הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג) (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=12)
-   -   [PageMaker] מערכת עריכת תוכן למכירה (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=20239)

WebProject 19-04-06 22:29

[PageMaker] מערכת עריכת תוכן למכירה

PageMaker Beta Version
שלום,

בזמן האחרון עבדתי על מערכת עריכת תוכן, שעליה השקעתי מאמץ לא קטן,
המערכת עובדת על שני דברים חדשים שנמצאים אצלי במערכת, קבצי שפה [המערכת מתורגמת לאנגלית ועברית, ניתן לשנות את השפה בקליק], ניהול סקינים.

ניהול סקינים?

במערכת הזאת, לאחר חיתוך האתר והתאמתו לתקן W3, על מנת להכניס תכנים דינאמים באתר, אין צורך בקודים ארוכים בשפות תיכנות, אלא הוספת ערכים כמו #pages#, #polls# ועוד.

BBCODE

במערכת שולבה מערכת עורך מלא, שנבנתה ע"י טל [אני], אורן אברהם, וליאור וול, המערכת עובדת על אותו עיקרון כמו העורך של VBuletin.

פאנל הניהול כולל:

-הגדרות
-גיבוי תכני האתר(SQL)
-סקינים
-מאמרים
-סקרים
-קטגוריות
-תת קטגוריות
-דפי תוכן

מספר דברים אותם אני רוצה להסביר במערכת הם: הגדרות, ודפי תוכן.

בדפי תוכן ישנה אפשרות לבחירה, בין אם הוא ישתייך לקטגוריה \ תת קטגוריה \ דף יחיד.

לאחר הוספת הדף, ניתן לגשת בקלות להגדרות האתר, ולבחור מה יהיה הדף הראשי של האתר [הדף שיוצג עם כניסה אל האתר].

בהגדרות ניתן לנעול את האתר ולתת הודעה בשילוב עם העורך BBCODE, וניתן לבחור סקין פעיל מבין הרשימה.

יש לציין כי זאת גירסת הבטא, ולכן תוספות כגון: משתמשים ועוד, יתווספו בגירסא הבאה.
כל עידכון ניתן בחינם לקונה המערכת.

תמונות מן המערכת:
הסיבה לתמונות היא שאין לי כרגע שרת ולכן אין אפשרות לדמו.

עוד לא החלטתי על מחיר, אבל בטוח שהוא גבוה מ 600 - 700 שקל. [אפשרות למחירים האלה]

מעוניינים מוזמנית ליצור קשר בה"פ בלבד, ולאחר מכן יקבלו אימייל \ כתובת לתוכנת מסרים.

בברכה טל .

Pavel 19-04-06 22:33

זאת אחת המערכות הטובות והמתקדמות ביותר שראיתי וקיבלתי אותם.
המערכת מפותחת היטב, מתקדמת מאוד וקלה מאוד לשימוש.
לדעתי, המחיר 400-500 שקל זה זול יחסית למה שהיא שווה(ודיברתי איתך בנושא הזה טל).
בקיצור, המערכת שווה את המחיר(ואפילו יותר), מערכת מיקצועית ומאוד שימושית.
ממליץ בחום(ומניסיון במערכת) לרכוש את המערכת!
בהצלחה טל:).

satan 19-04-06 22:35

נראה מקצועי מאוד! (:

השתפרת מאוד...

Matchs 19-04-06 22:45

מערכת מעולה!
לפחות 800 ש"ח, ראיתי אותה בדמו חיי והיא מצויינת ממש!

yNaxon 19-04-06 22:46

נראת טובה מאוד :) בהצלחה!

Sentiment 19-04-06 22:56

אמרתי לך במסנג'ר.
יצא לך מעולה.
מערכת מושקעת בכל פינה.
כל הכבוד -בהצלחה!

Eran | Roop.co.il 19-04-06 23:09

בהצלחה במכירה!

Eye-Soft 19-04-06 23:13

תן דמו חיי, תמונות זה נחמד, אבל לא פרקטי.

WebProject 19-04-06 23:18

אני לא מתכוון לתת דמו משתי סיבות:

* יותר מדי הגדרות כלולות בפאנל, ויש יותר מדי משתמשים מגעילים שישנו אותם.
* יש לי שרת ביתי, אין לי שרת להעלות אליו את המערכת.

dj fm 19-04-06 23:23

מערכת נחמדה לא ראיתי את כל התמונות לא היה לי כוח
אם אתה צריך לשרת לנסות אני יתן בכיף

meshuga 19-04-06 23:24

זהו?! 700 ש"ח (אפילו אם זה האזור)...לדעתי 1200-1500 ככה....וחבל להציע את זה פה...תנסה לפרסם את זה אצל עסקים...

WebProject 19-04-06 23:30

שי שי שי... כמה שאני רוצה למכור ב1200, זה המחיר המקורי, אבל... נראה לך שאני אמצא לקוחות במחירים כאלה?

תודה בכל מקרה :)

Eye-Soft 20-04-06 00:29

ציטוט:

נכתב במקור על ידי WebProject
אני לא מתכוון לתת דמו משתי סיבות:

* יותר מדי הגדרות כלולות בפאנל, ויש יותר מדי משתמשים מגעילים שישנו אותם.
* יש לי שרת ביתי, אין לי שרת להעלות אליו את המערכת.

אתה מצפה מאנשים לקנות מערכת בלי לראות אותה ? מלבד תמונות...

אתה חושב שאנשים הולכים להוציא סוכמים כאלו (מעל ל600 כמו שאמרת) על משהו שהם מעולם לא ראו או השתמשו ?

אנשים פה בקושי מוציאים סכומים כאלו על מה שהם ראו והשתמשו :\

Eye-Soft 20-04-06 00:32

ציטוט:

נכתב במקור על ידי meshuga
זהו?! 700 ש"ח (אפילו אם זה האזור)...לדעתי 1200-1500 ככה....וחבל להציע את זה פה...תנסה לפרסם את זה אצל עסקים...

האמת שבגלל שהוא מוכר גרסא סטטית (AKA קבועה, לא משתנה דבר בין לקוח ללקוח), אף לקוח לא ישלם הרבה. לקוחות ישלמו הרבה שהם מקבלים מוצר "יחודי" כמובן שהוא לא יחודי לחלוטין, אבל הוא לא זהה לחלוטין למה ששאר הקונים קיבלו. יש להם תוספות ודברים מיוחדים אישים.

meshuga 20-04-06 00:36

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Eye-Soft
האמת שבגלל שהוא מוכר גרסא סטטית (AKA קבועה, לא משתנה דבר בין לקוח ללקוח), אף לקוח לא ישלם הרבה. לקוחות ישלמו הרבה שהם מקבלים מוצר "יחודי" כמובן שהוא לא יחודי לחלוטין, אבל הוא לא זהה לחלוטין למה ששאר הקונים קיבלו. יש להם תוספות ודברים מיוחדים אישים.

אז אתה לא חיי בעולם הזה....אתה יודע כמה אנשי עסקים משלמים בשביל מערכות מסכנות שמוכרים לאלפי אנשים אותו דבר?
הטעות היחידה של טל זה שהוא לא יודע למכור במקומות הנכונים (לא שאני יודע.....:\)

Eye-Soft 20-04-06 00:41

ציטוט:

אז אתה לא חיי בעולם הזה....אתה יודע כמה אנשי עסקים משלמים בשביל מערכות מסכנות שמוכרים לאלפי אנשים אותו דבר?
הטעות היחידה של טל זה שהוא לא יודע למכור במקומות הנכונים (לא שאני יודע.....:\)

תאמין לי, ראיתי את המערכות האלו והייתי שותף לקנייה של מערכות מScepia, Media4U, Studio-oz, NetCraft ועוד.
אני יודע מה הולך שם. ההבדל הוא גדול לעומת זאת, אחד, המערכות שהם מוכרים כן עוברים התאמה ללקוח, להם יש חברה, להם יש מקום, להם יש צוות תמיכה רציני, להם יש פייות להאכיל ועוד ועוד. אהה והכי חשוב, הם חברה רשומה, רצינית, עם תיק עבודות רציני וגדול ולעומת זאת הבחור פה (אל תעלב כמובן) הוא ילד, בלי תיק עבודות ברמה של Scepia (חיל האוויר לדוגמא...) ובהחלט אין לו עובדים ופייות להאכיל.

כאשר מישהו פה מהפורום יהיה לו משרד ועובדים, אני אהיה עצוב בשבילו שהוא בהוסטס.

אהה וכמובן שההבדל הגדול ביותר, אנשי עסקים בקושי יודעים מה זה HTML (רובם לא...) בשבילם אתר בHTML זה מדהים, לעומת זאת ילדים מבינים יותר ודורשים יותר (אני יודע שזה נשמע עצוב, אבל כאשר מישהו מכם יהיה אבא [לא, אני לא אבא, אבל אני יודע...] הוא יבין על מה אני מדבר :P ).

meshuga 20-04-06 01:05

ציטוט:

תאמין לי, ראיתי את המערכות האלו והייתי שותף לקנייה של מערכות מScepia, Media4U, Studio-oz, NetCraft ועוד.
אני יודע מה הולך שם. ההבדל הוא גדול לעומת זאת, אחד, המערכות שהם מוכרים כן עוברים התאמה ללקוח, להם יש חברה, להם יש מקום, להם יש צוות תמיכה רציני, להם יש פייות להאכיל ועוד ועוד. אהה והכי חשוב, הם חברה רשומה, רצינית, עם תיק עבודות רציני וגדול ולעומת זאת הבחור פה (אל תעלב כמובן) הוא ילד, בלי תיק עבודות ברמה של Scepia (חיל האוויר לדוגמא...) ובהחלט אין לו עובדים ופייות להאכיל.

כאשר מישהו פה מהפורום יהיה לו משרד ועובדים, אני אהיה עצוב בשבילו שהוא בהוסטס.

אהה וכמובן שההבדל הגדול ביותר, אנשי עסקים בקושי יודעים מה זה HTML (רובם לא...) בשבילם אתר בHTML זה מדהים, לעומת זאת ילדים מבינים יותר ודורשים יותר (אני יודע שזה נשמע עצוב, אבל כאשר מישהו מכם יהיה אבא [לא, אני לא אבא, אבל אני יודע...] הוא יבין על מה אני מדבר :P ).

בגלל זה אמרתי שבמחיר כמו שאמרתי אין לו בכלל מה לפרסם את המערכת בפורום הזה...אז בעצם יש לנו פחות או יותר אותה דעה לא?
תסכים איתי שרשיון לכל החיים כולל עדכונים וכו'...למערכת הזאת..שווה מעל 1200 ש"ח?..
לעומת מערכות מסויימות שעולות לך חודשית..או שנתית במחירים הרבה יותר גבוהים...וכמו שאמרת..לאנשי עסקים אתר HTML זה מדהים..ואם יש להם כזאת מערכת בשביל הפשוט של להכין תוכן לאתר....תחשוב כמה הם היו מוכנים להוציא....דוד שלי למשל..לדעתי אם לא היה אותי..הוא היה קונה אתר באזור ה3000 ש"ח..אבל בגלל שיש אותי ואני יכול לדאוג לו גם לאכסון וגם למערכת...אז נשאר עיצוב שאולי אני יעשה משהו פשוט אבל מסודר בHTML...או שאני יבקש טובה מאחד האנשים שאני מכיר...ודומיין ישראלי...שזה ממש הוצאה קטנה בשבילו...ולמה זה?..כי דוד שלי בקושי יודע מזה אינטרנט ובקושי בעניין...אבל הוא רואה שבלי זה אי אפשר להתקדם.

Eli-Hai 20-04-06 01:12

גם אני עבדתי על מערכת ניהול תוכן, טוב ברור ששלי לא ברמה הזאת, ממש לא ברמה הזאת, ממש יפה, שיהיה בהצלחה במכירה.

Eye-Soft 20-04-06 01:13

ציטוט:

בגלל זה אמרתי שבמחיר כמו שאמרתי אין לו בכלל מה לפרסם את המערכת בפורום הזה...אז בעצם יש לנו פחות או יותר אותה דעה לא?
תסכים איתי שרשיון לכל החיים כולל עדכונים וכו'...למערכת הזאת..שווה מעל 1200 ש"ח?..
לעומת מערכות מסויימות שעולות לך חודשית..או שנתית במחירים הרבה יותר גבוהים...וכמו שאמרת..לאנשי עסקים אתר HTML זה מדהים..ואם יש להם כזאת מערכת בשביל הפשוט של להכין תוכן לאתר....תחשוב כמה הם היו מוכנים להוציא....דוד שלי למשל..לדעתי אם לא היה אותי..הוא היה קונה אתר באזור ה3000 ש"ח..אבל בגלל שיש אותי ואני יכול לדאוג לו גם לאכסון וגם למערכת...אז נשאר עיצוב שאולי אני יעשה משהו פשוט אבל מסודר בHTML...או שאני יבקש טובה מאחד האנשים שאני מכיר...ודומיין ישראלי...שזה ממש הוצאה קטנה בשבילו...ולמה זה?..כי דוד שלי בקושי יודע מזה אינטרנט ובקושי בעניין...אבל הוא רואה שבלי זה אי אפשר להתקדם.

אני הצלתי את אבא שלי, עמד לקנות אתר לחברה שהוא מנהל בה מScepia ב35 אלף דולר, התקשרתי אליהם והורדתי להם את המחיר (בהרבה, אסור לי להגיד את המחיר בסוף :<).
בכל מקרה, 1200 שקל זה המון כסף פה בהוסטס. קיבלתי ממישהו בקשה לאתר ששווה לפחות 100 אלף שקל (ואני רציני, הוא רצה לשלב את גיימר, YNET, וואלה וGOOP) והוא כותב תקציב: עד 300 ש"ח...

כמעט התאבדתי.

חבר|78 20-04-06 01:30

קודם 2 דברים:
1.טל דבר איתי אני קונה.
2.גם טל אחי דבר איתי אני התן לך שרת בכיף אתה יודע שאתה יכול לבקש.

CSite.co.il 20-04-06 01:56

בדקתי את המערכת עוד כשהיא הייתה על 85% סיום, היא הייתה מדהימה!
ממש מומלץ לקנות.

טל - בהצלחה! דבר איתי, אתה יודע בקשר למה, לתקתק עיניינים. ;)

SHeDoN 20-04-06 02:24

אחלה מערכת טל,
אני שמח שהיא סוף סוף 'יצאה לאור',

ידוע לי כמה היה חשוב לך הפרויקט וכמה דחית אותו,
שיהיה בהצלחה במכירה :-)

WebProject 20-04-06 08:32

תודה לכולכם , בקשר לדמו,

כל מי שמעוניין, אני אעלה עוד מעט לשרת, כל אלו שיהיו מעוניינים יקבלו דמו.

-טל

s.o.s 20-04-06 08:38

מומלץ
ראיתי מזמן תמערכת והיא ממש ממש טובה וקלה לשימוש :)
בהצלחה

Serlid 20-04-06 08:53

בהצלחה,
אם תצטרך שרת פנה אליי בה"פ ותקבל :)

Eye-Soft 20-04-06 10:33

ציטוט:

תודה לכולכם , בקשר לדמו,

כל מי שמעוניין, אני אעלה עוד מעט לשרת, כל אלו שיהיו מעוניינים יקבלו דמו.

-טל

שמח לשמוע, שיהיה לך בהצלחה :)

MaorD 20-04-06 11:20

במידה ותרצה לעבוד איתי - תוכל למכור את המערכת אך ורק דרכי .
נקבע מחיר מסויים ונתחיל לעבוד איתך .
המערכת תימכר בבלעדיות ללקוחות עיסקיים וכד' .
(יש לי מישהו שאני עובד איתו על מערכת כזו רק בASP) .
פרטים ליצירת קשר בחתימה .
בברכה ,
מאור .

hostman 20-04-06 13:26

מערכת כזאת לפחות 1500-2000 אם לא יותר לדעתי
היום מערכות ברמות האלה נמכרות ב2500 דולר לפחות
נראת מערכת איכותית מאוד

Eye-Soft 20-04-06 13:35

ציטוט:

נכתב במקור על ידי hostman
מערכת כזאת לפחות 1500-2000 אם לא יותר לדעתי
היום מערכות ברמות האלה נמכרות ב2500 דולר לפחות
נראת מערכת איכותית מאוד

הן נמכרות במחירים כאלו מחברה, לא מילד.
הלקוח מקבל אחריות ותמיכה לכל החיים.
החברות לעולם לא תעזוב, תלך לצבא, תתחתן, תצא לסרט.

אל תשווה דברים כאלו, אתה מוציא את עצמך טיפש...

hostman 20-04-06 13:39

לא ידעתי שהוא ילד
והוא יכול לפתוח חברה ולתת למישהו מבוגר לנהל את זה ולהמשיך לפתח דברים

loading 20-04-06 13:41

ציטוט:

הן נמכרות במחירים כאלו מחברה, לא מילד.
הלקוח מקבל אחריות ותמיכה לכל החיים.
החברות לעולם לא תעזוב, תלך לצבא, תתחתן, תצא לסרט.

אל תשווה דברים כאלו, אתה מוציא את עצמך טיפש...

בדיוק.
כאשר מדובר בילדים אתה לא יכול לדעת מה הם ירצו לעשות מחר.
מחר תרצה ללכת לשחק כדורגל פשוט תשכח מהכל ותלך כי אין לך דאגות או משהו.
מחר אמא שלך לא תסכים לך לפתוח את המחשב כי יש בגרויות מה תעשה?

וגם לא בטוח שהמערכת מקצועית מבחינת הקוד כמו מערכת שאדם בעל ידע וניסיון לטווח ארוך יכול לבצע. יכול להיות שהמערכת עובדת אבל מבחינת הקוד היא ברמה ירודה.

2500$ הוא לא יקבל עליה צאו מהסרט.

eLad 20-04-06 14:13

אותי יותר מכל היה מעניין לראות איך בדיוק שילבת את עניין העיצוב במערכת כי אני לפחות לא מצאתי פתרון הולם ברמה מספיק טובה כדי לקחת עיצוב ב HTML ולהכניס בו מערכת CMS ללא ידע ב HTML..

וגם עם ידע ב HTML זה די קשה..

חבר|78 20-04-06 18:03

כיום בעולם זה גם לא במחירים האלה.

אבל גם זה משהו כמו 1000 שקל למערכת ברמה הזאת

Eye-Soft 20-04-06 19:38

ציטוט:

נכתב במקור על ידי eLad
אותי יותר מכל היה מעניין לראות איך בדיוק שילבת את עניין העיצוב במערכת כי אני לפחות לא מצאתי פתרון הולם ברמה מספיק טובה כדי לקחת עיצוב ב HTML ולהכניס בו מערכת CMS ללא ידע ב HTML..

וגם עם ידע ב HTML זה די קשה..

מי אמר לך שלא צריך ידע בHTML ?
ללא ידע בHTML זה לא יצא טוב. אפשרי, אבל לא ממש פרקטי לפי דעתי.
אני בכלל נגד לתת למשתמש את היכולת לשנות את העיצובים של האתר שלו דרך הפאנל, הקוד יתבלגן, יהיו צרות והאל יודע מה הוא יעשה. אחר כך יקח לך 4 שעות רק לטפל בנזק...

דרך אגב, חבר|78, אני מניח שאין לך שום ידע בנושא... בעולם מוכרים דברים בסגנון (טובים יותר ורציניים יותר, אבל בסגנון) בלמעלה מ30 אלף דולר... העובדה שאתה חיי בעולם פנטזיה, זה לא אומר שהוא אמיתי.

Potatoz 20-04-06 19:57

נראית טוב (:
זאת המערכת שהולכת להיות על CJS?

WebProject 20-04-06 20:07

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Dream
נראית טוב (:
זאת המערכת שהולכת להיות על CJS?

כן, וגם על AdminTalks.com של רז.

WebProject 20-04-06 20:09

Eye - soft, אני מודע לכך שאני לא אוכל לקבל הצעות מעל ל 1500 כי אני באמת ילד ללא חברה, אבל בכל זאת, מי אתה שתבוא ותתחיל להכתיב לי למה אני מסוגל, ובכמה אני יכול למכור?

אני מבקש שתפסיק עם התגובות העוקצניות.

bigimot 21-04-06 11:32

אולי במקום למכור את זה לבד, תעבור בין החברות ותציע את המערכת, והם יביאו לך או כסף. או שאפילו יעסיקו אותך במידה והם מחפשים אחר מתכנת.
חבל למכור מערכת כזאת בגרושים...

Eye-Soft 21-04-06 11:49

ציטוט:

Eye - soft, אני מודע לכך שאני לא אוכל לקבל הצעות מעל ל 1500 כי אני באמת ילד ללא חברה, אבל בכל זאת, מי אתה שתבוא ותתחיל להכתיב לי למה אני מסוגל, ובכמה אני יכול למכור?

אני מבקש שתפסיק עם התגובות העוקצניות.

תגיד לי, אתה סתום ? :O
אני דיברתי על דולרים, לא שקלים :P

סורי אם לא הבנת נכון...
וגם כל מה שאמרתי שאתה לא יכול למכור את זה פה ב2500 דולר בשבילך, 12 אלף ש"ח... :\ בוא תסכים איתי שאני צודק...

satan 21-04-06 11:54

טל, נסה להציע לחברות תוכנית שותפים.. לדעתי כך תוכל למכור יותר מאשר למכור בבמה של הוסטס.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:58.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ