![]() |
עוד שבועים ל"ג בעומר .
שלום,
בעזרת ה', עוד שבועיים בערך יוצא ל"ג בעומר . מה אתם עושים בל"ג בעומר?? כאילו, אוספים קרשים, נוסעים למסיבה, נוסעים לים וכד' .. אני אוסף קרשים אם החבר'ה ...אין על לעשות ל"ג בעומר אם כל החבר'ה בנות בלגנים |winky| אתם?? ירין . |
אחי באיזה יום בדיוק זה יוצא,
ואני נוסע מיום חמישי הבא לטברייה עד יום שישי לטבריה מירון צפת ועוד קברות צדיקים:) כל שנה ככה. |
למה שבועיים לפניי? חוצ מזה שזה שבוע הבא... אבל יום יומיים לפניי פותחים..
|
ציטוט:
אני לא ממש זוכר בדיוק אבל בכיוון . ירין . |
ל"ג בעומר יוצא 16.5.06
איזה ישן זה להסוף קרשים... כל שנה היתי עושה עד הבוקר השנה נלך נעשה משו לים זה רעיון טוב אבל אני גר רחוק מים... אז עושים משו .... |
אני עושה מדורה עם החבר'ה בעז"ה.
|
ציטוט:
|
כן, חג כיפי ל"ג בעומר :)
אתמול והיום הלכנו (גם בנות, איך אפשר בלי? :)) לאסוף קרשים שעתיים אחרי סיום הלימודים, רק לפני שעה ומשהו חזרתי והייתי אצל חבר שלי.. לאסוף קרשים זה אשכרה עבודה קשה! דרך אגב עכשיו נזכרתי שיש לי עבודה להגיש למחר :( |
עם 25 ילדים ו23 בנות :P
|
ערב ל"ג בעומר (היום של המדורות) זה ה15 או ה16 לחודש?
לא ניראה לי ב16, כי אז ה17 צריך להיות חופש אבל יש באותו יום בגרות במחשבים:( |
אוף טופיק: בדיוק בל"ג בעומר מורידים לי את הגבס :)
אני בל"ג בעומר כנראה נוסע לבן דוד שלי. |
למי ששאל מתי איהיה ל"ג בעומר השנה,
ל"ג בעומר יתקיים החודש (מאי), ב 16/05/2006 יח' באייר תשס"ו תאריך זה יוצא ביום שלישי בעוד כ12 יום (כולל שבתות וחופשים) נכון ליום חמישי 04/05/2006. שיהיה לכם, סוף שבוע טוב, ו..ל"ג בעומר מהנה. |
ציטוט:
ערב ל"ג בעומר (היום של המדורות) זה ה15 או ה16 לחודש? |
עושים ל"ג בעומר אצל חבר בן 26 בגינה בבייתו הפרטי :D
והאירוע המרכזי - אצל הספר :D |
ציטוט:
הלילה יהיה בליל ה15 לחודש, פירוש הדבר לשאלתך שב16 יהיה חופש. (או יותר נכון, כמו בכל שנה בבוקר יח' באייר) |
איזה אוספים קרשים,
יומיים לפני חוסכים כסף, הולכים להום סנטר, קונים רהיט שמים במדורה וסאלמת העולם. סתם :), קרשים כבר יש =]. הפעם אני עושה את זה בתוך יער עמוק עמוק. |
16 זה החופש של ל"ג בעומר..
ב 17 יש לי בגרות במחשבים... וב15 עושים את המדורות... |
אני עושה על האש
ואז הולכים למדורה של כולם ומסתובבים בין כל המדורות |
ים...שתייה....נרגילות...שטויות
|
ציטוט:
ואז הולכים לעשות על האש ו.. [= |
כן וואלה אני מחכה לזה..
אבל נמאס לי פעם הייתי אוסף עם חברים קרשים וזה .. היום כבר אני "עדין" לזה חח.. אין לי כוח לכול המסמרים האלה שניכנסים לי בידיים מהקרשים .. |
מי בא לכינרת :P?
|
ירין יאא רוסי
אתה לא עושה בירוחם? חח חשבתי אתה עושה עם עומרי כמה סנדות יש לך? |
ציטוט:
אבל יהייה לי כנראה את כל החופש לישון טוב =] |
ציטוט:
חוף לבנון כנראה.. |
נותנים לכל הילדים בשכבה לאסוף.. עבודה קשה...
שעתיים לפני המדורה מעיפים אותם מהמקום שהם תפסו גונבים ת'קרשים ועושים במקום הקבוע שלנו :) חעחע רעיון טוב לא ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
ד"א אתה גר באיזור? |
מדורה? אני לא ילד בן שנתיים.
מסיבה? המועדונים מפוצצים רצח בימים האלה. עושה על האש עם 5 חברים ביער. דווקא נחמד.|קורץ| גם ביום העצמאות עשינו ככה. דיי טוב. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אחח, איך רואים שאתה גר בעיר :) |
ציטוט:
|
יער ציפורי :]
|
ציטוט:
חסר יערות בישראל?? כך כמה דוגמאות: יער בן שמן יער חרובית יער ירושלים יערות הכרמל יער הזורע יער אלונים יער המלאכים ועודד. לא יהיה רע אם תקרא קצת http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%...A8.D7.90.D7.9C קח עוד רשימה של יערות בארץ יש לך מרכז צפון ודרום http://www.kkl.org.il/kkl/hebrew/nos...arkimveyearot/ בפעם הבאה לא יזיק לקרוא קצת לפני שתגיב. יום טוב,|קורץ| |
בישראל יש יערות
אין יערות גשם ואין יערות פראיים אבל יש יערות מי שגר בסיבבת טבעון ומי שגר באזור ירשולים יכול להגיד בוודאות שכן. זה כמו להגיד שאין בישראל הרים בגלל גובהם הנמוך יחסית |
זה לא ממש יער, הקיצר דברו עם המורה שלי לשל"ח הוא יסביר לכם =]
|
חח עדיין זה יער אוליי לא יער גשם או יער פראי אבל יער. מזה פה שיעור מדע?
מספיק להתווכח בישראל יש יערות - חלקם כמו פארקים שניתן לעשות על האש, פיקניק וכו' וחלקם יערות של טיולים והחברה להגנת הטבע. זה יער אבל מסוג אחר. יום טוב, |
ציטוט:
|
וואלה דבר ראשון שאני עושה זה להתגלח..
דבר שני לארגן מדורה עם בנות ווחברים |
אני נוסע לים המלח :) או לאשקלון אבל היתי בדלילה ביום העצמאות והיה קר מידי לים .. בים המלח אפשר להכנס בלילה ...
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:30. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ