הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ארכיון (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=15)
-   -   ביקורת רעה על hi_sorie ! ממקרה עכשווי (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=19853)

Eye-Soft 14-04-06 22:09

ביקורת רעה על hi_sorie ! ממקרה עכשווי

שלום אנשים, קרה לי לצערי הרב מקרה מצער ועלוב למדי של העתקת תוכן מילה במילה מאתרי.
הוא לא רק העתיק את התוכן בשלמותו, אלא גם את התפריטים, המבנה, הכל.
נכון, יש השראה, השראה שלוקחים ממני זה מחמיא ונחמד. אבל העתק זהה של האתר שלי !? למען השם, אני חברה. אם זה היה אתר הורדת שיהנה, קצת מרגיז, אבל לא פוגע בי.

הינה התמונה (לפני שהוא הספיק לערוך חלק מהתוכן לאחר שטען שהוא בכלל רק שיפר את מה שאני כתבתי):
http://www.eyesoft.co.il/hi_sorie_steal.png

כעת לא מספיק שאדוננו עשה זאת, הוא החליט לעשות לי "נקמה" על שתפסתי אותו והאשים אותי בהעתקה מאתר אחר (נתתי פה בפורום תכנות מתנה לפורום קוד של תפריט דינמי לחלוטין, ככה בכיף...) הוא האשים אותי ללא עובדות (ודי בטיפשות בהעתקה מwebmaster) שלמבינים, התפריט שלהם הינו תפריט המבוסס על CSS ושלי לעומת זאת הJS. שלי אין סופי, שלהם תלוי ביצירת CLASSים. וכו' וכו'.
כמובן שהדבר המשעשע יותר הוא העובדה שהוא לקח את הקוד של התפריטים לאתר שלו מwebmaster, אבל זה כבר לא קשור אלי ולא ממש אכפת לי.

כעת, אדם שרוצה לייצג את עצמו בתור רציני ולקחת כסף מאנשים פרטיים או עסקים לא יכול להתנהג כמו ילד בן 6 ! אפילו השכן שלי בן ה5 בוגר יותר ממנו. להעתיק תוכן בצורה שכזו ? להעתיק מבנה לחלוטין. מיקום של הכל, שמות של תפריטים, מיקום התפריטים, סדר התפריטים. הכל...
ללא בושה.

זהו, זה כל מה שיש לי להגיד על הבן אדם שנתפס בהעתקה ובמקום להגיד סליחה, אני אוריד את זה, הוא הולך ומנסה לדפוק אותי מהצד ועוד אומר שהוא רק שיפר את מה שכתבתי כאשר אם תסתכלו בתמונה תראה עד כמה הוא שיפר...

שיהיה לך יום טוב.

Tomer 14-04-06 22:19

לא יודע עד כמה המקרה נכון, אבל בכל אופן האתר שלך יותר יפה :)

מקווה שהכל יבוא על מקומו בשלום (?)

Chip3D 14-04-06 22:23

באמת אין טעם לדאגה. האתר שלך יותר מסודר ויפה וכפי שאמרת, הוא רק ילדון קטן שכנראה התעצל לכתוב את הטקסטים באתר והעתיק.
אל תדאג, כדי שהוא יגיע לקצות האצבעות שלך הוא צריך לעבור דרך ארוכה ביותר...
מקווה שהכל יסודר בהקדם האפשרי.

Eye-Soft 14-04-06 22:24

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Atom-Bomb
לא יודע עד כמה המקרה נכון, אבל בכל אופן האתר שלך יותר יפה :)

מקווה שהכל יבוא על מקומו בשלום (?)

הוא הודה...
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=19842
ולמקרה שהוא יערוך:
http://www.eyesoft.co.il/hi_sorie2.jpg
התוכן באתר שלי כבר לפחות חודשיים... אם תרצה יש לי תאריך מדויק במערכת...
האתר שלי קיים חצי שנה + שלו אממ... יומיים -

המקרה נכון ותודה על המחמאה על האתר.

יבוא על מקומו בשלום שהוא ישנה את כל האתר שלו...

somebody 14-04-06 22:29

האתר שלך הרבה יותר מסודר ויפה משלו, לא רואים את העתקה בגלל ששלך לא דומה.
הוא הרבה יותר יפה ונוח.

Nforce 14-04-06 23:07

נכון שזה מעצבן אבל אתה לא צריך להתרגש יותר מדי, מלא אנשים וגם חברות כאלו ואחרות מעתיקות דברים אחד מהשני ...

Eye-Soft 14-04-06 23:14

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Nforce
נכון שזה מעצבן אבל אתה לא צריך להתרגש יותר מדי, מלא אנשים וגם חברות כאלו ואחרות מעתיקות דברים אחד מהשני ...

אין לי בעיה עם זה שאנשים "מעתיקים" ממני, אבל שלא יקחו מילה במילה.. מצידי שיקחו את התוכן העיקרי ויעבדו איתו. שיקחו את המבנה וישחקו איתו. אבל לא להשאיר זהה לשלי מילה במילה. למען השם...
שום חברה לא גונבת מילה במילה מחברה אחרת.

ותודה רבה לך somebody.

Ori 14-04-06 23:26

לא הבנתי דבר אחד, מה אתה בכלל זורק מבט לכיוון שלו ?

Sindrom 14-04-06 23:30

דבר אחד לא הבנתי, מה הביקות פה?
פעם התנסתה בשירותיו ? פעם רכשת סקריפט שלו ? לא.
אז זאת לא ביקורת.

Eye-Soft 14-04-06 23:32

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Ori
לא הבנתי דבר אחד, מה אתה בכלל זורק מבט לכיוון שלו ?

לא יודע, די מרגיז אותי שאנשים מנסים להגיע לרווח ול"התפרסם" על חשבוני. זה פשוט לא אתי.
תאורתית מה שהכי הרגיז אותי זה העובדה שהוא אמר שהוא שיפר את מה שכתוב במרכז האתר שלו. שאנשים מעתיקים ממני מילה ובמילה ומעיזים להגיד שהם שיפרו זה פשוט עולה לי על העצבים.

לא ביקש סליחה, מה אני אעשה. אני לא הולך לחנך את העולם, אבל להגיד לי שהוא שיפר ?! זה כבר ממש גועל נפש (ראה תמונה, מצא לי את השיפור...).

Ori 14-04-06 23:42

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Eye-Soft
לא יודע, די מרגיז אותי שאנשים מנסים להגיע לרווח ול"התפרסם" על חשבוני. זה פשוט לא אתי.
תאורתית מה שהכי הרגיז אותי זה העובדה שהוא אמר שהוא שיפר את מה שכתוב במרכז האתר שלו. שאנשים מעתיקים ממני מילה ובמילה ומעיזים להגיד שהם שיפרו זה פשוט עולה לי על העצבים.

לא ביקש סליחה, מה אני אעשה. אני לא הולך לחנך את העולם, אבל להגיד לי שהוא שיפר ?! זה כבר ממש גועל נפש (ראה תמונה, מצא לי את השיפור...).

יש מעתיקנים, ויש כאלה שלוקחים ממך השראה..
אבל אתה לא צריך להתייחס לזה כל כך ... עכשיו בגלל האשכול שלך השם שלו מפורסם יותר (גם אם זה בעין רעה, הוא עדיין עולה על "כותרות הפורום") ובגללך.

אני לא הייתי עושה את זה, הייתי עושה הכל ע"מ שהאתר הזה ירד מהרשת כמה שיותר מהר (בדרכים דיפלומטיות כמובן - שיחות טלפון ושליחת פקסים\דואר) ובנתיים משכנע אנשים שאותו מתכנת גונב ממך וזה מה שהוא שווה.

אתה צריך לדאוג רק לעצמך ולא לאף אחד אחר..

yNaxon 14-04-06 23:46

בושה,אבל כאמור אין לך מה לדאוג,האתר שלך נראה הרבה יותר טוב :).

Eye-Soft 14-04-06 23:56

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Ori
יש מעתיקנים, ויש כאלה שלוקחים ממך השראה..
אבל אתה לא צריך להתייחס לזה כל כך ... עכשיו בגלל האשכול שלך השם שלו מפורסם יותר (גם אם זה בעין רעה, הוא עדיין עולה על "כותרות הפורום") ובגללך.

אני לא הייתי עושה את זה, הייתי עושה הכל ע"מ שהאתר הזה ירד מהרשת כמה שיותר מהר (בדרכים דיפלומטיות כמובן - שיחות טלפון ושליחת פקסים\דואר) ובנתיים משכנע אנשים שאותו מתכנת גונב ממך וזה מה שהוא שווה.

אתה צריך לדאוג רק לעצמך ולא לאף אחד אחר..

אתה צודק לחלוטין, אבל לצערי הרב אני לא עומד מול חברה, אני עומד מול ילד. מה אני אעשה ? אתקשר לאמא שלו ואגיד לה שהילד שלה העתיק תוכן באינטרנט ? מה היא תעשה, תיתן לו מכה בטוסיק ?
אם הייתי עומד מול חברה קל מאוד להרתיע חברה. לחברה פגיעה בשם הוא דבר גדול. לילד שגם ככה מקבל את כל צרכיו מההורים זה לא משנה כלל וכלל. זוהי לא פרנסתו.

talyigal 15-04-06 01:47

אין מה להשוות את רמתך לרמתו...הוא איש בוטנים אין לך מה להתרגש...תתחיל להפנים שזה לא הפעם היחידה שיקרו לך מקרים כאלו ואחרים..אתה אפילו תראה לפעמים את העיצוב שעבדת עליו הרבה מאוד זהה בחלק ממנו לחברה אחרת של אנשי בוטנים מעתיקנים!
הוא בנה משהו הרבה פחות נוח ממה שאתה בונה לך..אין לך מה לדאוג הוא לא שווה יריקה שלך..
וכפי שאמרת הוא ילד זה לא הפרנסה שלו!, אז מה אתה דואג ונפגע?, תוך שנה הוא ירד מזה וילך...

yakar 15-04-06 04:30

ואה? תגיד לי מה אתה ילד קטן או מה?
באשכול הזה הוא אמר לך שהוא ימחוק את זה ביום שבת והוא שם את זה זמני כי זה לא מוכן?!
אז מה אתה רץ לכאן? הוא אמר לך שהוא ימחוק ביום שבת! מה הבעיה חכה?!
רץ בוכה כאן בהוסטס כאילו זה יעזור לך.. אני לא הייתי קונה מאחד כמוך שום דבר.. זה מראה קצת על כמה דברים..

shev.com 15-04-06 04:41

ציטוט:

נכתב במקור על ידי yakar
ואה? תגיד לי מה אתה ילד קטן או מה?
באשכול הזה הוא אמר לך שהוא ימחוק את זה ביום שבת והוא שם את זה זמני כי זה לא מוכן?!
אז מה אתה רץ לכאן? הוא אמר לך שהוא ימחוק ביום שבת! מה הבעיה חכה?!
רץ בוכה כאן בהוסטס כאילו זה יעזור לך.. אני לא הייתי קונה מאחד כמוך שום דבר.. זה מראה קצת על כמה דברים..

לא נורא, משתמש yakar זכה בעוד אזהרה עקב הזילזול שלו בתלונה רצינית ומוצדקת.
כמו שהוא אמר: "זה מראה קצת על כמה דברים" בעיקר על המשתמש yakar.

Niros 15-04-06 04:52

בושה :S

Kuchi 15-04-06 06:02

דן אני לא מאמין עליך חחחח באמת שלא אנשים מקנאים בך בטירוף אם זה יעזור לו למצוא לקוחות שהוא אפילו לא יודע לסגנן טקסטים ? שיהיה
בכל מקרה חחח פה בהוסטס הוא כבר יצא UnRama :)

וד"א ככה זה דן תמיד יבוא מישהו יעתיק זה מקרה אמיתי וקורה הרבה ומצעער ! שאפילו להעתיק אנשים לא יודעים

|לב| |לב|

MoshikB 15-04-06 10:08

פשוט בושה, אני לא מאמין.
עד כמה הבן אדם יכול להיות מגעיל ולגנוב דבר שבן אדם אחר השקיע בו כל כך, צריך לעשות חוק חדש שפשוט צריך להשעות בן אדם שעושה דברים כאלו מהפורום.

חבר6-יקיר 15-04-06 14:29

אחי תגיד לי איפה אתה רואה שהוא פירסם את האתר שלו? הוא עוד לא פירסם זה היה סתם לניסיון..
ושמע הוא אמר שישנה והוא שינה אז מה הבעיה כאן?(לא עבר יותר מ24 שעות משאמרת לו עד שהוא שינה)

Eye-Soft 15-04-06 15:19

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Kuchi
דן אני לא מאמין עליך חחחח באמת שלא אנשים מקנאים בך בטירוף אם זה יעזור לו למצוא לקוחות שהוא אפילו לא יודע לסגנן טקסטים ? שיהיה
בכל מקרה חחח פה בהוסטס הוא כבר יצא UnRama :)

וד"א ככה זה דן תמיד יבוא מישהו יעתיק זה מקרה אמיתי וקורה הרבה ומצעער ! שאפילו להעתיק אנשים לא יודעים

|לב| |לב|

כן, תמיד בא מישהו ומעתיק, אבל יש גבול לא ? העתיק את התוכן מילה במילה, זה עוד העתקה ככה יום יומית, אבל הוא לא עצר שם, את כל המבנה הוא לקח איתו :P את כל התפריטים :P

לילד שאמר משהו על הביקורת שלי (yakar) אם אני לא טועה ועוד אחד, הוא אמר שהוא יוריד כי הוא ניתפס ואז הוא רץ וניסה להוציא אותי רע. את התוכן הוא אולי יוריד, אבל את המבנה של האתר הוא הוריד. הוא מעתיקן עלוב.

בכל מקרה, אני בהחלט שמח לשמוע שיש עוד אנשים טובים פה שאכן מסכימים איתי.
ד"א, תודה למנהל על נתינת האזהרה למשתמש yakar :)

Kuchi 15-04-06 18:13

מה שכן ?
הוא ידע להעתיק ומצויין חחחחחחחחחחחחח
פתח כתבן ולחץ F3 ואז הדביק תכינוי Eye-Soft חחחח :)
שיטה טובה
ויקיר אני יביא לך דוגמא :
אבא שלך פתח חנות מספרה ונתן לה שם סופרספר ואני יבו ויתן למספרה שלי שם סופרספר . ?
אני הוספתי נקודה זה "השיפור" לשם ! שיפור לא ? אותו דבר אותו אחד הוסיף "<BR>"
והוא קרא לזה שיפור הייתי אומר הרס !
מבנה ? בנוסף לזה שהוא העתיק תקוד של התפריט והכל הוא ביקש עצרה והוא קורה לעצמו מתכנת וזה שהוא לא יודע להעתיק נכון ?
+ זה שהוא לא ידע להגדיק טבלה שתיהיה 100% במקום בגודל 900 ככה שצריך לגלגל תחלון חחחחחחחחחחח קיצור Eye-Soft You The One ! So All is Noobs :) אל תתרגש ככה זה !

Eye-Soft 15-04-06 19:27

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Kuchi
מה שכן ?
הוא ידע להעתיק ומצויין חחחחחחחחחחחחח
פתח כתבן ולחץ F3 ואז הדביק תכינוי Eye-Soft חחחח :)
שיטה טובה
ויקיר אני יביא לך דוגמא :
אבא שלך פתח חנות מספרה ונתן לה שם סופרספר ואני יבו ויתן למספרה שלי שם סופרספר . ?
אני הוספתי נקודה זה "השיפור" לשם ! שיפור לא ? אותו דבר אותו אחד הוסיף "<BR>"
והוא קרא לזה שיפור הייתי אומר הרס !
מבנה ? בנוסף לזה שהוא העתיק תקוד של התפריט והכל הוא ביקש עצרה והוא קורה לעצמו מתכנת וזה שהוא לא יודע להעתיק נכון ?
+ זה שהוא לא ידע להגדיק טבלה שתיהיה 100% במקום בגודל 900 ככה שצריך לגלגל תחלון חחחחחחחחחחח קיצור Eye-Soft You The One ! So All is Noobs :) אל תתרגש ככה זה !

I Love You :)

hi_sorie 15-04-06 19:50

חחח לא ראיתי את האשכול הזה , רק עכשיו שמתי לב ...

הנה תגובתי בעניין :

המבנה של האתר לא נלקח בהשראה או בהעתקה ממך ...
האתר לא גמור , העיצוב עדיין לא הסתיים , זהו סקיצה .
אני הייתי צריך לבנות מלל כמה שיותר מהר בכדי להציג את האתר ...
חיפשתי באתרים בזמן שכתבתי את המלל על המחשב שלי , הגעתי לאתר שלך וראיתי שאנחנו עובדים על אותו ליין , עשיתי העתק הדבק ובכדי שזה לא יראה מגעיל שיניתי כמה מילים ...
שסיימתי לכתוב את המלל שרציתי על המחשב שיניתי , כך גם אמרתי לך בהודעה בפורום תיכנות "... ישונה עד מחר" .

אתה בא וכותב ישר ביקורת בלי לנסות את שירותי , אני לא יריב איתך על זה ולא יכעס אבל זה מראה כמה אתה ילד קטן , אתה רץ לכתוב ביקורת למרות שכתבתי שזה ישונה , חבל .

סיימתי את התיכנות למערכת שאני רוצה לשווק , נשאר רק העיצוב , אני מבטיח לך שיעלה העיצוב החדש ( שדרך אגב נקנה בהרבה מאוד כסף ממעצב מבוגר ) אתה תבין שהוא לא דומה במקצת לעיצוב שלך .

רציתי מההתחלה ביקורת רק על התיכנות ולא על העיצוב ( ראה ביקורות אתרים ) .

אני לא אמשיך כי זה לטחון מים ולא יוסיף לאף אחד ( למרות שהוסטס מוכר בזה שאנשים מחפשים ואוהבים לריב על שטויות ) אבל משפט לסיום - עשה לי טובה ביקרת אותי על זה לנלקח ממך כמה שורות מהאתר גם אחרי שאמרתי שזה ישונה תגיד שזה לא ילדותי ?

יום טוב ...

WebProject 15-04-06 20:42

אממ.. המשתמש הזה לא "פרש" לשנתיים או משהו? אני זוכר הודעה שלו :\

עריכה:

איזה מתכנת רציני: http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=9880

אחרי שבוע הוא פותח אשכולות חדשים ^^

Sentiment 15-04-06 21:28

המתשמש באמת פרש.
חי לא גנב.
פשוט מאוד הוא בצבא ויש לו הפסקות כל שבועיים.

רומן 15-04-06 21:34

חי ממה שכתבת ממש רואים שאתה ילד קטן, ממש..
אתה בטוח שאתה בן 18?
ואיך יש לך עסק אם אתה פשם בשבועיים בבית?

hi_sorie 15-04-06 23:35

ציטוט:

נכתב במקור על ידי רומן
חי ממה שכתבת ממש רואים שאתה ילד קטן, ממש..
אתה בטוח שאתה בן 18?
ואיך יש לך עסק אם אתה פשם בשבועיים בבית?

את העיניינים האישיים שלי תשאיר לי טוב ?

Kuchi 16-04-06 00:40

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Sentiment
המתשמש באמת פרש.
חי לא גנב.
פשוט מאוד הוא בצבא ויש לו הפסקות כל שבועיים.

חי לא גנב ?
יענו זה גם לא גנבה נכון ? זה שיפור אחי
http://kuchi.be/Hosts.co.il/images//...60Kuchi.be.jpg

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:20.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ