![]() |
איזה תוכנה הורדתי !
הורדתי איזה תוכנה .. התקנתי אמרו משהו על שיחות .
בקיצור .. לא קרה כלום . לא הבנתי ... זה לא שם שום אייקון וכלום . קיצור אני גולש באינטרנט ולאט לאט שם לב שכל המספרי טלפון שיש באתרים ירוקים . עד שהבנתי שאם אני לוחץ עליהם זה מתקשר .. וזה פעל בחינם ! אני יחפש כבר את התוכנה לתת לכם להוריד ... אין לי מושג מאיפה הורדתי . |
נשמע נחמד..
נקווה שתמצא ותתן לנו :P. |
חחח נחמד אם תמצא קישור אשמח לקבל :)
|
יש על זה כתבה בנענע חח.
עוד כמה דקות תקבל קישור... עריכה: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=370220&sid=127 |
זה רק עד 15 דקות ואז אי אפשר להתקשר יותר ?
או שכל שיחה היא 15 דקות ? |
ציטוט:
וכן זה 15 דקות אבל אחרי שנגמר הזמן יום אחרי זה מתחדש ... |
ציטוט:
|
בעע מה זה שווה... טוב נחמד...
נוריד.. אפשר לעשות בזה מתיחות לרדיו. |
זה אחלה דברררר
|
חח מגניב, זה יכול להיות טוב מאוד משום שיש אתרים שמאפשרים לראות סרטים אונלין כל עוד הקו פתוח :)
הבעייה שזה רק 15 דקות חחח... |
אפשר לחייג לאמריקה... 15 דקות חינם לאמריקה לא רע בכלל...
|
חחח :)
יש לו אותה מלא זמן.. חח לא ידעתי שזאת התוכנה שאתה מדבר עליה :) |
ציטוט:
|
רגע זה עולה כסף לנו ? זהעולה לכסף למי שאנחנו מתקשרים ? כי התקשרתי לחבר והוא ניתק לי ואחריי זה אמר לי באייסי שזה עולה כסף לאיש שאליו אתה מתקשר ..
|
בולשיט לא יכול לעלות למי שאתה מתקשר
|
ציטוט:
אני אמרתי לו שיוכיח לי אבל הוא אמר שהוא קרא את זה איפושהו ולא זוכר איפה. |
ציטוט:
|
כמובן שזה עולה כסף למי שאתה מצלצל אליו
לך לא אך למקבל כן! אגב.. תבדקו בטלפון עם שיחה מזוהה זה כותב שזה אוניברסלי אך זה עולה למקבל השיחה זה כמו Voip זה גם עולה למקבל כי אם לא היה עולה כסף לא היו מפתחים תוכנה כזאת \= אבל זה לא עולה לכם כסף רק למקבל תודה על התוכנההה |
ציטוט:
|
אי אפשר לחייב מישהו שלא ביצע את השיחה ללא אישור שלו...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חח אתה לא מבין שזה לא יכול להיות הגיוני ? אז הית דופק ככה אנשים . אם זה היה מבקש אישור .. אז סבבה . ושניה אני יוכיח שזה בחינם . עריכה : תקרא- Palore is a tiny web add-on that lets you call business phone numbers on the Internet, for free. In addition to making free phone calls, it also helps you to share your favorite businesses with your friends, and give them ratings and reviews. Do i need to pay for the calls? NO! ALL THE CALLS YOU MAKE WITH Palore ARE FREE! After youve installed the Palore add-on, youll be able to make a phone call to any business phone number you see on the web, totally free! Theres no catch here no hidden billings, no subscription and no hidden obligations. You just call for free. וזה לא אני שמתי את האותיות הגדולות ... בטח פשוט נמאס להם מהחפירות אז הם רשמו הכי בפירוש בעולם . תרגום : "אני צריך לשלם על השיחות? לא !! כל השיחות שאתה עושה עם התוכנה הזה הם חינם . אחרי שהתקנת את התוכנה אתה תוכל לבצע שיחות לכל מספרי העסקים באינטרנט חינם לגמרי . אין פה קאץ' ולא תשלומים נחבאים, לא שורות קטנות פשוט שיחות חינם" |
ציטוט:
אם זה באמת היה כך הייתי יכול לתבוע אותם + ספקית שירות על פגיעה בזכויות שלי... לבצע בשבילי החלטות שעולות לי כסף? שלטון דיקטטורי? |
פשש נשמע נחמד, חבל שזה לא בלתי מוגבל ;)
|
ציטוט:
|
בעע מזה .. שאני מחייב ועונים.. אני לא שומע כלום.
|
אני מנסה להתקשר לפלאפון שלי וזה רושם לי
זמנית לא ניתן להתקשר לטלפונים סלולרים, ניתן לבצע שיחות למספרים שאינם סלולרים בארץ וארה"ב. |
ציטוט:
רשום באתר שאפשר רק לטלפונים קווים ולא סלולארים ... |
|
לא הבנתי אך המספרים אופכים לירוקים אך אפשר ליתקשרר?
|
מממ אני עשיתי לפי המדריך שהם עשו וזה לא מחייג...
ואחרי שאני יוצא מזה זה חוזר ל15 דקות... אני מחיג הcall באפור אבל שום דבר לא קורה והזמן לא יורד...(אם אני ממשיך ולוחץ על הcall כל לחיצה שלי שווה שניה). עזרה? |
יש לי אותה כבר מלא זמן... :|
freshserv כאשר יורדת לך שניה לאחר הלחיצה על CALL, זה אומר שזה מחייג.. |
זה כבר פורסם לפני שבוע אפילו יותר ברחבי האינטרנט.
אחלה תוכנה אני משתמש בה :) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:21. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ