![]() |
LinuxServ או extremeserv ?
אני מחפש לקנות שרת משחק וראיתי שLINUX טובים מאוד וגם אקסטרים סרב טובים מאוד ואני לא יודע במי לבחור ..
אז אני רוצה לדעת את דעתכם איזה חברה שווה לי יותר ? זה שרת משחק לסורס .. מבחינת אמינות תמיכה וכמובן לאגים של השרת שלהם האם יש לאגים וכו'... |
שתי חברות פצצה באמת חבל על הזמן, קשה להחליט.
בזמן האחרון אני נמצא בהרבה שרתי משחק של LinuxServ ומאוד נהנתי מהשרת, אין פינגים אין לאגים ואין כלום, בשרתי משחק של אקסטרים סרב- לא ידוע לי שהייתי פעם בשרת משחק שלהם, אבל אני מאמין שהם גם איכות. בכל אופן, אני אמרתי את ביקורתי עליהן. מבחינת אמינות - לא התנסתי, אך אני לא מכיר התלוננויות על החברות האלו מבחינת אמינות. |
Extreme-Serv לפי דעתי חברהמ צמצויינת.
ל |
מישהו יכול להביא את האיסיקיו של מישהו מחברת אקסטרים סרב ? פשוט באתר שלהם אין שמה איסיקיו שלהם או מסנג'ר ...
|
Linux Serv - חברה מצויינת.. מומלץ!
|
Extreme-Serv
|
אבל אתם לא יכולים להמליץ כי אתם לא לקוחות... גם נאי לא לקוח אבל לפי התמיכה והשרתים שהייתי פעם אצלהם זהאקסטרים סרב...
|
אקסטרים סרב לדעתי ^^
|
שרתי משחק?
רק לינוקס-סרב! |
ציטוט:
בעיה קשה הא? כשבא חטיף, ביסלי או במבה? מצד אחד תעמיס לי ביסלי, אבל ברור שאין כמו במבה. שתי החברות אחראיות ורציניות, ויעשו הכל ששהותך תיהיה נעימה שם. (מהכרות ועבודה משותפת עם שתיהן). תטיל מטבע. קח חודש שם, חודש שם. רק אתה יודע מה יותר טוב בשבילך. יש כאלה שליאור יותר טוב להם ויש כאלה שיסתדרו עם יאיר יותר טוב. איל שרתים |
לך אל LinuxServ, אל תתפשר בכלל.
|
בשרתי משחק לאקסטרים סרב לא הייתי ממליץ ..
חבר שלי היה אליהם, ויש להם לאגים גבוהים מאוד .. לעומת זאת LinuxServ חברה מעולה אם לאגים הכי נמוכים שאני ראיתי ..(אני מדבר לפני חודשיים-שלוש) בקיצור, אני ממליץ על LinuxServ . יום טוב וחג שמח, ירין . |
לא התנסיתי בשירותי לינוקס-סרב אבל אני בהחלט יכול להמליץ בחום על אקסטרים-סרב כחברה מאוד רצינית.
|
אני מנסה ליצור קשר אם לינוקס סרב הקטע זה שיאיר לא מתחבר ... ולאקסטרים סרב שלחתי להם אימייל
|
אקסטרים סרב...
פשוט מעדיף אותם מלינוקס סרב.. |
לינוקסרב יותר ותיקה בשוק, עם יותר נסיון...
אבל שתי החברות טובות - תעשה את השיקולים שלך... |
לדעתי לינוקס סרב ברמה גבוהה בהרבה....
מהשיחות הקטנות שהיה לי גם עם ליאור וגם עם יאיר... אני רואה וחושב שיאיר הרבה יותר מקצועי והרבה יותר אמין. |
אם אתה רוצה להנות קח את לינוקסרב לשרתי משחק.
|
אקסטרים סרב. (:
הוא פעם החזיק את שרת של משחק הדפדפן שלי למרות שכבר נגמר תקופת הריסיילר שלי - למרות זאת התחשב והמשיך לאחסן אותי (עד שעברתי לשרת אחר בשל עומס). |
אקסטרים - סרב...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה מחשב דפוקק |
לפי דעתי שתי החברות באותה רמה.
LOL , איזה טריפל.. |
ציטוט:
מסנג'ר (מומלץ יותר כי יש לי תקלה באיי סי קיו) : lior_mitrani@hotmail.co.il איי סי קיו : 2200848 בנוגע לותק - אקסטרים-סרב קיימת בשוק מאז אפריל 2004 ולינוקסרב הוקמה די הרבה אחרי .. בערך שנה פחות או יותר .. שיהיה לכם המשך יום נהדר , ליאור . |
וותק לא תמיד קובע...תחפש יתרון אחר להתגאות בו ליאור :)
|
אני כבן אדם שמשחק בשרתי משחק ולא כלקוח מדבר איתך
לך על EXTREME SERV השרתי משחק של LINUXSERV הם דיי גרועים, התקנות גרועות ופשוט שרתים גרועים. (אין שום דבר נגד, רק לפי מבט) |
אקסטרים סרב לדעתי..
שיחקתי בשרתי משחק שלו, אחלה של שרתים. מבחינת תמיכה, גם מעולה.. תמיד עזר שהיה צריך. |
ציטוט:
|
שתי החברות טובות לפי מה ששמעתי. תבדוק מי יכול להציע לך משהו יותר טוב.
|
ציטוט:
סה"כ הבהרתי את הנקודה . תאמין לי שיש לי הרבה יתרונות להתגאות בהם , כמו שלכל אחד יש . "תודה" על התקופנות , ליאור . |
אני אומר לך אל תילך על לינוקס אני אומר לך מה לא ללכת אתה יכול ללכת לאן שבא לך אבל לא לינוקס
המנהל שמה ממש מגעיל אותי מחדש ואני לא רוצה להוסיף פשוט אל תילך אליהם. עריכה:ליאור אם באמת הקמת את החברה ב2004, אז שנתיים וותק זה מאוד יפה יש אנשים שכותבים מה שבא להם אבל שנתיים זה סבבה + |
הותק לא שווה כלום אם השירות חרא
|
LinuxServ
|
ליאור הוספתי אותך באיסיקיו תאשר אותי בבקשה ואני כבר ידבר איתך שמה..
לינוקס סרב אני ראיתי שיאיר בחופשה .. אז אני יחכה עד מחר ויעשה את החישובים אתם יכולים לנעול את הנושא .. |
לבקשת פותח האשכול, האשכול ננעל.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:17. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ