![]() |
רק למבינים,מאיזה גיל אפשר לגשת לטסט של מיול/ראנגר/טאמקור?
:-)
|
התחלת שיעורים ותאוריה - 15.5
טסט - 16 |
עוד עדכונים...
אם היה לך רישיון על מיול, טומקאר, ראנגר, אופנוע, טרקטורון ואתה רוצה לעשות רישיון על פרייווט ( רישיון דרגה 002 ) כשאתה מוציא את הרישיון אין לך מלווה, והחוק של להסיע עד 2 עד גיל 21 לא תקף עליך. בהצלחה :) |
טאמקור רק כשאתה מוציא על אוטו כל השאר זה רישיון לטרקטור..
|
לא נכון אני התחלתי ללמוד תאוריה מגיל 15 ועשיתי תמבחן תאוריה בגיל 15 וחודשיים.
ועוד חודש אני עושה תטסט ( עוד חודש יום הולדת :D ). ויש לי ר'נגר גם אני.. אבל שאתה עושה תטסט על טרקטור אתה חייב גם לעשות טסט על טרקטורון רק שתדע :) |
ציטוט:
הכי מאוחר ביולי. ציטוט:
יש לי כמה חברים שהוציאו רשיון לטרקטור לפני שנה בשביל טומקאר, שבת שלום :) |
ציטוט:
את הטסט לפריווט ניתן לעשות רק לאחר 20 שיעורים מעשיים. וכאמור, המלווה איננו תקף עליך מכיוון שנרשמתה במשרד הרישוי כנהג חדש (עקב היותך נהג טרקטור), ולאחר שנה (זמן עשיית רישיון למכונית) הדירוג "נהג חדש" איננו תקף כלל עליך... מתן |
אתה יכול להתחיל ללמוד לתאוריה מכול גיל שתרצה גם מגיל 3...
טסט אתה מוציא בגיל 16 למידה מעשית זה מגיל 15 ו8 חודשים משהו כזה.. |
ציטוט:
מגיל 15 ו2 חודשים למדתי מעשי ( בחביות זינוק בעלייה וריתום עגלה ) |
ציטוט:
אני בשיעור 13 ואני לפני טסט פנימי.. מי שלא מחזיק רשיון לטרקטור\אופנוע וכד' יכול לגשת לטסט לאחר 19 שיעורים של שעה. לילה טוב,רם. |
רישיון של טרקטור תקף על מיול תומקרא ורנג'ר, כל עוד אתה עושה רישיון על טרקטור יש לך רישיון גם על הכלים הללו, לכן זה מגיל 16 ע"פ חוק, ותאוריה מגיל 15.5
ד"א אם אתה עושה רישיון על טרקטור בגיל 16, כאשר אתה תוציא רישיון על מכונית לא תצטרך להיות עם מלווה בתקופה של ה-3 חודשים, זה יתבטל לך! :) |
גיל 15.8 תתחיל ללמוד.. 16 טסט אבלא תה צריך לעשות 2 טסטים..
לטרקטור רגיל וטרקטור מסע(רנג'ר) ועם אתה קונה תקנה רנג'ר 700סמ"ק :] משו טוב. לי יש 50 סמ"ק NRG :] |
ציטוט:
אלה אם אתה משתמש בר'נגר למטרות שטח כמוני..:) |
ציטוט:
|
ציטוט:
את הטסט לפריווט ניתן לעשות רק אחרי 28 שיעורים מינימום ! |
ציטוט:
מתן |
אה, אוקיי..
חשבתי שאתה מתכוון לנהג חדש למכונית פריווט ( בלי רישיון לטרקטורן לפני זה ). |
כמה עולה להוציא רישיון?
וחיפשתי כמה תמונות של רנג'ר וזה בין הדברים המכוערים שיש P: |
ציטוט:
רנגר זה דבר מכוער? לפי דעתך.. שאני יגיע הביתה אני יתן לו תצלום .. :) זה רכב שבנוי ל100% שטח, אין מקום שהוא לא יכול לעבור וזה בדוק :D |
לא יודע מה עם ריינג'ר לי יש מיול אז אני אומר מה שאני יודע :)
|
מה אתה יודע :o ?
מיול זה דבר יותר קטן בהרבה, 2 מקומות ועדיין צפוף.. מנוע קטן ביחס למנוע של הר'נגר מוגבל לנסיעה של 40 קמ"ש אם אינני טועה.. רכב של קשישים בקיצר :D |
ציטוט:
זה כמו טרקטורון,שרשום מאחורה "עד 30-50 קמ"ש" ואנשים נוסעים יותר.. רכב של קשישים?מי אמר..,תתחיל לדבר יפה! אני קונה 400DVX(טרקטורון) :).. |
ציטוט:
המיול לא יכול לעבור ת40 קמ"ש.. ! ו DVX זה טרקטורון חמוד, אך קטן בנוי לכביש אין לו אווירות הכי טובה בשטח והוא גם דיי קופצני, הייתי ממליץ לך ללכת יותר על הכיוון של ה-DS.. עריכה: כמו שהבטחתי, תמונות של הר'נגר טריות לפני חצי שעה צילמתי. ד"א צריך להגיד מזל טוב לר'נגר שלי עבר ת1000 שעות היום :) אוקי זה ר'נגר 500 סמק שנת 2005 : 1 2 3 4 5 6 |
אני חושב שקצת גלשתם מהנושא, שאגב כבר נענה.
אין טעם בפיתוח הדיון, יש את צ'וטטות בשביל זה... |
ציטוט:
לפי דעתי יש.. זה אחד הנושאים היותר מעננינים שהיו כאן :) |
נהגתי על הרינג'ר 2X4 של פולריס זה אחד הכלים הכי מעצבנים שיש בעולם!!!
ההגה שלו הוא חלש לא הגה כח הכלי מחליק כל הזמן ואישית אני מעדיף תטרקטורון שלי או תומקאר שזה באמת כלי חייה. |
ציטוט:
צודק ההגה קשה למי שאין כוח ביידים תהיה לו בעייה לנהוג על הכלי.. מחליק כל הזמן.. אולי חבר שלך חסך גם בזה ושם צמיגים משומשים.. זה אחד הכילים היותר יציבים שיש.. ואין בכלל מה להשוואות בין טרקטורון לר'נגר ותוםקאר זה לפוזה הרי בשטח הוא לא משהו אין לו הנעה 4x4 קיצר זה בנוי לכביש ורק 2 מושבים + פי 2 מהמחיר של הר'נגר. |
המיול יכול לעבור את ה-40 קמ"ש,
למעשה שלי מגיע ל-55 קמ"ש והוא עם הגבלה... מנוע קטן - מספק מהיריות קטנות, ולמיול לא צריך יותר - הוא בד"כ לעבודה לא לנסיעה למרות שנסענו איתו בכביש. |
ציטוט:
אתה ראיתה את המבנה שלו? טרקטורון חייה! הוא בנוי לשטח יותר מאשר לכביש! |
ציטוט:
וכן הוא בנוי לכביש הוא טרקטורון ספורטיבי שיכול להגיע למהירויות אדירות.. הוא טרקטורון ספורט, יותר לכביש מאשר לשטח :) |
לי ניראה מי גיל 16
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:06. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ