![]() |
שולחים לכם תרומות אנונימיות ?
כל 5 מעטפות ששולחים לי עם כסף לפחות אחת בלי שם
משגע אותי אני לא יכול לדעת מי זה :qqb013: חחח בסוף אני יחשוב ששולחים לי תרומות אנונימיות... ואני תמיד אומר לאנשים לפני שהם שולחים לרשום ועדיין לא רושמים.... לכם גם שולחים בלי שם ? :qqb009: |
עוד סיבה לא לעבוד אם דואר..
תעבדו אם בנק :) או PayPal |
כן אבל אני רוצה גם לתת שירותים לחברה קטנים בני 12 שרוצים להצליח ולהם אין אפשרות בבנק
|
ציטוט:
אתה מביא כסף לבנק, הוא מעביר לך תכסף.:qqb016: |
ציטוט:
והם גם מתביישים ללכת למרות שאני אומר להם שלא חובה חשבון.. בכל מקרה אל תשנו נושא:qqb001: |
מניסיון קודם ברגע שזה מגיע בעילום שם,
יהיו לך תלונות על זה שאתה רמאי וכו'. אתה צריך לבקש אך ורק דואר רשום. |
תגיד להם שאם הם שולחים בלי שם הם לא מקבלים את מה שמגיע להם :)
|
מה זה לא טוב ?
לא יודע מי ששלח, כסף במתנה D= |
ציטוט:
וכן גם לי שלחו פעמיים בעילום שם :) |
מי עובד היום עם הדואר בכלל
|
בפעם האחרונה שהפקדתי דרשו ת.ז.
|
באמת מי עובד היום עם דואר ?
הכי טוב לעבוד דרך הבנק , ואם אתה רוצה שלקוחות יעבירו לך תודיע להם שיקחו איתם רק מספר תעודת זהות זה הכל |
איך שולחים לכם בעילום שם?
על הגב של המעטפה רשומים הפרטים של מי ששלח לכם,אז פעם הבאה פשוט תהפכו אותה וזהו :) |
ציטוט:
|
זה מוזר :s בדואר רשום הכי טוב ככה הלקוח אומר לך ת'קוד ואתה יודע שזה הוא ששילם :)
|
תקשיבו כל בעלי החברות שמקבלות מעטפות בלי שם...כדי לא להסתבך אתם מוזמנים להפנות אלי את המעטפות :>
|
ציטוט:
אני מפקיד חופשי ואין לי חשבון עוד. |
מי עובד עם דואר הפקדה שולט גם בהפקדה ככה ליפעמים אבל אחרי יומיים פיתאום הם מגיעים
|
ציטוט:
|
לי שלחו לפני שבוע מעטפה עם חור. ורשום שם פרטים של ילד אחד באמת שהוא שלח את הכסף.
אבל אני לא מאמין שהדואר ירשו לו לשלוח מעטפה קרועה. לכן בטח הוא שלח את הכסף ואחד מהדוורים חמד בכסף. בכל מקרה, נתתי לו את האחסון שלו.;) |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:35. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ