![]() |
מתגעגעים למשחקים של פעם?
לפני מס' דקות נפתח אתר חדש, בשם נוסטלגיימס.
www.nostalgames.net מתוך עמוד ה 'אודות' : נוסטלגיימס נפתחה בתאריך: 18.10.2005, על מנת להחזיר את תחום המשחקים הישנים למשחק. במהרה, כל משחקי הקלאסיקה הישנים שכל כך אהבנו, נעלמו מהחנויות.. ואפילו מהרשת. לכן, התחלנו לשחק במשחקים חדשים. הטכנולוגיה התקדמה, כמעט כל משחק כיום הוא בתקן ה 3D, ואין זכר למשחקים הישנים, מלבד משחקים חדשים שהתפתחו ממשחקים ישנים. נוסטלגיימס נפתחה, כשבידיה, משחקים ישנים, שכיום כולם מחפשים. כיום, אם מישהו יגיד לכם שהוא לא מתגעגע למשחקים הישנים והטובים, זה יהיה שקר. לכן, נוסטלגיימס נפתחה, למענכם. נוסטלגיימס מכילה (ותכיל עוד בעתיד) משחקים ישנים מכל הסוגים. ואם זה לא מספיק, אנחנו מציעים לכם גם פתרונות אמינים להפעלת המשחק על ה Windows הנוכחי שלכם, סיקור לכל משחק (שיתרחב בהמשך), צ'יטים וקודים, ופתרון מלא. ומחוץ לזה, גם קהילה תומכת. שם, תוכלו לבקש לאתר משחק ישן, ובהתאם לשיקולינו, הוא יוכנס לאתר. ואם אתם זוכרים משחק ישן אהוב, במעורפל, ולא זוכרים כלום מימנו, רק כמה תמונות שחרוטות בזיכרון, אתם מוזמנים לתאר אותו בפורום, והצוות \ משתמשים יעזור לכם למצוא את שם המשחק. בארץ, עוד אתרים בנושא. אנו, נפתחנו על מנת לתת את החלק שלנו בנושא. שם האתר מורכב מ 2 מילים. מילה אחת בעברית: נוסטל (קיצור של נוסטלגיה), ומילה אחת באנגלית: גיימס (משחקים באנגלית) נוסטלגיימס משחקי נוסטלגיה. אני אשמח לביקורת על האתר החדש. נ.ב, אני אשמח אם תדרגו אותנו בתחרות. :) |
אהבתי, רעיון טוב
הדבר המעצבן זה הפריים באמצע העמוד. עדיף שיהיה חלק מהדף במקום פריים. דיי מעצבן |
ציטוט:
אבל בעתיד יהיה תכנות PHP. אני מחכה שמישהו יגמור אותו.. |
אחלה רעיון!
באמת הרבה זמן חפשתי את ג'ז הזה! זה המשחק הכי יפה שיש. |
ציטוט:
;) |
נחמד מאוד,רק לא אהבתי תעיצוב.
אם תחפש מעצבת שלח הודעה פרטית. |
ציטוט:
אך אני חושב שהעיצוב הזה יספיק. :) |
רעיון מצוין, אך אני ממליץ להוסיף עוד משחקים(לפי מה שאני רואה יש 2 בהרפתקאות ו1 במשחקי חלל).
בסה"כ רעיון מצוין ומקורי, בהצלחה:). |
עיצוב חמוד מאוד. בעיקרון יש את האתר הישן מאוד http://www.oldies.4ever.cc
שהוא די דומה לשלך. על אותו עיקרון. שיהיה בהצלחה :) |
העיצוב שלו לא דומה לשלי.
וכמובן, הוא על אותו עיקרון.. ויש עוד כמה אתרים. כפי שכתבתי ב 'אודות': "אנו נפתחנו כדי לתת את חלקינו בנושא" |
נחמד חחח בהצלחה אחי
|
אתר מעולה.
בהצלחה אורי ! [לא אהיה מחובר היום, רק בשעות הערב, אז נדבר :) ] |
יפה..
תודה! ובהצלחה ;). |
נחמד מאוד,
בהצלחה! :) |
יש מיליון אתרים כאלו...
פשוט *ביפ* לפתוח עוד אחד "עוד אחד לאוסף..." . ח. קיצר, לדעתי זה גם לא מעניין... |
בהצלחה :)
|
יש Gta 3? :d
|
רעיון נחמד...הביצוע לא משהו :|
|
אני הייתי מחכה שהאתר יהיה מתוכנת ומלא במשחקים..
מה זה !!! אין שם Sonic ! ביאסתם אותי :) חח בהצלחה באתר.. |
אין, פשוט אין על "מסע אל העבר" ...
יש שם את כ-ל המשחקים הישנים . |
תודה רבה לכולם על הפרגון :qqb011: (חחח שבועיים חיכיתי שהסמיילים האלה יחזרו)
ולזה שביקש את GTA3 - יהיה.. הוא משחק ישן, אין סיבה שלא יהיה. וזה שחיפש סוניק, יהיה.. כנראה היום או מחר :) |
ד"א, האתר מחפש אתרים להחלפת באנרים.
|
נחמד ביותר
|
יישששש גמרתי את דייב!!!
אחח איך אני זוכר שפעם שיחקתי במשחק הזה על ה-386 הישן שהיה לי..... (אז זה היה המחשב הכי חזק בעולם עם 100 מגה הרץ!!!!! פשוט טיל!! :d ) |
Commander Keen
משחק שולט אנשים ! תורידו .. זה מה ששיחקתי שהייתי פיצפון :) אחלה של משחק.. ד"א, יופי של רעיון ! ביצוע פחות, תעבדו על העיצוב והתיכנות. |
בס"ד
איך סידרתם את מערכת הפורמים לימין? תודה רבה |
וואלה נחמד!
אפילו שאין הרבה תוכן זה נראה נחמד ואם תשקיעו זה יכול להצליח :)
אגב, בתור אתר עם יחסית הרבה טקסט, רצוי שתעבדו יותר על הגהה. בהצלחה! |
ציטוט:
תודה על הפרגון חבר'ה :) את העיצוב לא אוכל להחליף. אבל הצעות לשיפור אני אקבל בשמחה. |
ב"סד
אחי בבקשה תוכל לעזור לי לסדר יש לי אותו עיצוב תשלח לי בבקשה את הקובץ תודה אחי |
שלח הודעה למסן \ אייסי \ פרטית.
|
מה המסן שלך?
|
פשששש אחלה אתר! אהבתי! מוריד את ג'אז 2 !
|
תודה. :eek:
|
חבר'ה, הוספתי 3 משחקים עכשיו.. שאני בטוח שכולם יואהבו.
ו.. עדיין לא שמעתי מאף אחד הצעות לשיפור.. |
בהצלחה..
זה חוקי? |
חוקי לגמרי.
המשחקים האלה בותק של 7 שנים. כבר אין זכויות יוצרים.. |
יפה מאוד
אח שלי שמשחק בהמון משחקים מסוג שעליו קם האתר, מאוד יתעניין בוודאי באתר(אם יהיה לו מה להציע) המחשב שלנו מפוצץ במשחקים מסוג זה |
ציטוט:
אני רוצה שבמהרה, האתר לא יהיה ריק ממשחקים.. |
תנסה להביא יותר משחקים ארוכים מעניינים, משחקי קוואסטים אם אתה מבין אותי.........
אני ישאל את אחי איפה אפשר למצוא |
אין סגירת שטחים?
אין דיינה בלסטר? חח זה הכי ישן... קומנדר קין! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:46. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ