![]() |
אתר חדש להעלאת קבצים - Need Large File
הכתובת : http://nl-f.net
קבצים מורשים להעלאה jpeg , gif , jpg , bmp , psd , swf , doc , zip , rar גודל מקסימלי להעלאת קבצים : 5 מגה בייט תעלו ותהנו תגובות בונות |
נכון בכתובת הזו היה פעם פורום ?
ושיהיה לכם בהצלחה, אני אישית לא מצאתי ייחודי באתר וגם האתר לא תומך ב- FireFox. |
חיתוך על הפנים!
בהצלחה. |
חיתוך באמת לא טוב, פרסומת בכל מקום, ועיצוב לא מי יודע מה.
אני לא מתלוננת חס וחלילה, אתם מעניקים לנו שירות- יופי, אבל אם כבר אתם לארג'ים תשקיעו עד הסוף! |
חחח אז אני יגיד לכם איך זה התחיל
זה בא בטבעיות
היה שרת היה דומיין שלי של פורום חחח (צדקת) =] אמרנו מה נעשה . אז ביקשנו מחבר מערכת העלאות פשוטה. וזה מה שנוצר להשקיע ? זה נחליט רק כאשר שנראה שבאמת משתמשים באתר . כדי שלא יהיה לשווא .=] |
עיצוב דל יחסית, אתר מלא פרסומות, חסר תוכן (מה עם דפי - אודות / תנאי שימוש / הדרכה ??)
יש עוד הרבה מקום לשיפור.. מתן |
FF - גרוע.
|
המערכת גם לא משהו, אם אני מעלה 2 קבצים בעלי אותו שם זה מחליף את הקובץ הקיים בשרת
כדי שהשם של הקובץ לאחר ההעלאה יהיה ראנדומלי. בהצלחה. |
טוב חחח אני חושב הספיק לי סגרו דיי =]
|
|
להגיד את האמת? אני לא מוצא מאיפה מעלים קבצים פה באתר :S
פשוט אין את הזה של העיון והשלח :S |
ציטוט:
|
העיצוב לא טוב ב IE + FF :\
|
מלא פרסומות, חיתוך מזעזע ובFF אפילו לא רואים את טופס ההעלאה.
|
ציטוט:
|
בקרוב יהיה עיצוב חדש מערכת חדשה שהושקע בא שעות של עבודה
בקרוב יהיה דברים חדשים אשמח לדעת אם יש לכם רעיונות ות'אמת אני חשבתי על הרעיון עם עמית מצאתי מתכנת והינה התוצאות ובקרוב יהיה גם בתקן ככה שהכול יסודר עד שבוע הבא ולמי שיש עיצוב ב40 שקל כולל חיתוך שישלח הודעה לאי סי או מסן בחתימה זה שאתם לא רואים זה לא אומר שאין אני יכול לעלות ומהיר מאוד.. לא רק בגלל שאני הבעלים |
עיצוב ריקני מאוד.
באנרים בכל "חור". באופרה לא רואים את ה"עייון" (הבנתי שזה גם בFF).-תכנות גרוע. גם הבנתי שזה לא נותן שם רנדומלי ומחליף את הקובץ.. כמו כן זה מאפשר העלאת קבצי PHP שבקלות יכולים להשחיט את האתר. בהצלחה =\ |
לא מאמין, זה הפך לשיגעון עניין העלאת הקבצים? מה יש לאנשים במדינה הזאת.
עם דומיין כזה לא תגיע רחוק, תן לי לנחש- הוא היה של פורום? |
שיהיה בהצלחה,
תוסיפו תוכן. |
בהצלחה!
|
בהצלחה, תיכנות בכלל לא טוב, לא מותאם לFF.. בIE אם המסך של האינטרנט לא גדול זה זז הצידה.. כנ"ל במועדפים..
|
שיהיה לכם בהצלחה,
|
תודה לכולם
מי שמעצב שיגיד כמה יעלה עיצוב ותיכנות עם פלאש |
אמרתה
שאנשים יכנסו ויעלו אז תשקיע אבל בוא נראה יש את IMAGESHACK.US ויש אותכם טוב גנדי ויש כאלה ששונאים את אימג'שאק יש את TMP.CO.IL עיצוב מרהיב פלאש נותן אפשריות של לינקים והכל ויש אותכם על מי ללכת אממממ אנשים לא ילכו למשהו שיהיה טוב רק אם זה איזה תוכנה שמתפתחת לבוא ולהיות בטא טסטר או משהו |
ציטוט:
1) כרגע , יש בסך הכל 2 באנרים בעמוד הראשי. 2) האתר יתמוך בקרוב בכל הדפדפנים. 3) זה לא נותן שם רנדומלי כי אני עכשיו מתכנת פאנל ניהול מתקדם לאתר וכתוצאה מזה זה קרה , תכף אני יסדר את זה... 4) זה מאפשר העלאת php אך אי אפשר להשחיט את האתר כי לאתר יש פאנל ניהול מתקדם שבו קבצי ה php ושאר הקבצים למיניהם נמחקים. 5) בקרוב יהיה אפשר להעלות את הקבצים מתוכנה , התוכנה בשלבי תיכנות... 6) החיתוך הוא לא גרוע , הוא כך בשביל שהדף יטען יותר מהר. ואם תשימו לב זה הצליח. |
תיכנות על הפנים,
אני מקטין את הדף והכל נשבר.חבל . |
כמו שאמרו כולם תיכנות על הפנים שפר..
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:37. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ