הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ניהול עסק ומודעות דרושים לעסקים רשומים בלבד (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=20)
-   -   איך מתחילים בכלל? (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=20090)

dudi 17-04-06 23:42

איך מתחילים בכלל?

שלום,

לפני הכל, ארשו לי לציין שהפורום הזה מאוד מרשים! באמת!|קורץ|

אני חושב שיש כאן הכל, חוץ מדבר אחד - תשובה לשאלת המפתח שאולי לשמה הוקם הפורום הנפלא הזה: איך מקימים חברת אחסון?

זה יהיה נפלא אם מישהו בעל ידע וניסיון יתפוס יוזמה ויכתוב מדריך שלם בנושא. אני מאמין שאם יכתבו יותר מאמרים ויותר מדריכים בנושא הוסטינג, כך מספר החברות שנסגרות ירד פלאים, ובמקום שיפתחו ויסגרו חברות הוסטינג על ימין ועל שמאל, אנשים רציניים יקימו חברות שלא יביישו את עובדיהן ולקוחותיהן, אלא להיפך!

מה גם שכתיבת מדריכים ומאמרים בנושא הוסטינג תפחית משמעותית את כמות הבעיות בהן נתקלים מנהלי החברות.|Rolleyes|

לצומת לבכם.|לב|

Derey22 17-04-06 23:45

http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=17448
אל תקשיב לתגובות,עמיטל אחלה בן אדם הוא תמיד יעזור לך

meshuga 17-04-06 23:48

ציטוט:

נכתב במקור על ידי dudi
שלום,

אני חושב שיש כאן הכל, חוץ מדבר אחד - תשובה לשאלת המפתח שאולי לשמה הוקם הפורום הנפלא הזה: איך מקימים חברת אחסון?

זה יהיה נפלא אם מישהו בעל ידע וניסיון יתפוס יוזמה ויכתוב מדריך שלם בנושא. אני מאמין שאם יכתבו יותר מאמרים ויותר מדריכים בנושא הוסטינג, כך מספר החברות שנסגרות ירד פלאים, ובמקום שיפתחו ויסגרו חברות הוסטינג על ימין ועל שמאל, אנשים רציניים יקימו חברות שלא יביישו את עובדיהן ולקוחותיהן, אלא להיפך!

מה גם שכתיבת מדריכים ומאמרים בנושא הוסטינג תפחית משמעותית את כמות הבעיות בהן נתקלים מנהלי החברות.|Rolleyes|

לצומת לבכם.|לב|

ואולי חוסר מדריכים תפחית משמעותית את הנאבים שנכנסים לעסק ויודעים לתפעל "חברת" אכסון כמו רובוטים שלא יודעים כלום חוץ ממה שכתוב במדריך?

dudi 17-04-06 23:55

ציטוט:

נכתב במקור על ידי meshuga
ואולי חוסר מדריכים תפחית משמעותית את הנאבים שנכנסים לעסק ויודעים לתפעל "חברת" אכסון כמו רובוטים שלא יודעים כלום חוץ ממה שכתוב במדריך?

מדריכים איכותיים ילמדו איך להיות מנהל איכותי, איך כדאי לנהל את החברה, איך צריך להתיחס ללקוחות, איך למצוא עובדים רציניים, וכדומה.

נכון לעכשיו, יש יותר חברות הוסטינג שהאנשים שמנהלים אותם הם, איך אמרת? "נאבים" מפני שלא היה להם את המדריך להצלחה.

meshuga 18-04-06 00:00

ציטוט:

נכתב במקור על ידי dudi
מדריכים איכותיים ילמדו איך להיות מנהל איכותי, איך כדאי לנהל את החברה, איך צריך להתיחס ללקוחות, איך למצוא עובדים רציניים, וכדומה.

נכון לעכשיו, יש יותר חברות הוסטינג שהאנשים שמנהלים אותם הם, איך אמרת? "נאבים" מפני שלא היה להם את המדריך להצלחה.

זה כ"כ שטויות.....אני יביא לך מדריכים של עיצוב אתה תהיה מעצב "איכותי"?...לא!..
מי שרצה להיות בעסק הזה ורוצה להצליח...יצליח...מי שסתם בא בשביל להרוויח כמה שקלים בחודש אם בכלל...אז בטח שהוא לא יצליח...
עובדה שעד היום לא היו פה "מדריכים איכותיים" שילמדו אנשים איך להיות "מנהלים איכותיים" ויצאו מפה כמה חברות לא קטנות בכלל.

dudi 18-04-06 00:05

ציטוט:

זה כ"כ שטויות.....אני יביא לך מדריכים של עיצוב אתה תהיה מעצב "איכותי"?...לא!..
מי שרצה להיות בעסק הזה ורוצה להצליח...יצליח...מי שסתם בא בשביל להרוויח כמה שקלים בחודש אם בכלל...אז בטח שהוא לא יצליח...
עובדה שעד היום לא היו פה "מדריכים איכותיים" שילמדו אנשים איך להיות "מנהלים איכותיים" ויצאו מפה כמה חברות לא קטנות בכלל.

ממה שאתה אומר אני מבין שמנהלי חברות ההוסטינג המצליחות נולדו עם הידע הנדרש.

משוגע (מה שמך הפרטי???|מסמיק| ), אני יכול לשמש דוגמה לאדם עם רצון לפתוח חברת הוסטינג, לא כדי "להרוויח כמה שקלים", אלא כדי להרוויח המון כסף, ואני יודע שכדי להרוויח המון כסף, צריך גם להשקיע לא מעט כסף.

יש רצון. אין ידע.

FANATICS 18-04-06 00:11

מדריך להצלחה .. חח אהבתי תמשפט

בעיקרון צריך להיות מנוסה בתחום ולא להיכנס אליו מתוך שומקום

meshuga 18-04-06 00:12

ציטוט:

נכתב במקור על ידי dudi
ממה שאתה אומר אני מבין שמנהלי חברות ההוסטינג המצליחות נולדו עם הידע הנדרש.

משוגע (מה שמך הפרטי???|מסמיק| ), אני יכול לשמש דוגמה לאדם עם רצון לפתוח חברת הוסטינג, לא כדי "להרוויח כמה שקלים", אלא כדי להרוויח המון כסף, ואני יודע שכדי להרוויח המון כסף, צריך גם להשקיע לא מעט כסף.

יש רצון. אין ידע.

קודם כל, שי...נעים מאוד.

דבר שני....אין ידע, יש רצון, יש פורום, לא צריך מדריך...אתה חושב שאני באתי לכאן וידעתי ישר לתכנת ואיך לתפעל חברת אכסון (לשעבר...) למדתי מכאן הכל..לא צריך ולא כדאי מדריכים...פתח אשכול תשאל שאלה יענו לך..כשיש מדריך אז אתה עובד כמו רובוט....ולא כמו שצריך.
וגם עוד משהו, שום דבר בעולם לא ילמד אותך "איך להתייחס ללקוח" זה תלוי בך...איך כדאי לנהל?..אני לא בטוח שאנשים ירוצו לספר איך הם מנהלים..כל אחד ואיך שנראה לו..ברור שנותנים טיפים (באשכולות עזרה) ועזרה אבל מדריך....לא יכול להיות...כל אחד שונה בדרך שלו..

dudi 18-04-06 00:13

ציטוט:

נכתב במקור על ידי DoOKaS
מדריך להצלחה .. חח אהבתי תמשפט

בעיקרון צריך להיות מנוסה בתחום ולא להיכנס אליו מתוך שומקום

איך ארכוש ניסיון בתחום אם לא אתנסה בו?

dudi 18-04-06 00:15

ציטוט:

קודם כל, שי...נעים מאוד.

דבר שני....אין ידע, יש רצון, יש פורום, לא צריך מדריך...אתה חושב שאני באתי לכאן וידעתי ישר לתכנת ואיך לתפעל חברת אכסון (לשעבר...) למדתי מכאן הכל..לא צריך ולא כדאי מדריכים...פתח אשכול תשאל שאלה יענו לך..כשיש מדריך אז אתה עובד כמו רובוט....ולא כמו שצריך.
וגם עוד משהו, שום דבר בעולם לא ילמד אותך "איך להתייחס ללקוח" זה תלוי בך...איך כדאי לנהל?..אני לא בטוח שאנשים ירוצו לספר איך הם מנהלים..כל אחד ואיך שנראה לו..ברור שנותנים טיפים (באשכולות עזרה) ועזרה אבל מדריך....לא יכול להיות...כל אחד שונה בדרך שלו..

נעים מאוד.

אם איני יודע דבר בהוסטינג, מה עליי לשאול? "איך מקימים חברת אחסון"?

meshuga 18-04-06 00:18

ציטוט:

נכתב במקור על ידי dudi
נעים מאוד.

ואם איני יודע דבר בהוסטינג, מה עליי לשאול? "איך מקימים חברת אחסון"?

תסתכל פה בפורום......תקנה אכסון כדי להכיר את הפאנל..לדעת מזה בכלל אכסון אתרים....
תשאל שאלות ספציפיות אין כזה דבר "איך מקימים חברת אכסון"...

dudi 18-04-06 00:19

ציטוט:

תסתכל פה בפורום......תקנה אכסון כדי להכיר את הפאנל..לדעת מזה בכלל אכסון אתרים....
תשאל שאלות ספציפיות אין כזה דבר "איך מקימים חברת אכסון"...

איך אוכל לשאול שאלות ספציפיות אם אין לי קצה חוט?

meshuga 18-04-06 00:23

ציטוט:

נכתב במקור על ידי dudi
איך אוכל לשאול שאלות ספציפיות אם אין לי קצה חוט?

יש לך כולה 6 הודעות פה...לא הסתכלת בכלל על הפורום.....אתה לא יכול לבוא בלי כלום ולשאול "מזה" תסתכל....תנסה להבין לבד...ואז לאט לאט תשאל שאלות...
אי אפשר להביא לך את "קצה החוט" אתה זה שצריך למצוא אותו.

CSite.co.il 18-04-06 00:30

ציטוט:

נכתב במקור על ידי dudi
איך ארכוש ניסיון בתחום אם לא אתנסה בו?

תקנה רייסלר, ועדיין אל תקים חברה.
תחקור אותו מכף רגל ועד ראש, תעבור לשלב הבא --> יעודי/מיני יעודי.
כנ"ל לחקור אותו, אחרי שאתה מתמצא, עם הזמן כדאי לך להיות תומך באיזשהי חברה קיימת, שתדע איך להתייחס ולרכוש נסיון.

ואז לאט לאט העיניינים התגלגלו.

בהצלחה.

dudi 18-04-06 00:31

ציטוט:

יש לך כולה 6 הודעות פה...לא הסתכלת בכלל על הפורום.....אתה לא יכול לבוא בלי כלום ולשאול "מזה" תסתכל....תנסה להבין לבד...ואז לאט לאט תשאל שאלות...
אי אפשר להביא לך את "קצה החוט" אתה זה שצריך למצוא אותו.

א. "אי-אפשר"? מה מונע ממך לתת לי קצה חוט?
ב. לפני שפרסמתי את האשכול הזה, בדקתי אם קיים מדריך העוסק בהקמת חברת הוסטינג. לא מצאתי מדריך אמיתי, אפילו לא אחד.

Andrey | ADwd.net 18-04-06 00:33

ציטוט:

נכתב במקור על ידי dudi
ב. לפני שפרסמתי את האשכול הזה, בדקתי אם קיים מדריך העוסק בהקמת חברת הוסטינג. לא מצאתי מדריך אמיתי, אפילו לא אחד.

סלח לי אבל האשכול מגוחח בעיני. אין מדריך להצלחה בחיים כמו שאין מדריך להקמת חברה מצליחה.

זה תלוי במיליון ואחד חלקיקים קטנים שמרכיבים בסופו של דבר חברה מצליחה.

אם הנושא באמת מעניין אותך תגלוש בפורום קצת , תגיב להודעות ותשתתף אולי תלמד ממש אבל ממש מעט שיעזור לך להתחיל.

אני יודע שלא כתבת את המילה מצליחה אחרי חברה אבל מה הטעם לפתוח עוד חברה בין רבות אחרות.

שיהיה לך בהצלחה

meshuga 18-04-06 00:33

ציטוט:

נכתב במקור על ידי dudi

כי אין לזה מדריך...כל אחד עם ההבנה שלו...
וקצה חוט.....אין לי מושג איך מתחילים....זה פשוט ככה, אתה אפילו לא מתאמץ אתה חיפשת מדריך? כל הכבוד...סלח לי על הביטוי אבל למי אכפת?....תעבור בפורום תסתכל על שאלות...אל תחפש מדריכים..אתה רואה כותרת שמעניינת..תכנס תראה מזה...וכו'...עוד ככה 3-4 חודשים אתה תבין פחות או יותר....לי לקח באזור ה3 חודשים עד שקניתי את האכסון הראשון שלי...כדי להבין מה הולך בכלל בשוק הזה.

dudi 18-04-06 00:37

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Andrey | ADwd.net
סלח לי אבל האשכול מגוחח בעיני. אין מדריך להצלחה בחיים כמו שאין מדריך להקמת חברה מצליחה.

זה תלוי במיליון ואחד חלקיקים קטנים שמרכיבים בסופו של דבר חברה מצליחה.

אם הנושא באמת מעניין אותך תגלוש בפורום קצת , תגיב להודעות ותשתתף אולי תלמד ממש אבל ממש מעט שיעזור לך להתחיל.

אני יודע שלא כתבת את המילה מצליחה אחרי חברה אבל מה הטעם לפתוח עוד חברה בין רבות אחרות.

שיהיה לך בהצלחה

אני מאמין שאוכל להצליח אם אלמד ממדריכים ומאמרים בנושא הוסטינג. אם יכתבו מדריכים ומאמרים בנושא הוסטינג, זה יהיה הרבה יותר אפקטיבי מאשר לחפש בנרות אשכולות הנוגעים באופן ממוקד בנושא.

dj fm 18-04-06 00:56

מחר אני יפרסם מדריך מפורט מא' עדד ת'
אם אתה רוצה עזרה תישלח הודעה 267139686
פרשתי למיטהה

dudi 18-04-06 00:59

ציטוט:

נכתב במקור על ידי dj fm
מחר אני יפרסם מדריך מפורט מא' עדד ת'
אם אתה רוצה עזרה תישלח הודעה 267139686
פרשתי למיטהה

תודה רבה!;P

Andrey | ADwd.net 18-04-06 01:00

ציטוט:

נכתב במקור על ידי dudi
אני מאמין שאוכל להצליח אם אלמד ממדריכים ומאמרים בנושא הוסטינג. אם יכתבו מדריכים ומאמרים בנושא הוסטינג, זה יהיה הרבה יותר אפקטיבי מאשר לחפש בנרות אשכולות הנוגעים באופן ממוקד בנושא.

לא מדריך ילמד אותך לשבת על התחת וללמוד אלא הרצון שלך.

dudi 18-04-06 01:06

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Andrey | ADwd.net
לא מדריך ילמד אותך לשבת על התחת וללמוד אלא הרצון שלך.

יש רצון. מה הלאה?:-/

Nforce 18-04-06 03:53

יש רצון ויש גוגל, לא חסר מידע ברשת - תתחיל לקרוא ...

בגדול שום מדריך לא יעזור לך, רק ידע, כישרון ניהול וכדומה יעזרו לך
וכן יש אנשים שיש להם כישרון לנהל דברים ויש אחרים שאין להם ...

Dima 18-04-06 04:04

אתה יודע איך אני התחלתי בזמני? מאחסון של Cpanel (שבזמנו היה הפאנל הנפוץ ביותר) בגישת משתמש רגיל.

תקנה אחסון רגיל, תעבוד עם הפאנל שלו, תכיר את הממשק.
אחרי זה תקנה ריסלר ותלמד את ממשק שלו.

אחרי זה תתקין לך לינוקס על המחשב כדי לדעת לעבוד איתו.
תחפש הרבה בגוגל ותזכור! גוגל זה המפתח שלך להצלחה.

משהו ששחכתי להוסיף: אל תמהר! לי לקח 3 שנים ללמוד את כל זה ואני עדין לומד כי אני לא יודע הכל.

הנה, יש לך קצה חוט, בהצלחה.

Omer 18-04-06 08:43

המפתח זה לדעת מול מה אתה עומד...

dj fm 18-04-06 08:56

הינה המדריך שלחתי לאחד המנהלים לבדוק שגיאות כתיב אני יפרסם אותו בערך ב11 ישבתי עליו
שעתים

Oppis 18-04-06 09:12

טוב אז ככה,
אני כבר כמה שנים טובות מסתכל ומנסה את השוק.

להגיד לך שזה קל? לא..

עכשיו אם אתה רוצה לפתוח "חברה" (ואני בכוונה שם מרכאות) אתה לא יכול לפתוח ביום אחד או יומיים.
אתה צריך שיהיה לך קצה חוט,
לפתוח עסק שעוסק באחסון אתרים יש כמה היבטים,
שיווק, תחזוקה, תמיכה ועוד ועוד

אתה צריך שיהיה לך לפחות אחד מהדברים הראשיים (שיווק או תחזוקה או תמיכה) כדי שתוכל להיות בעניינים 8-)
ואל תגידו לי צריך לדעת הכל, כי זה לא נכון
אתה יכול לשלם לאנשים לעשות לך שיווק, תחזוקה וגם שיתנו תמיכה |קורץ|

אבל אתה לא יכול לבוא ולהגיד אני לא יודע כלום
למדו אותי על רגל אחת, וזהוא מחר אני פותח "חברה"

אני אישית התחלתי באחסן בחינם (כן כן, פעם זה היה נפוץ) על שרת בחו"ל
שרץ עליו Cpanel (וכבודו של ה Cpanel מוח במקומו! זה פאנל איכותי מאוד! וזה שפה נפוץ ה DA לא אומר שום דבר)
התחלתי ללמוד, למדתי את כל הפונקציות
אחריזה קניתי אחסון
ארכך ריסלר :)

בקיצור, זה לוקח המון זמן כל העסק הזה..
אתה מתקדם אם הזמן ולפי הצרכים.

זה כמו שמי שלא למבין בבגדים לא יכול להיות מנהל פעיל בחנות לבגדים

Vitalist 18-04-06 10:15

ציטוט:

נכתב במקור על ידי dudi
שלום,

לצומת לבכם.|לב|

1. זה שאלה מאוד טפשית. תפעיל קצת ת'שכל וישר ברור איך פותחים חברת אחסון, לא קשה.
2. השאלה היא איך מרויחים מזה כסף?.. (וכמה שיותר).
גם כאן זה ברור. כמה שיותר לקוחות שמשלמים כמה שיותר כסף. איך משיגים לקוחות? לא נראה לי שיעזרו לך כי אנשים שיש להם חברה ישמחו אם החברה שלך תסגר וכמה שיותר מהר. אבל אם תפעיל ת'ראש יצצו לך כמה רעיות ללא ספק. קיצור: כמה שיותר חברות יסגרו כך יהיה יותר טוב לאחרים פה (אלה שיש להם חברה).

dudi 18-04-06 11:23

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ActServ
המפתח זה לדעת מול מה אתה עומד...

מול מה אני עומד?|עצוב|

dudi 18-04-06 11:24

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Vitality
1. זה שאלה מאוד טפשית. תפעיל קצת ת'שכל וישר ברור איך פותחים חברת אחסון, לא קשה.
2. השאלה היא איך מרויחים מזה כסף?.. (וכמה שיותר).
גם כאן זה ברור. כמה שיותר לקוחות שמשלמים כמה שיותר כסף. איך משיגים לקוחות? לא נראה לי שיעזרו לך כי אנשים שיש להם חברה ישמחו אם החברה שלך תסגר וכמה שיותר מהר. אבל אם תפעיל ת'ראש יצצו לך כמה רעיות ללא ספק. קיצור: כמה שיותר חברות יסגרו כך יהיה יותר טוב לאחרים פה (אלה שיש להם חברה).

אם זה כל-כך ברור, אתה מוזמן לענות לי על השאלה הזו. קדימה! הרי זה "כל-כך ברור".:-0

Vitalist 18-04-06 12:02

ציטוט:

נכתב במקור על ידי dudi
אם זה כל-כך ברור, אתה מוזמן לענות לי על השאלה הזו. קדימה! הרי זה "כל-כך ברור".:-0

אין פה בכלל מה לענות. זאת שאלה טפשית. זה כל כך פשוט אבל מסובך. כנס לאשכול שהביאו לך שכתב עמיטל. אני מסכים איתו ב-100 אחוז חוץ מזה שחייבים להרשם כחוק לפני שפותחים חברה. אבל כפי שאמרתי לך לפתוח אין בעייה, הקטע הוא להחזיק מעמד. הבסיס מאוד פשוט, אבל החלק העיקרי בעייתי. ואף אחד לא ילמד אותך, כי כדי לו יותר לעשות את זה בעצמו. אתה צריך ללמוד את זה בעצמך בעזרת התמדה, למידה ויכולת מלידה...

קיצור השאלה שלך דומה לשאלה:
"איך להיות מאושר?"
אפשר להגדיר את זה אפילו כשאלה פילוסופית.
אני מסכים 100 אחוז עם אנדריי.

dudi 18-04-06 12:19

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Vitality
אין פה בכלל מה לענות. זאת שאלה טפשית. זה כל כך פשוט אבל מסובך. כנס לאשכול שהביאו לך שכתב עמיטל. אני מסכים איתו ב-100 אחוז חוץ מזה שחייבים להרשם כחוק לפני שפותחים חברה. אבל כפי שאמרתי לך לפתוח אין בעייה, הקטע הוא להחזיק מעמד. הבסיס מאוד פשוט, אבל החלק העיקרי בעייתי. ואף אחד לא ילמד אותך, כי כדי לו יותר לעשות את זה בעצמו. אתה צריך ללמוד את זה בעצמך בעזרת התמדה, למידה ויכולת מלידה...

קיצור השאלה שלך דומה לשאלה:
"איך להיות מאושר?"
אפשר להגדיר את זה אפילו כשאלה פילוסופית.
אני מסכים 100 אחוז עם אנדריי.

אתה סותר את עצמך.:-D

Yosi.O 18-04-06 12:29

איזה שטויות...שוק, ידע
אין פה שוק בכלל אלא חבורה של ילדים שמשחקת עם דמי הכיס שלה.
אם אתה רוצה להצליח תשקיע בלימודים שלך ותשכח מהשטויות שהולכות בעולם
הילדים של האינטרנט.תתייחס לזה כתחביב ולא כמקצוע לחיים...כי אין בזה עתיד.

בהצלחה,

dudi 18-04-06 12:42

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Yosi.O
איזה שטויות...שוק, ידע
אין פה שוק בכלל אלא חבורה של ילדים שמשחקת עם דמי הכיס שלה.
אם אתה רוצה להצליח תשקיע בלימודים שלך ותשכח מהשטויות שהולכות בעולם
הילדים של האינטרנט.תתייחס לזה כתחביב ולא כמקצוע לחיים...כי אין בזה עתיד.

בהצלחה,

אני לא רואה בזה עתיד. ממש לא! הכנסה נאה לטווח ארוך - לא יותר מזה.

Yosi.O 18-04-06 12:58

ציטוט:

נכתב במקור על ידי dudi
אני לא רואה בזה עתיד. ממש לא! הכנסה נאה לטווח ארוך - לא יותר מזה.

בשביל הכנסה נאה בתחום הזה אתה תצתרך להשקיע כ"כ הרבה זמן שכבר
לא תהיה לך שום הכנסה אחרת

Omer 18-04-06 13:42

ציטוט:

נכתב במקור על ידי dudi
מול מה אני עומד?|עצוב|

תשאיר רגע בצד איך מתחילים, אני בעצם מדבר איתך על איך להסתדר ולהתקדם

קודם כל שב, תלמד קצת על לינוקס, על תחזוק שרתים, על איך כל העסק עובד (מהפאנל DA ועד תחזוק מתקדם בלינוקס) - בלי אלה אין סיכוי שתוכל להתקדם לאנשהו. וכן, להשאר כל הזמן רייסלר לדעתי זו לא התקדמות אלה עמידה במקום. בסופו של דבר תצטרך להתקדם, כי אם אתה פה בשביל 200-300-400 ש"ח הכנסה חודשית, זה לא שווה את זה.

כמובן שלפני ההתחלה תרשם במע"מ - לך לשם ותגיד שאתה רוצה לפתוח עסק ושיפתחו לך תיק.

אחר כך תתעסק באיך להתחיל,
תתחיל מרייסלר - לך על מקום שידוע כטוב, אל תתפשר על מחיר אלה על איכות.
תמשוך לקוחות - תקבע מחירים סבירים, לא גבוהים ולא נמוכים. הנמוכים לא דווקא ימשכו לקוחות שתרצה שיהיו לך. לא תרצה לקוחות זמניים של חודש אלה לקוחות לטווח הארוך. צא במבצעים של "מחיר לחצי שנה, מחיר ל3 חודשים" שכמובן ילוו בהנחות.
תפרסם - תדאג שהעסק יפורסם - חברים, פורומים וכדו'

לאט לאט, כשתראה שהולך - ואם תפעל נכון ילך, תתחיל להתקדם הלאה מעבר לרייסלר.

והכי הכי הכי חשוב, בהצלחה! |קורץ|

עומר,
ActServ.net

Omer 18-04-06 13:45

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Yosi.O
בשביל הכנסה נאה בתחום הזה אתה תצתרך להשקיע כ"כ הרבה זמן שכבר
לא תהיה לך שום הכנסה אחרת

חבל שאתה סתם מכניס לו שטויות לראש,
אפשר לעשות מזה רווחים יפים מאוד בניהול נכון ובהשקעה נכונה
לצערי יש כאן המון שבאמת "משחקים עם דמי הכיס" (זה אתה אמרת, לא אני) - אבל מהכרות אישית עם כמה וכמה אנשים מפה יש פה מספיק חברות ועסקים מאוד רציניים.

עומר

dudi 18-04-06 16:37

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ActServ
תשאיר רגע בצד איך מתחילים, אני בעצם מדבר איתך על איך להסתדר ולהתקדם

קודם כל שב, תלמד קצת על לינוקס, על תחזוק שרתים, על איך כל העסק עובד (מהפאנל DA ועד תחזוק מתקדם בלינוקס) - בלי אלה אין סיכוי שתוכל להתקדם לאנשהו. וכן, להשאר כל הזמן רייסלר לדעתי זו לא התקדמות אלה עמידה במקום. בסופו של דבר תצטרך להתקדם, כי אם אתה פה בשביל 200-300-400 ש"ח הכנסה חודשית, זה לא שווה את זה.

כמובן שלפני ההתחלה תרשם במע"מ - לך לשם ותגיד שאתה רוצה לפתוח עסק ושיפתחו לך תיק.

אחר כך תתעסק באיך להתחיל,
תתחיל מרייסלר - לך על מקום שידוע כטוב, אל תתפשר על מחיר אלה על איכות.
תמשוך לקוחות - תקבע מחירים סבירים, לא גבוהים ולא נמוכים. הנמוכים לא דווקא ימשכו לקוחות שתרצה שיהיו לך. לא תרצה לקוחות זמניים של חודש אלה לקוחות לטווח הארוך. צא במבצעים של "מחיר לחצי שנה, מחיר ל3 חודשים" שכמובן ילוו בהנחות.
תפרסם - תדאג שהעסק יפורסם - חברים, פורומים וכדו'

לאט לאט, כשתראה שהולך - ואם תפעל נכון ילך, תתחיל להתקדם הלאה מעבר לרייסלר.

והכי הכי הכי חשוב, בהצלחה! |קורץ|

עומר,
ActServ.net

סוף-סוף תגובה לעניין!:-]

תודה רבה!

נ.ב.
האם עליי ללמוד לינוקס ותחזוק שרתים כדי לעבוד עם רייסלר?

ali_napso 18-04-06 17:23

ציטוט:

נכתב במקור על ידי dudi

תודה רבה!

נ.ב.

לא

Omer 18-04-06 23:28

ציטוט:

נכתב במקור על ידי dudi

תודה רבה!

נ.ב.

לא, אבל כמה חודשים אתה מתכנן להשאר עם רייסלר?
אני יכול לתת לך דוגמה עלינו למשל, כשהתחלנו, המחירים ממש לא היו כמו היום (תנסה 50% יותר)
התחלנו כרייסלר, אחרי חודשיים כבר עברנו לשרת מושכר, ואחרי 5 כבר רכשנו את הראשון
אז השאלה היא כמה זמן אתה חושב שהתהליך יקח לך,
וכדאי שתתחיל ללמוד בנוגע ללינוקס לפני שאתה רוכש את הרייסלר, כי יש המון ללמוד. המון.

בהצלחה,
פה לעוד שאלות,
עומר

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:49.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ