![]() |
בושה.קום.
יש אנשים שאין להם בושה,
יש אנשים שלא יודעים לקבל את זה שלקוח לא מרוצה. יש אנשים שכואב להם לראות חברה אחרת מצליחה והם יכפישו את שמה ויעלילו עלייה. למה אני מספר את כל זה ?. פשוט מאוד, כי מר אביאל, מ"חברת" Host.Gaming שכמובן אם היא רשומה איפשהוא זה רק בפורום הוסטס. בא אל אחד הלקוחות שלי שהשכיר ממני שני שרתים, וכנראה שלפני כן היה לקוח של אביאל. השיחה שלו עם אביאל היא פשוט כזאת: החברה פנומן לא חוקית. החברה פנומן חסרת לקוחות. החברה פנומן רמאית ותגנוב לך את הכסף. השירות של פנומן לא איכותי. לדעתי זה בושה ל"חברה" ולבעל "חברה" לעשות כזה דבר. לא רק שהחבשוש מבשוש הזה לא רשום במס הכנסה הוא טוען שאני לא רשום... אין סוף לחוצפה... מה דעתכם? |
לא ממש הבנתי..
|
בושה.
|
Omg אני בהלם!!
לא ממה שעשו לך אלא מהמחירים שלהם!!! 85 שקל ל200 מגה ו20 ג'יגה!! מה הם נפלו על הראש?? |
ציטוט:
פשוט התחיל ללכלך על החברה שלי. ולטעון שהיא לא רשומה.. למרות שהחברה שלי רשומה והחברה שלו לא רשומה. עזוב.. אין לי כבר מילים על זה |
ציטוט:
פשוט התחיל ללכלך על החברה שלי. ולטעון שהיא לא רשומה.. למרות שהחברה שלי רשומה והחברה שלו לא רשומה. עזוב.. אין לי כבר מילים על זה |
אהה,עכשיו הבנתי.
פשוט בושה,לא אקנה מהחברה הזאת לעולם. |
בושה.
|
ציטוט:
|
שמע אני חדש פה,
ולא כל כך מכיר פה אנשים .. אבל אם יש דבר אחד שאני שונא בעולם הזה .. זה ללכלך על אנשים ... פשוט ב-ו-ש-ה |
לא נשמע טוב בכלל..
אגב, תסתכלו באתר שלהם - בצד ימין המחיר של החבילות מופרז. בעמוד החבילות דרך התפריט המחיר הגיוני. כלומר המחירים שונים לחלוטין. מוזר.. |
חברה לא מקוצעית בכלל.
|
בויינה הם יקרים אחושרמוטה והם לא שווים שקל..
|
עזבו תבושה שהוא ליכלך עליו מה זה המחירים האלה מי הוא חושב שהוא livedns !!
|
הם כאלה בנ* זו***, ועוד תראה תמחירים?????
נו באמת..... עריכה: SlipY תראה לאותו לקוח את האשכול הזה...... |
קודם כל שלחתי את זה ל Aviel אני רוצה שהוא יגיב..
|
גם לי היה איתו בעבר בעיות....
|
סלחו לי, אני חושב שהדיון פה הוא לא על המחירים של אביאל.
אם אני ימכור דומיין net ב-500 שקל תגידו לי משהו? תגידו לי מי אני חושב שאני? בפירוש - לא! אין לכם זכות בכלל לבקר את המחירים. ונחזור לנושא, אני באמת חושב שזאת חוצפה וממש מבייש אותו, אבל לפני שאתם "הורגים" אותו, חכו לתגובה ממנו. יום טוב, עידו דרור |
ציטוט:
|
בושה
|
חחח אל תיתיחס אסף קח בקלום סתם עוד ילד קטן
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:00. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ