![]() |
freeipod
אהלן,
בתור המתכנת של תחרות חדשה רציתי לקבל דעה על האתר www.freeipod.co.il אשמח לקבל פידבקים לטובה ולרעה.. למי שלא הבין האתר מאפשר לך להרשם לספק סיבה למה לך מגיע IPOD ולהתחיל לשכנע אנשים להצביע לך שלושת הראשונים שגומרים את החודש עם הכי הרבה הצבעות זוכים באייפוד גיא. |
הרעיון חמוד אבל אני חושב שיש אותו...אחלה תיכנות דרך אגב..:)
|
לא להאמין ! לאתר הזה אין קשר ל-SMS ?? (או שיש ולא שמתי לב)
אני מקווה שיש לך דרך אחרת לממן את זה חוץ מ-Adsense כי הם בשניה יכולים לסגור לך את החשבון בלי להשאיר סיבה ואתה תדפק עם כמה שאתה צריך לתת להם IPOD ... |
ציטוט:
התפקיד שלי הוא התיכנות |
נראה טוב :]
|
ציטוט:
אגב, כולכם מוזמנים להרשם ואולי למצוא לי באג או שתיים בתיכנות.. אשמח לשמוע ממכם ולתקן למרות שהאתר עבר DEBUG רצחני :) |
נחמד מאוד, המראה של האתר מאוד חמוד ומתאים לאתר מסוג כזה, ה-HTML וה-CSS לפי התקן וזה עובד מצויין בשועל שזו כבר מעלה ראשונה :)
דבר שמאוד הפריע לי אישית זה שאין קישור חזרה לעמוד הראשי, אני מציע לטפל בזה, זה מרכיב מאוד חשוב באתר כזה בפרט ואתרים בכלל.. |
ציטוט:
אבל אם אתה אומר סומך עלייך ואפילו מחייך =) לגבי הלינק לעמוד ראשי.. דברים קטנים כאלו בהחלט לא נוחים ואנחנו נשפר את זה בהקדם תודה על הפידבאק! |
פששש אחלה רעיון.
ננסה אותו :) |
|
|
יש הגבלת טקסט וחבל שאתם מודיעים מראש
כמו דפוק כתבתי מכתב ובסוף התברר שיש הגבלה של מקום תודה רבה באמת |
ציטוט:
חחח כן גם לי זה קרה ... רשמתי בדיחה יותר ארוכה ! בסוף שיניתי לבדיחה קצרה .. (ופחות מצחיקה !!) חח קבלו איזה חרטוט : 10. מגיע לי כי חסכתי כסף במשך שנה שלמה בשביל לקנות IPODולבסוף נתתי את הכסף לחבר שלי שנכנס לצרה, עזרה לחבר חשובה יותר מכל דבר אחר.ואני חושב שמגיע לי...(16) |
מעולה!
|
יש לי חתימה חדשה :)
|
תודה על הפידבקים. לגבי הגבלת טקסט יש באמת עד 255 תווים וכנראה זה נמחק מהעמוד הצבעה
פאדיחה שלי תוקן רשום עכשיו כמה בדיוק |
נחמד מאוד :).
חחח לקרוא את הסיבות זה אותו הדבר כמו לקרוא בדיחות. חחח כל אחד עם סיפור. |
לא מתוכנת לפי התקן אבל עובד טוב ב FF..לא אתר יותר מדי קשה לתכנות לפי דעתי.
|
ציטוט:
דרך אגב זה שהפירסומות של ה adsense באנגלית גורם לעוד קושי בלחיצות עליהם(אני יודע שלא אתה שולט עליהם :) ) |
ציטוט:
|
חח יפה מאוד חח כולם רוצים את האיפוד הזה חח ניגנבתי...
|
ציטוט:
|
נחמד מאוד, יש לי כרגע בדיוק 100 הצבעות =)
http://www.freeipod.co.il/vote.php?id=137 |
ד"א לפני זה היה רשום כמה הצבעות יש לכל אחד בדף של הטיעונים :) ,
למה הורדתם את זה? זה מביא אמביציה להביא עוד אנשים =) . |
אחלה רעיון לאתר, עיצוב טוב ותכנות מעולה!
|
פשש סחטיין גיא :)
אתם באמת מחלקים אבל? :P אין שום קאטץ'? ;) |
מי רוצה עזרה בזיופים להצבעות?! אני עושה לו משהו כמו 20 הצבעות בדקה :P בקיצור הIPOD שלו רק שיביא איזה משהו בתמורה :P חח
האא כן בקשר לפידבק הייתי מציע לך למנוע זיופי הצבעות =/ |
ציטוט:
|
8000 כניסות ביום הראשון, מוצלח.
|
יפה מאוד.
אני חושב שכדאי שתעשה שלא ניתן להצביע ביום אחד לכמה משתתפים , אלה רק לאחד. בהצלחה. |
ציטוט:
|
PSYCHO אחי תענה לשאלה שלי,
ד"א זה עד סוף החודש הזה? |
ציטוט:
|
ממש שטויות מה שאתם אומרים, מה אם הוא רוצה להצביע לכמה?
דבר אחר שמענין אותי, מותר להצביע לבנדאם X פעם אחד בכלל ? או פעם ביום? והאם זה תקף עד סוף החודש הזה? כלומר בתחילת החודש הבאה הרשימה תתחיל מחדש? תודה. |
זה לא היה אמור להיות של שי cjb.co.il ?
|
ציטוט:
|
כמה דברים..
הראשון.. אי אפשר לשנות סיסמא.. השני.. תעשו שרואים כמה נק' יש לכל משתתף שנדע בידיוק את הפערים וכו'.. אני כבר מקום 34.. :] |
|
עידן: בהצלחה תודה
ילו: לגבי הסיסמא אני אוסיף ברגעים אלו.. תודה לא שמתי לב =) בהצלחה לך |
תעשה שאחרי שמצביעים עבור מישהו רואים כמה הצבעות יש לו - יש לזה יתרונות (תעשה חושבים).
נראה יפה - בהצלחה (= |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:38. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ