
|Rolleyes| |
חכו הם מחר קונים שרתים ב 120 אלף שקל!
(זה בציניות למי שלא הבין) |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Nforce קרעת אותי עכשיו חחחחחחחחחחח
|
אני עדיין לא מבין למה אנשים הולכים לשם
כבר ממזמן נקבע שזה "הונאה" ולא "חברת אחסון" |
ציטוט:
נחכה לתגובה של משה, או אחד מהמנהלים שלהם בחברה. אגב.. אמרתי לכם פעם שהשם ( משה ) זה שם יפה ;P |
ציטוט:
חחחחחחחח בדיחה החברה הזאת |
ציטוט:
ההשקעה בשווי 126 אלף ש"ח" :-/ לצחוק או לבכות? |
ציטוט:
מה שאני יגיד לך שיש כאלה שגם משלמם אלפי שקלים ונדפקים בסוף |
לבכות =/
אם כבר השקעתם 126,000₪ תשקיעו עוד קצת והשכירו צוות תמיכה מקצועי. אפילו תנו חסויות לתומכים - העיקר שיהיה משהו. |
ציטוט:
דיבורים לחוד ומעשים לחוד |כועס| |
ידוע ידוע צמד חמד של גנבים ונוכלים
(מנסיון) גם פעם אחת משה רצה שאני יבנה לו תוכנה בעד 10 ג'יגה ... ורציתי לתת פה בחינם בהוסטס שסיימתי תתוכנה שאלתי אותו למה השרת שלו כבר למטה שבוע ושמלא מלא אנשים אומרים לי לא להיות פראייר ולבנות לו הוא ענה לי " יא בן **** ..." קילל וקילל לאחר מכן באותו ערב מיכאל פנה אלי יפה ואמר הוא לא התכוון בלה בלה בלה .. אמרתי לו אחסון אני כבר לא רוצה אני רוצה על זה תשלום 2000 שקל (תוכנה EXE גדולה ניהול לקוחות , ניהול עובדים , ועוד) בכל מקרה אמרתי לו שזה יהיה בתשלום עכשיו ומיצידי שאם הוא משלם שיקללו אותי שאני ידע של תשלום קיללו אותי ולא על עבודה בחינם מה ענה ? "טוב לא משנה יש מי שיעשה לי את זה בחינם ביי" עניתי ביי והוא ענה "טוב בשביל שאני לא יפנה אליך יותר אני שם אותך באגנור" אמרתי לו טוב שכך ואז התחיל לקלל חחחחחח קיצור צמד חמד של שקרנים מנבלי פה ! מאחר והם כאלה גרועים הם פתחו פורום מתחרה ל Hosts.co.il הפורום הסוס שלנו . כי עכשיו מי שיכתוב עליהם תגובה או דיון לרעה יתנו לו באן ככה זה חברה גרוע וצמד נוכלים ! |
ציטוט:
כולם יודעים. לפחות חלק מפה ( החדשים ) יבינו מאיפה לקנות ומאיפה לא. חג שמח. משה :) |
אלוהים ישמור ...
משה עוד הציע לי ב 600 שקל ועוד חשבתי ברצינות על ההצעה .. לא משנה שבסופו של דבר החלטתי לשלם עוד 200-250 שקל יותר ולהנות במקום אחד ובאיכות ... הוא עכשיו רק גרם לי להקיא עליו . פשוט מגעיל , כמה אפשר לרמות ? כמה אפשר להיעלם ? אלוהים ... |
חבל שוב לשמוע עליהם ככה רעות.
חשבתי שהם "התחרטו" ושינו את עצמם בצורה קיצונית, ועכשיו שמתי לב שלא :S. סתם האמנתי ל"שינוי" שלהם. חשבתי שאני אהיה האחרון שאדפק אצלהם ;(. |
חבל לשמוע , אך לא מפתיע.
בזמן האחרון שמעתי על המון לקוחות של שרתי משחק שלא מרוצים כלל מהשרת , מהאיכות ובמיוחד מהשרות. מקווה שיקחו את זה לצומת לבם , כי זה חבל מאוד. |
מאור, אתה צודק בכל מה שרשמת פה .
בול מה שהוא עשה לי, אבל יש הרבה בעיות, שמיכאל משה לא קשורים אליהם, אלה גילעד מבסט-סרב, פשוט בנאדם חרא (סליחה על הביטוי) . הבנאדם הזה בורח לי כבר שבועיים בלי לסדר לי את ה-MySQL . כבר שבועיים הוא מבטיח לי ולמיכאל שהוא יסדר לי את השרת, ואפילו לא היה בחווה . ביקצור, עוד שבוע הם עוברים חווה,וארון . נקווה שיהיה בסדר, בנתיים החזרתי את רוב הכסף ללקוחות . נקווה שיסדרו את זה במהרה . חג שמח, וערב טוב . ירין . |
מהיכרות עם גלעד הוא דווקא בסדר..היה לי אצלו VPS פעם...אני לא יודע איך הוא עם יעודיים אבל אם זו הבעייה כנראה שבאמת לא צריך להאשים את משה ומיכאל למרות שזה נראה לי קצת לא הגיוני...
בכ"מ נחכה לתגובה של אחד מהם |
ציטוט:
זה שמשה וגלעד משתפים פעולה זה העסק שלהם, אין לך זכות להעביר ביקורת על גלעד, מילא אם היית לקוח שלו או משהו בסגנון... לפי הדברים שלך אני מניח שאתה לקוח של משה כלומר גלעד בשבילך צד שלישי והוא לא קיים בשבילך, כלומר אתה לא יכול להעביר עליו ביקורת, ושרתים של בסט סרב דיי יציבים לפי מה שאני יודע... יבגני |
את האמת מה שאני אומר לכם מהתחלה חשדתי בחברה הזאת לי יש עין ממי לקנות וממי לא..
וכנראה שהפעם צדקתי :-) |
ואני חשבתי שהם פתחו דף חדש..חבל באמת חבל..וד"א אני לא מבין מה הבעיה להשכיר שרת ממישהו שיותר בטוח אפילו מבחינת הפורום פה ותאמין לי שיש הרבה.."שרתים" הכי מומלצת ואתה לא תשלם הרבה ותקבל את מה שאתה צריך..ולפני שאתם קונים משהו עדיף שתבקשו ביקורת והמלצות אם כדי לקנות..מקווה שיסתדר הכל שיהיה יום טוב וחג שמח,דני
|
מאמין לך,
מכל הביקורות האלה. אבל לא נמאס לך אתה כל שעה וחצי לפתוח ביקורת על מישהו אחר? |
צור איתי קשר
אני ידאג לסדר לך נייד 0548055559 |
ציטוט:
יש חוק האוסר פירסות ביקורת בטווח זמן מסווים ? לא נכון ? |
ציטוט:
לא זכור לי בזמן האחרון שפתחתי ביקורת על מישהו 8-* חוץ מזה גם אם כן - מה זה עיניינך ? אתה מנהל את הפורום הזה ? אתה אחד מהבעלים ? הפורום שייך לאבא שלך ? לא ! - אז אל תכניס את האף שלך למקומות שלא שייכים לך . (ובמקרה שלך גם כן לא נכונים) . |
ציטוט:
|
ציטוט:
אין ספק שיש יוצאים מהכלל, גם חברות שמוכרות בזול והן איכותיות, וגם חברות יקרות שאינן מספקות איכות. אך תסכים איתי שמבחינה סטטיסטית, ברוב המקרים איכות עולה כסף. |
צפוי ממזמן, וגם השרתים שלהם מתוחזקים דיי חרא(סליחה על הביטוי)
|
לא מפתיע, חברה בעלת עשרות ביקורות רעות אין מה לעשות בן אדם לא יודע לתחזק שרת ואם יש פה כמה שמאמינים שהוא השקיע 126,000 ש"ח נו באמת הבן אדם 126 שקל בקושי השקיע מה הוא חושב שיוכל לעשות עלינו רושם בשקרים שלו שימשיך לחפש פרייארים אחרים ושלא תבינו לא נכון מי שקונה ממנו בגלל שמחיריו הם מחירי זנות הוא פרייאר.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:44. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ