![]() |
אקין בורד ישראל נפתח :)
שלום..
נפתח התרגום הרשמי של מערכת אקין בורד העולמית. אקין בורד היא מערכת פורומים מתקדמת עם הרבה פונקציות למשתמש, לפרטים נוספים כנסו לאתר העולמי. את התרגום תוכלו לראות בפעולה כאן: אקין בורד ישראל. אשמח אם תירשמו ותביעו את דעתכם על התרגום והמערכת בפורומים המתאימים. תודה רבה, אקין בורד ישראל כתובת: www.ekinboard-il.com ד"א תודה לדור (sharkmaster) על האחסון :) |
נראת אחלה מערכת אבל באתר של התרגום הפורום לא עובד.
אם אתם צריכים עזרה יכול להיות שאני אוכל לעזור במשהו |
הפורום לא פועל :S
|
משום שזה קישור לאתר המסביר על מערכת חינאמית ולא קישור למערכת חינאמית ההודעה לא ננעלת.
בהצלחה עם האתר. |
בהצלחה...
|
נסו עכשיו.
|
זה כנראה בגלל שזה סאב, לפעמים אצל כמה מתעדכן וכמה לא,
אני מציע לך - תעשה גם סאב + /forum |
אממ עודכן.
הפורום אופס מהתחלה וכל מי שנרשם שירשם שוב.. תהנו :) |
בהצלחה לכם.
המערכת נראית טובה. |
נראה אחלה..
|
יפה מאד... יש כמה מקומות שעדיין באנגלית אבל לא קריטי...
|
וואלה שיהיה בהצלחה :)
ניראה אחלה של דבר! |
אחלה מערכת שבעולם!
|
העיצוב באתר שנכנסים זה מאוד גדול זה הפחיד אותי בהתחלה חח
|
נראה מעולה, כמה באגים(פרסמתי בפורום), בהצלחה לכם.
|
תאמת לא אהבתי
|
מערכת חמודה, בהצלחה.
אני לא בטוח שמותר לפרסם פה מערכות מוכנות.. |
ציטוט:
ציטוט:
נפתחו עוד כמה פורומים, תיכנסו ;) |
באמת אחלה מערכת, אני מתרגם עכשיו מודים בשביל המערכת מי שצריך מודים שיכנס לאתר
|
אכן מערכת נפלאה ויפה, והפרוייקט מאוד נחמד ויפה
אך עשית טעות שתירגמת את המערכת כי אם אתה שם לב לפרוייקט אין עתיד והוא עומד להיסגר(לא פרוייקט התירגום הישראלי אלא פרוייקט הפיתוח) יותר נכון להימכר, לא להסגר. |
לך תדע אם אחרי שיימכר לא ישיקעו בו יותר ואולי אפילו נראה ממנו הישגים כמו של IPB? :)
|
קישור לישראלי לא עובד
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לא יודע אם אתה זוכר אבל תירגמתי כבר את הגירסה הקודמת (וכבר רכשתי את הדומיין) לפני שהמערכת הוצאה למכירה. דבר שני זה שהקונה של אקין בורד העולמי ממשיך לפתח את המערכת, וכמובן שהפרויקט הישראלי ממשיך. אני יודע שהקישור לא פועל..כנראה יש בעיות בשרת, אני אברר את זה. |
האמת שקצת התאכזבתי מהאתר, ציפיתי לתוכן יותר רציני, כמו למשל במי תכנת ועיצב את המערכת, "Ekinboard" (אם טעיתי בשם, סליחה מראש) צריך לפרט יותר, בכל מקרה, הפורום לא עולה לי, ואני חושב שמן הסתם צריך להיות דמו של פאנל הניהול ופורום תמיכה שיעבוד,
המון בהצלחה. |
אז ככה...העברתי את האתר שרת ויש קצת בעיות. יסתדר בקרוב מאוד
המערכת תוצע להורדה מחר (או מחרתיים)...וינתנו עוד פרטים על המעערכת כמו שביקשת פופי :) שבת שלום בנתיים :) |
מצטער רז, היו כמה בעיות בשרת אך הם הסתדרו, לא התכוונתי שתעבור שרת או משהו שכזה,
מצטער, דור. בהצלחה עם האתר |
אני מחזיר את האתר לשרת שלך דור.
המערכת תינתן להורדה שהאתר יחזור.. |
כן.. בנאדם השקיע בשבילו יומיים לסדר לו ת'אתר והוא מחזיר לשרת של דור :)
חמודדד.. |
לא עובד
|
זה מגיע אצלך ל WIP?
|
נראית מערכת טובה..! (באנגלית)
ו...כרגע האתר לא עובד! |
האתר לא עובד.. NetVision
|
אני שמח להודיע (:)) שהאתר חזר..היו כמה בעיות.
כרגע תוכלו להיכנס לאתר ולהוריד את המערכת לשימושכם הפרטי. http://www.ekinboard-il.com/downloads.html אתר המערכת: http://www.ekinboard-il.com מדריך ההתקנה http://www.ekinboard-il.com/guide.html תנו תגובות באתר ופה :) חג עצמאות שמח!!! |
אם כל הכבוד אחי תחילת האשכול נתנו לך אישור לפרסם את האשכול בגלל שלא פירסמת הורדה של מערכת מוכנה ועכשיו שמת קישור להורדה! לכן אתה עובר על החוקים ואתה לא משתמש חדש...
|
ציטוט:
הנה 2 החוקים שמתייחסים למערכות מוכנות ולפורומים: ציטוט:
ציטוט:
אז ככה - אקין בורד זה לא פורום מתחרה, כבר נתנו לי אישור לפרסם אותו. אין שום דבר בחוקי הפורום שאומר שאסור לי לפרסם מערכת מוכנה להורדה. ועוד דבר, שמישהו פרסם את MyBBHeb אמרו לו משהו? לא, נכון?? למה? בגלל שהוא מנהל? אולי כדאי שתקרא את החוקים במקום לקפוץ? חג שמח! |
אחלה מערכת ! התקנתי על שרת ביתי :)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:16. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ