![]() |
[כתבה] "ננחית על תל אביב מטח רקטות בתוך 48 שעות"
"ננחית על תל אביב מטח רקטות בתוך 48 שעות"
אחד ממפקדי גדודי חללי אל-אקצה, אשר שניים מאנשיו חוסלו בבית לחם בידי מג"ב, מבטיח תגובה מהירה וכואבת בדמות רקטות מסוג גראד: "ההתקפות הקרובות על תל אביב - בטילים ובדרכים נוספות - יהיו תחילת גל התגובות שלנו" "ננחית על תל אביב מטח רקטות גראד בתוך 48 שעות", כך אמר אמש (א') ל-ynet אבו עודאיי, אחד ממפקדי גדודי חללי אל-אקצה - הזרוע הצבאית של הפתח בשטחים. אבו עודאיי אמר את הדברים בעקבות חיסול שניים מבכירי אנשיו על ידי כוח מג"ב מוקדם יותר הערב בבית לחם. הוא הדגיש כי "השעות הקרובות יעידו על רצינות כוונת הארגון ועל כך שהחל בהיערכות הממשית לתקוף את תל אביב מן הגדה ברקטות מסוג גראד", אמר אבו עודאיי, אף הוא תותשב בית לחם. "אנו אומרים לכובשים כי הפעם התגובה שלנו תהיה מוחצת והישראלים יצטערו על הפשע שביצעו". לכתבה המלאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3242883,00.html את האמת? אני רגוע עכשיו שפרץ שר הביטחון (כולנו הולכים למות |דמעות|) |Rolleyes| |
|Stare| |Stare| |Stare| :qqb008: :qqb008: :qqb008:
תגיד לי שאתה צוחק? |
לא צריך לרשום כאן כל מה שהפלצנים האלה אומרים..
|
ציטוט:
|
"דין נצרים כדין תל-אביב"
אז יאללה בוא נפנה את תל אביב . |
שטויות .. אין מצב שהם יגיעו עד לשם .. בולשיט
|
הם יורדיו את ת"א אנחנו נוריד את עזה ולא באמצעות רקטות אלא באמצעות חיל האוויר הטוב בעולם ואז מה יהיה להם?
|
אני לא מאמין שהם יצליחו להגיע עד לתל אביב. בכל זאת בדר"כ מה שהם אומרים הם מבצעים. אם פעולה כזאת באמת תגיע ואולמרט לא יכניס צבא גדול לשטח ולכבוש את עזה מחדש הוא צריך לרדת מהשלטון וללכת הביתה כמה שיותר מהר! שיתחילו מעכשיו להכנס לעזה ולבלום את המתקפות שהם רוצים לעשות ולכבוש את עזה מחדש. מצידי שכל הערבים שמה יספו ימח שמם!
|
אוי איו, תעשו לי טובה ^^,
אחלה באנר שקסי יש למטה לדיבסרב ^^ |
חחחחח
נו באמת, אתם יודעים מה יהיה טוב, אם הם יפציצו את תל-אביב (ניו יורק הישראלית) תהיה לנו סיבה ממש,ממש טובה לבוא לעזה ולהראות להם מה זה. בתל אביב , יש יותר מקומות בין לאומים בחישבותים מבירושלים, לכן פגעת בתל-אביב פגעת בכלכלה העולמית, זו פגיעה ישירה באירופה ובארצות המערב, החל ממסחר וכלה בתרבות אז תהיו רגועים גם אם יפגעו בתל אביב בסופו של דבר מי שיפסד זה הם. |
תודה על הכתבה, אקווה לטוב. (:
|
יאללה לפנות את תל אביב,
תנו בהם פגזים..ככה זה הכל חוזר(: ואולמרט מה יעשה ? יתן עוד שטחים לערבים:-) אני כל כך שמח, שיפגיזו אבל רק את בלומפילד עזבו את האנשים החפים מפשע. alex, הפיגועים הם סיבה מאוד טובה להפגיז את עזה.. |
כולכם פה אומרים שאז תהיה לנו סיבה להפגיז את עזה.. אתם חושבים שאתם צודקים? לא נראה לי.
ברגע שאנחנו נעשה משהו מעבר למה שאנחנו נצטרך לעשות בעזה, הערבים ממדינות אחרות (ולצערנו לא חסר כאלה.. מצרים, ירדן, סוריה, אירן וכו') יתקיפו אותי בחזרה. ערבים עוזרים לערבים.. זה מה שיהיה.. המצב לא קל כמו שאתם חושבים :| גם אני פעם חשבתי ככה ולצערי טעיתי.. מקווה שיהיה טוב. |
אמא'לה :(
הם לא יגיעו לרמת אביב נכון?? |
ציטוט:
סוריה ביינתים תשב בשקט כי גם ככה הקואלציה הבינלאומית "חמה" על ממשל בגלל רצח חרירי בלבנון. ובאשר לאיראן? במפרץ הפרסי נמצאת נושאת מטוסים של צרפת ועוד 2-3 נושאת מטוסים ומשחתות של ארה"ב (ובוא נגיד ככה שאם טיל אחד מתעופף לעבר ישראל, אחמדניג'אד יכול ללכת לחפש את בין לאדן שייתן לו מחסה). ערבים עוזרים לערבים אולי, אבל ארה"ב, בריטניה, צרפת ושאר המדינות החזקות בעולם עוזרות לישראל. נראה לך שאם טיל אחד (אפילו קאסם) היה יורד באמצע לונדון על ארמון בקינגהאם או סתם בתנזה בלי לפגוע באף אחד נראה לך שבריטניה הייתה יושבת בשקט? היא בדיוק הייתה מרימה את כל המדינה שמהם ירו את הטיל הזה. כמו שכל מדינה גדולה אחרת בעולם רוצה להגן על תושביה והמקומות החשובים לה גם לישראל יש את הזכות הזו. ומי שצחק פה על פרץ (אפילו שאני לא שמאלני ולא מצביע עבודה) - לא רק שר הבטחון הוא זה שמחליט מה עושים. מסביב נמצאים יועצים בכירים וצמרת הצבא ואם כולם חושבים אחרת אז ייבצעו את מה שהרוב קובע אפילו שההוא שר. ציטוט:
"זה נשמע לי כמו אוי אוי הם יורידו לי את הבית בגימל ואת מרכז שוסטר אוי אוי" (קצרים) |
ציטוט:
זה עצוב שאתה מעריך יותר "מקומות בין לאומיים" מאשר חיי אדם ... |
ישראל - חיל האוויר הטוב בעולם, הטייסים הטובים ביותר, טיל אחד בת"א
הטייסים מורידים את כל עזה וחברון |
ציטוט:
כאילו עד עכשיו לא קרה כלום ? לא נפלו קאסמים 24 שעות על שדרות ? לא נפלו קטיושות על קריית שמונה, לא נפלו 1000 ומשהו טילים בגוש קטיף נכון ? רק מתי שמדברים על תל-אביב כאילו מדינה אחרת . קודם כל, גם טילים בתל-אביב (שאני לא אומר שזה טוב, אבל זה בדיוק כמו הקאסמים בשדרות) לא יהיה שום תגובה ... חחח עלק מורידים את עזה . |
ציטוט:
אבל אם באמת יגיעו כל סוג של טילים לת"א...עזה תהיה באמת בבעיה קשה..אני לא אומר שנחריב אותה...במיוחד לא על טיל אחד...אבל אם כמו שכתוב "מטח רקטות" שאמור לזרוע הרס טוטאלי בת"א כי זה לא שטח יחסית פתוח כמו בדרום....אז...יהיה סיבה טובה להכנס חזק בעזה...ואז לאירנים סיבה להכנס בנו...ואז לארה"ב ולשאר הארצות להכנס בהם...קיצר..אם כזה דבר קורה...יש מה לצפות למחמת עולם שלישית...ואני מדבר בשיא הרצינות..ובגלל זה.....דבר כזה לא יקרה...לפחות לא בזמן הקרוב. |
ציטוט:
או שתגיד, מה עם החיילים שנהרגו שם כדי לשמור על צריף וספר תורה באיזו גבעה מסביב? אה? |
ציטוט:
אתה חי בסרט ... אני לא יודע איפה אתה גר, אבל אתה גר במדינה עם ראש ממשלה שמאלני שהעבר הצבאי המדהים שלו זה כתב בעיתון צבאי, שר בטחון שבקושי היה בצבא, ופיגועים בלי סוף בלי תגובה . שמתם לב שהיה פיגוע שבוע שעבר ?! 10 הרוגים בתוך תל-אביב . מה ההבדל בין פיצוץ במסעדה לבין רקטה ? ראית איך בשקט בשקט כל הפיגוע הזה עבר בלי שום תגובה ? פעם המינימום היה לעשות מעצרים, לחסל מבוקש, מחבל שהיה קשור לפיגוע.. שלא נדבר על להכנס לעזה כמו שהיו עושים פעם . היום ... ??? כלום !!!! מפוצצים מגרשי כדורגל ריקים להרתעה .. מבזבזים כסף על כלום . אה, ואם חלקכם לא יודעים .. זאת הפעם הראשונה שלא הורסים את הבית של המחבל מתאבד . כל פיגוע ישר הרסו את הבית, פיגוע התאבדות ראשון שלא עושים את זה. ציטוט:
נגיד וכן, ואני חושב שלא אבל לא על זה הויכוח . אתה סתם מתחמק, בחרת את ההתנחלויות תדבר על קריית שמונה ושדרות . גם מקום שלא צריך להיות בו ? נפנה את שדרות ? הם יכנסו לשדרות וישלחו למרכז אשקלון . תפנה את אשקלון ? יפגעו במרכז תל-אביב . אז יאללה, לפי הגישה שלך תוך 5 שנים כל המדינה שלהם . |
פשוט מפגרים........ לא צריך להתייחס לכל
|
ציטוט:
כשהיו קטיושות על ק. שמונה ח"א הגיב בהפגזת מטרות שראה בהם מטרות אסטרטגיות (אני רק רוצה להזכיר לך שלא פעם ולא פעמיים נותקה אספקת החשמל לחלקים נרחבים בדרום לבנון או בביירות עצמה עקב הפצצה על תחנות חשמל ושאר יעדים אסטרטגיים). באשר לעניין עם שדרות - קצת קשה בכ"ז לאתר קבוצה של 2-3 איש שנוסעים ברכב, עוצרים בצד, תוך 5 דק' מרכיבים את המטען ומשגרים את הרקטה(ות) ונכנסים בחזרה לרכב כאילו שום דבר לא קרה. להגיד שלא נעשה כלום זה די שטויות כי בפועל נעשה (רמז רמז: החיסול שהיה היום), חיסולם של מבוקשים אחרים האחראים לייצור ולפיתוח (רמז: שבוע שעבר ברכב בעזה) ועוד. אתה מכניס לי מילים לפה עם הגישה שלך. יש הבדל "קטן" בין יישוב שנמצא בתוך תחומי הקו הירוק (למשל שדרות) לבין איזו התנחלות או גבעה שסתם תפסנו והיא משקיפה על מטעי הזיתים, על הנוף המצחין בעזה או אולי על ציר פילדלפי שבו נהרגו 5 לוחמים שנה שעברה (שאגב אחד מהם היה חבר שלי) כשהיו באמצע סיור שגרתי לאורך הציר לשמור על איזה התנחלות.. איך קוראים לה? רפיח ים? |
למה אתם מדברים על ההתנתקות זהו עשו טובה
חבל לנו חבל להם עכשיו אנחנו חוטפים(השדרותים,האשקלונים). Fecotr-צודק במאה אחוז, ותאמין לי גם אם יפגיזו את תל אביב,שדרות היא לא שונה,כי שדרות גם עיר במדינת ישראל. אז לא רק אם מפגיזים אותם אנחנו צריכים להגיב, אנחנו צריכים להפגיז כל הזמן, אבל מה ? זה אנחנו לא עושים..למה? כי אולמרט פחדן. אחרי הפיגוע בתל אביב שבו נהרגו 9 בני אדם מה אולמרט עשה? כלום אפילו לא הגיב להם. וגם החיסול הזה שטויות,שיחסלו את כולם. יעדים אסטרטגיים? לזה אתה קורא יעדים אסטרטגיים? שיורים לעבר שטח פתוח זה עוזר? במה? בלהפחיד אותם? לא,הם לא מפחדים. כי אנחנו טיפשים,גם אם נירה למטרות שהם ירו בהם את הקאסמים מה זה יעזור באמת? שאנחנו סתם יורים לשטח פתוח.. הנה בום ועוד בום,כמה בומים שומעים..(תושב שדרות).. |
ציטוט:
קצת קשה גם לאתר מישהו אחד, ולא קבוצה ... מחבל בודד שהולך לפוצץ אוטבוס . אז מוותרים ? נתן להם לעשות פיגועים כי "קצת קשה" ??? פעם ישראל הגיבה על פיגועים, פעם בליל הסדר, היה פיגוע במלון פארק .. באו לעשות חג ... אבל לפחות אז ידעו שישראל הולכת להגיב (וזה הגיע ד"א בחומת מגן .. הרימו את כל ג'נין ושכם) ידעו שזה לא יגמר בשקט ... שבוע שעבר היה פיגוע בפסח .. (פסח אולי שונה מליל הסדר?) ומה קרה אחרי ? כלום !!! אה בעצם טעות שלי .. הפציצו "יעדי שיגור קסאם" (וכמו שאמרת ... הם רק הולכים עם האוטו ועוצרים בצד, אין ממש דבר כזה "יעדי שיגור קסאם") אני מאמין שהיום גם אחרי פיגועים שיהרגו עשרות אנשים וחיילים .. ישראל תמשיך לאיים ולאיים . במקרה הטוב עמיר פרץ ילך לשרוף צמיגים ליד הבניין של החמאס ... נ.ב .. חיסול היום ? משהו שפספסתי ? |
אני רציני (ולחוץ!)
הם לא יכולים להגיע לרמת אביב \ רמת אביב גימל נכון? |
Fector-כמו שאמרתי בתגובה שלי,זה לא יעזור להפגיז יעדי שיגור קאסם,כי זה שטח פתוח..הם יורים מפרדסים..אפשר לראות את זה מהגבעה מאחויר הבית שלי:| זה פשוט ממש קרוב.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואתה לא יכול להשוות פיגוע למטח רקטות על ת"א....בת"א יש בניינים רבי קומות וצפיפות אוכלוסין הכי גבוה בארץ...אז זה שונה לגמרי. |
meshuga,
"ואתה לא יכול להשוות פיגוע למטח רקטות על ת"א....בת"א יש בניינים רבי קומות וצפיפות אוכלוסין הכי גבוה בארץ...אז זה שונה לגמרי." גם באשקלון יש את תחנת הכוח שיכולה למחוק חצי עיר ותשבית חצי דרום, זה לא קשור בכלל,תל אביב לא שונה משדרות או אשקלון,בשלושתם גרים יהודים. fector-אני גר בשדרות.. |
ציטוט:
Fector וסדי,מסכים איתכם ב-100%. פתאום שמאיימים על תל-אביב מתחיל לדגדג לכם הא ? ומה עד עכשיו ? |
ציטוט:
(הנה, תקרא כאן ותראה מה הם אותם מקומות אסטרטגים : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3237366,00.html) הנה תמונה של הפצצה של מקום אסטרטגי, איך הם יחיו ככה ! http://www.ynet.co.il/PicServer2/201..._ISRAEL_wa.jpg ועוד משהו שראיתי עכשיו ב-YNET : מופז למפגינים: "שיפי הנפש ילכו למשפחות השכולות" הפתיע . http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3243185,00.html ולא תחשוב שאני לא יודע מה זה צבא, אחי בעוקץ, ויש לו מספיק סיפורים . (עוקץ עובדת גם עם סיירת מטכ"ל, שייטת שלדג וכו') אבל עדיין ... אני לא מאמין בממשלה, ובגלל שהיא קובעת, כבר הפסקתי להאמין בצבא . |
חח פש מופז,לא מאמין עליו.
בכל זאת, מתי צריכה להיות המכה שלהם? מתי שהם עושים הפגנות,צריך להפציץ בהם. יש כנגד זה חוק או משהו כזה? |
ציטוט:
תאמין לי גם כשאני הייתי קטן הייתי כל הזמן שואל את אבא שלי למה הם לא עושים את זה...אבל הוא הסביר לי שזה לא ישראל..זה העולם..אנחנו כפופים להם..אם אנחנו עושים משהו גדול מדי בלי אישור אנחנו מקבלים על הראש...אני ואתה חיים בגלל העולם הזה..כי מספיק חתימה אחת של ארה"ב ואין אספקה יותר של תחמושת ושל כסף לפה...ואז מה?... תחשוב קצת...באמת שאני מבין מה אתה אומר..אבל זה לא פשוט..אם אתה חושב שזה הממשלה אתה טועה...מה נראה לך שאולמרט אוהב פלסטנאים/מחבלים?..אף אחד לא רוצה אותם על כדור הארץ..אבל אם אנחנו עושים רע לעזה...אז יש תגובה מארצות ערב..ששם מצוי ה"זהב השחור"-הנפט..וכתוצאה מהתגובות שלנו בעזה המחיר עולה או גרוע..מנתק אספקה כצעד מחאה..וזה ממש לא אוהבים בעלי הברית שלנו... קצת לחשוב יותר מ"להפציץ להפציץ" וכמו שאנחנו כפופים לעולם גם הם..ואם יהיה משהו על ת"א...שכמו שאמרתי..שם רקטה יכולה להיות אסון גדול (לא שאני מזלזל בחיי אדם אחרים שנספו במקום אחר)...הם יחטפו בראש ולנו יהיה אור ירוק להחזיר בעוצמה.. *אני מקווה שהבהרתי את העמדה שלי..כי כבר אין לי כח לכתוב פה תגובות. |
ציטוט:
אתה ממש צודק:-0 |
mehuga, מצטער אני לא מסכים עם כמה דברים שלך
אנחנו מדינת ישראל,אנחנו לא צריכים להיות כפופים לעולם. כמו שארה"ב לא כפופה לעולם בזה שהיא מפגיזה חופשי את עירק,אנחנו לא אמורים להיות כפופים לעולם הזה. ארה"ב לא אמורה לספק לנו חתימות,כמו שאנחנו לא אמורים לספק להם חתימות שיתעסקו בעניינים שלהם ואנחנו בשלנו. |
ציטוט:
ומה עם כל הסיוע שלהם? הכספי והצבאי? תחשוב שאין לנו קשרים טובים עם ארה"ב מה אז יהיה? ואני בעד להכנס באמא שלהם דרך אגב. |
עזוב את הסיוע וכל זה,את זה גם אנחנו עושים להם.
אבל אנחנו לא צריכים כל דבר לשאול את האמריקנים,כמו להתחיל פעולה להכנס בהם,אנחנו מדינה עצמאית. |
חחחח יש כאן כמה שיכולים להיות פרשנים פוליטיים...
מה אני יגיד לכם אלוהים ישמור אותנו - תשארו אופטימיים - יש עשרות התרעות כאלו בשבוע - יש אלוהים והוא רואה הכל... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:44. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ