![]() |
כמה תעבורה חודשית לוקחית שרתי משחק ורדיו?
שלום,
רציתי לדעת בערך כמה תעבורה חודשית לוקחים הדברים הבאים: CS:S CS:Z AA TO שרת רדיו 100 מאזינים בתודה, עומר! |
כמה שחקנים?
כמה זמן הם משחקים? כמה זמן שידור? 100 מאזינים קבוע שלא יורדים מהחיבור לרדיו כל החודש? |
ציטוט:
2. נגיד ש-6 שעות ביום(מכורים|Lol| ) 3. נגיד ובממוצא הם 12 שעות כל יום על הרדיו במשך חודש. בתודה, עומר! |
ציטוט:
16 שעות ביום של משחק וכו' |
ציטוט:
|
12 מחוברים לשרת ?
|
ציטוט:
|
לכל שרת משחק מחוברים 12 שחקנים?
ולרדיו מחוברים 100 קבוע??? |
ציטוט:
הוא שואל כמה זה בערך.. |
ציטוט:
2. מחוברים קבוע בממוצא במשך 12 שעות ביום וככה במשך חודש. |
ציטוט:
|
360 שעות בשבוע
100 מאזינים איכות רגילה 96 (המון זמן לא נגעתי בשרת רדיו, אז לא זוכר את המספר הנכון) אין לי שמץ, אני יכול לבדוק, חמש גיגה - 10 אני מאמין |
ציטוט:
|
זה ממש תלוי בשרתי משחק, השרת משחק לא אוכל תעבורה בעיקר, הוא אוכל מהזיכרון.
התעבורה היא בכללי "קובץ" מסויים שהקליינט מוריד אל המחשב שלו מהשרת. אז אם אתה שם בסרבר שלך מפות רגילות, שבאות עם המשחק, התעבורה שלך תישאוף ל 0. ואם אתה לא תשים קולות בסרבר, וכל מיני תוספות שהקליינט צריך להוריד מהשרת למחשב שלו, אתה בקושי תשתמש בתעבורה, אני מדבר מניסיון, כי הרצתי שרת משחק, והקצתי לו ג'יגה תעבורה, והוא אכל בסביבות ה3 מגה עם מפות רגילות. |
ציטוט:
עכשיו, בניגוד לשרת אחסון שבו אם תגיע ל peak לא יקרה כלום, מקסימום מישהו יקבל את הדף עשירית שניה יותר מאוחר, בשרת משחק אם ייגמר לך רוחב הפס/המעבד אנשים ירגישו את זה. וכמובן בניגוד לאתר אינטרנט שבו אנשים שמורידים דף של 100 קילוביט יבלו כמה דקות בקריאתו, ולא ימשיכו אחרי פחות משניה לדף הבא ;) לגבי שרת רדיו - 100 משתמשים של 96kbit זה כבר הכפלה פשוטה - 9.6mbit, זה כמובן כשהשרת מלא. |
ציטוט:
אחלה =] אני אומר את זה מתוך ניסיון, טעיתי במשהו ? |
ציטוט:
ושאלה אחרונה וחביבה, האם מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את המערכת הזאת שאני מעלה לשרת ואז אני יכול לראות כמה משאבים הכל לוקח לי ומה המפרט המלא שלי? |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:48. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ