הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   עיצוב וגראפיקה (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=13)
-   -   MyGame.co.il | מינסייט חדש (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=2079)

galt 19-10-05 22:08

MyGame.co.il | מינסייט חדש

אהלן http://www.cya.co.il/up02/05/10/19/smile.gif עבודה ראשונה שאני מפרסם פה, כולל גם את הוסטס הקודם אם אני לא טועה.
אתר שאני עובד עליו כבר 3 ימים ומשקיע בו פחות או יותר את כל הזמן הפנוי שלי http://www.cya.co.il/up02/05/10/19/smile.gif
האתר מוצע למכירה, אתם מוזמנים ליצור איתי קשר במייל gal@greenlamp.co.il אם אתם מעוניינים. כמובן שאני אתעלם מהצעות כמו 200 ש"ח או הודעות כמו "צור קשר ב...". אני חושב שאני אדרוש פחות או יותר 800 ש"ח על העיצוב והפלאש ביחד, ויש סיכויים מאוד גבוהים שחבר שלי מתכנת מערכת ניהול תוכן שתנהל את הטקסטים והתמונות שבאתר (כמובן שאפשר להעלות תמונות חדשות בשם מסויים לתיקיה מסויימת, אבל אם יש מישהו שיעשה את זה בשבילכם, למה לטרוח? http://www.cya.co.il/up02/05/10/19/smile.gif). המערכת תעלה 200 ש"ח אך כמובן שהיא אופציונלית ואפשר לרכוש את העיצוב בלעדיה.
אני מודע לעובדה שבפעם הראשונה שרואים את האתר לוקח לדפים כמה שניות להטען ועד שהם נטענים חושבים שמדובר בבאג כלשהו, אני צריך לסדר טעינה לכל אחד מהם, לא ביג דיל http://www.cya.co.il/up02/05/10/19/smile.gif
אחרי כל הטקסט הזה, אני רוצה להודות ליהודה שמצא באג קטן באתר, לגיימר וgamewallpapers על הthumbs, ולבן שכנראה יבנה את המערכת. ו...להציג את האתר. תגובות יתקבלו בברכה
http://84.94.232.221/~mygame/v1/
גל

A.M.F 19-10-05 22:12

ענק!!
בהצלחה במכירה יצא ממש טוב!!
אגב, תדבר איתי במסנג'ר אני מנסה לתפוס אותך כבר שנים

ETWD 19-10-05 22:12

עבודהה טובה !!!
אהבתי + :)
בהצלחה במכירה שווה יותר מ800 ש"ח

Shoko 19-10-05 22:12

ממש יפה!! בהצלחה!!

s.o.s 19-10-05 22:12

לא אהבתי ממש ו800 שקל ממש ממש לא שווה עדיף לרנות מ Tm משהו ברמה אבל לא יחודי מאשר יחודי בארץ ולא יפה
זאת דעתי רק שהוא לא יפה...

talyigal 19-10-05 22:12

פשששששששששש מדהים שווה את ה800

Dvirs.Net 19-10-05 22:12

נראה נחמד מאוד. העיצוב עצמו יפה מאוד אבל אני לא אוהב אתרים שכולם פלאש.
לא מקצועי לדעתי. גם קידום במנועי חיפוש לא הכי אפשרי. האתר טיפה כבד נראה לי.

בהצלחה :)

SIGHT 19-10-05 22:14

מדהים!
כמו שאמרתי לך באייסי =)
בהחלט הדהמת אותי...
שווה את המחיר ואפילו יותר מזה.
בהצלחה גל!

~yehuda~ 19-10-05 22:15

גל :)

אהבתי מאוד ת'עיצוב ואת הפלאש!!! אני אוהב מאוד את הסיגנון הזה
שמחתי לעזור אתה יודע שאני עוזר בכיף

הכומר 19-10-05 22:16

נראה נחמד מאוד. העיצוב עצמו יפה מאוד אבל אני לא אוהב אתרים שכולם פלאש.
לא מקצועי לדעתי. גם קידום במנועי חיפוש לא הכי אפשרי. האתר טיפה כבד נראה לי.

בהצלחה

אני גם חשבתי ככה, וזה נכון למקרים אחדים כמו אתרי חדשות שיותר נוח לעבוד ככה, האתר יכול לשמש לבונה משחקים(my game) דרך אגב הדומיין mygame.co.il שלי :) הטקסטים ניתנים לשינוי ואפשר לשנות את האתר לאתר פורטפוליו לצילום או איור :)

רק בהצלחה גל'וש :)
יום טוב וחג שמח,
בן.

arni2 19-10-05 22:19

הצבע הוורוד לא ממש קשור שם

CSection 19-10-05 22:26

יפה מאוד!

ronbn1 19-10-05 22:28

יפה אבל אתה מעריך את עצמך קצת יותר מידי לא חושב? עיצוב יפה אבל בהחלט לא שווה 800 שקל..
אם יש אנשים רציניים שמוכנים להשקיע את ה800 האלה הם ילכו ל tm וירכשו שם עיצוב ברמה גבוהה יותר

galt 19-10-05 22:32

צופי FF מתבקשים להתעלם מהורוד :)
שיחקתי קצת עם הפרמטרים של הפלאש בhtml ועשיתי שטויות.
תוקן

ZisArt 19-10-05 22:35

לא עובד...אני רואה רקע חום כזה עם כל מיני מברשות...

galt 19-10-05 22:46

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ZisArt
לא עובד...אני רואה רקע חום כזה עם כל מיני מברשות...

כמו שכתוב למטה, חייבים פלאש פלייר 8 פלאגין.
מומלץ להוריד גם בלי קשר לעבודה, רוב הפלאשרים עוברים ל8 בגלל הפילטרים והבלנד מווד שאין ב7. אגב, לכל מי שכתב את ההערה על TM - עיצוב ייחודי מTM עולה 12 אלף שקל. אם אתם רוצים להוציא כל כך הרבה על עיצוב, תהנו. ואני מבקש לא להעיר הערת שקשורות למחיר שוב, אם לא נוח לכם אל תקנו. זה שהתרגלתם שעיצובים פה עולים 20 שקל לא אומרים שגם אני צריך להדרדר למחירים האלה. וסתם שתדעו, "בעולם האמיתי" זה נחשב ממש זול. מעצב שמוכר ב200 זה זול יחסית אליי, ואני מוכר במחיר שיחסית זול לעיצוב ייחודי מTM, שהרבה יותר זול מעיצוב של מנטיס.

storing 19-10-05 22:52

ממש יפה!!

Fector 19-10-05 22:52

לא בדקתי ... אבל זה בדיוק כמו הסגנון של TM .
אותם קטגוריות אותה מבנה אותו הכל .

(תלחץ בקטגוריות Games ותראו)

בקשר למנטיס, מישהו באמת יודע כמה הם לוקחים ? כל אחד סתם זורק מחיר .

אני מוכן להתערב שהם לא לוקחים 80,000 שקל כמו שאתם מאמינים .

אז תפסיקו לאכול סרט ... 3,000 שקל לעיצוב שם נשמע לי סביר . ואני לא מאמין שיותר .

cobano 19-10-05 22:54

גל כמו שהגבתי לך בפרטי, יפה מאד באמת אחלה אתר ואחלה השקעה מצד העיצוב ומצד ההנפשה!

ולכל אלו שהגיבו על המחיר זה שאתם התרגלתם ל"מעצבים" לא אומר שהמעצבים צריכים להתרגל אליכם:cool:

Virtual NET 19-10-05 22:54

לכל אלה שמתלוננים על המחיר - למיטב ידעתי גל לא ביקש דעה על המחיר, תפסיקו כבר להגיד שהמחיר גבוהה - זה המחיר שגל קבע, אף אחד לא אומר לכם לקנות, אתם כל הזמן אומרים שב - TM יותר שווה לקנות אז הינה כמה דברים שלא ידעתם:

1. עיצובים מ- TM מתחילים במחירים של 40-50 דולר בערך, הם יכולים להגיע עד למחיר של 150+ (מדובר על דולרים), העיצוב הזה לא ייחודי, עיצוב ייחודי מתחיל ממחירים של 1000+ (שוב, מדובר על דולרים)

2. תרגום לאתר עולה נניח 150-200, כמה לדעתכם יעלה תירגום של אתר פלאש מלא? נכון.. המון כסף, זאת עבודה מפרחת וקשה

אז לפעם הבאה תשמרו את ההערות על המחיר לעצמכם, זה לא מעניין אף אחד וגל לא ביקש ממכם ביקורת על המחיר

בקשר לעיצוב ולפלאש - גל אתה יודע כבר מה דעתי.. :qqb015:

ברק 19-10-05 22:57

נחמד ,
בהצלחה במכירה.

Point 19-10-05 22:59

תרשה לי לצוטט מישהו:
"אתה תותח אין אין אין עלייך ( לא מת עלייך אבל זה המילים אחי)
מתה עלייך אתה הגדול מכולם " וחוזר חלילה
אין לי מילים אתה תותח

Sentiment 19-10-05 23:13

ביצוע נהדר כנ"ל לגבי הפלאש והעיצוב.
והמחירים המחיר זול , הכל זה בפרופורציות מי הקהל יעד שאליו אתה פונה.
מבוגרים,נערים,ילדים.
אני מניח מן הסתם האפשרות הראשונה.
ואני חושב שאם מבוגר יגידו לו עיצוב גם על עיצוב נחמד כמו של פונייט 800 הוא יקפוץ על המציאה.
וגם אתה עוד יותר.

bigimot 19-10-05 23:14

דיון שווה להגיב, איזה כיף :]
עיצוב טוב, מה שכן, חבל שלא התאמת אותו למשחק ספיצי עם תמונות מאותו משחק וכו', אבל אני מניח שלא רצית לעשות את זה כי אז היית מוגבל בלקוחות אליהם אתה פונה.
בהצלחה, ויפה שאתה מוכר במחירים האלו. מתי גריןלאמפ בכלל נפתחים?

Dvir 19-10-05 23:15

לא פועל.

galt 19-10-05 23:19

שוב, אם לא עובד למישהו כנראה שאין לו flash player 8 plugin, הבאתי קישור להורדה בתחתית העמוד. ותודה לתומכים בקשר למחיר :) שוב, הכל יחסי.
ובקשר לאתר של greenlamp, צפו להפתעות בקרוב :) הייתי מגלה יותר אבל אני לא יודע כלום בעצמי, אנחנו עדיין בשלבי פיתוח רעיונות.

k.machine 19-10-05 23:26

וואו,
גל ממש הרשמת אותי.

פלאש יפה מאוד, לא כבד, ממש שפיץ!

אחלה תמשיך כך י'תותך!

bigimot 19-10-05 23:56

לפני איזה שבועיים עידן אמר לי שהוא יעבוד עליו בחופש וסוף החופש יהיה מוכן ... :x

galt 20-10-05 00:04

ציטוט:

נכתב במקור על ידי bigimot
לפני איזה שבועיים עידן אמר לי שהוא יעבוד עליו בחופש וסוף החופש יהיה מוכן ... :x

עידן מדבר הרבה שטויות :) סתם, היינו סגורים על קונספט כלשהו שהוחלף אתמול לאחר שכולנו החלטנו שהוא יהיה משעמם. לא יודע להגדיר מתי אבל...בקרוב :)

Itamar 20-10-05 00:05

גל כפרעלייך עיניים שלי :d.

Potatoz 20-10-05 00:10

עיצוב מדהים נקודה.
באמת שלא כל יום רואים עיצוב כזה..
בהצלחה במכירה, אחלה מחיר.
יום טוב.

Spezik 20-10-05 00:14

אין לי מילים עיצוב מעולה, כמובן שזה ניסיון של מן חיקוי של טיאם אבל בכל מקרה נפלאאאא...
מחיר מתאים לרמת העיצוב, ממש יופי!
בהצלחה במכירה :]

הכומר 20-10-05 00:24

חיקוי זה בטוח לא!

ככה בנויים מיני סייטים תהיה בטוח שגל לא גנב ולא "לקח השראה" מאף עיצוב או חברה.

יום טוב,
בן

galt 20-10-05 00:27

תודה על הגיבוי :)
אני מתלבט איך להגיב על כזה דבר...בכל מקרה, כמו שבן אמר ככה זה מיניסייט, לtm אין סיגנון מוגדר והם לא המציאו שום דבר בטמפלטים שלהם. כנ"ל אליי, העיצוב שלי לא מחדש כלום ולא לקח שום דבר שראינו רק בטמפלטים של Tm.

Spezik 20-10-05 00:57

ציטוט:

נכתב במקור על ידי galt
תודה על הגיבוי :)
אני מתלבט איך להגיב על כזה דבר...בכל מקרה, כמו שבן אמר ככה זה מיניסייט, לtm אין סיגנון מוגדר והם לא המציאו שום דבר בטמפלטים שלהם. כנ"ל אליי, העיצוב שלי לא מחדש כלום ולא לקח שום דבר שראינו רק בטמפלטים של Tm.

חחחח סליחה אם זה היה נשמע כאילו אני משאים אותך בהעתקה או משהו, הרי שנינו יודעים שאתה לא מעתיק. את הנקודה הזאת הבהרתי.
פשוט מה שרציתי להגיד במילים אחרות שאני נהנתי לראות מעצב ישראל עושה מיניסייט ברמה כזאת שהיא אפילו דיי מתקרבת לרמה של טיאם ששם ראיתי עיצובים ברמה ובסגנון הזה.
התגובה הייתה חיובית לגמרי אבל כנראה שלא הסברתי את עצמי כראוי, דרך אגב שלחתי לך הודעה פרטית ראה הודעות פרטיות.
:]

galt 20-10-05 02:03

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Spezik
חחחח סליחה אם זה היה נשמע כאילו אני משאים אותך בהעתקה או משהו, הרי שנינו יודעים שאתה לא מעתיק. את הנקודה הזאת הבהרתי.
פשוט מה שרציתי להגיד במילים אחרות שאני נהנתי לראות מעצב ישראל עושה מיניסייט ברמה כזאת שהיא אפילו דיי מתקרבת לרמה של טיאם ששם ראיתי עיצובים ברמה ובסגנון הזה.
התגובה הייתה חיובית לגמרי אבל כנראה שלא הסברתי את עצמי כראוי, דרך אגב שלחתי לך הודעה פרטית ראה הודעות פרטיות.
:]

תודה רבה, מחמיא לי מאוד :) והגבתי לה"פ שלך.

SkyHost.Co.iL 20-10-05 02:05

חחח פצצה.
עיצוב חזק...שווה 800+ בשקט.

בהצלחה גל.

ikkon8 20-10-05 07:45

פצצה.

Niros 20-10-05 08:33

גל לא פועל לי ואני כן יכול לצפות בפלאש 8 יש לי הודעת שגיאהץ

Roy|Gillex.net 20-10-05 08:37

מצטער ,
לא אהבתי .
אני יסביר לך גם למה :
העיצוב עצמו יפה , הוא לא נח לשימוש מבחינת כפתורים וגודל .
פשוט לא מתאים לאתר משחקים .
אתר משחקים אמור להיות קצת יותר צבעוני .
ויש בו עוד כמה דברים שחסרים , אני לא אפרט כרגע .

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:23.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ