![]() |
[כתבה] מנכ"ל ה-NBA: "מכבי ת"א מהקבוצות הטובות בעולם"
|
כמה שהוא צודק :)
|
צודק =]
אז מה אם לא לקחנו פעם שלישית ברצף את הגביע?? לקחנו פעמיים ברצף וזה מה שחשוב, שמכבי על המפה :p |
איפה ReDaN,
מי אלו הפועל? יש קבוצה כזאת הפועל? אולי זאת ג'נין? :) יפה אמר. |
פחח מי הוא שידבר... בין הטובות? הכי טובה!
תביאו את קובי... תביאו את שאק אין להם סיכוי!!! |
איך שאומרים? נתראה באוקטובר.
אין פלא שהוא מחמיא למכבי, הרי הוא יהודי :P |
מה שנכון - נכון!!!
|
מנכ"ל ה-NBA שמע שמכבי הביאה 12,000 אוהדים לפראג, מנכ"ל ה-NBA רוצה שמכבי תביא גם לשם 12,000 אוהדים ... דייי להיות תמימים . (למי שלא יודע יש למכבי 3 משחקים נגד קבוצות מה-NBA בחודשים הקרובים)
|
ציטוט:
12K צופים זה המון בכל מובן שהוא ומכבי היא בין הקבוצות היחידות שיכולה להזיז כ"כ הרבה אוהדים (ולא רק לפיינל פור באו הרבה, אלא גם למשחקי הליגה באירופה - וזה מסתכם בהרבה מאוד כסף). ונראה אתכם אוהדי הפועל, שגאידמק הזה ייקנה לכם את פארקר ושאראס, פתאום תפסיקו לקלל אותם ולאהוב אותם? נו באמת.. |
ציטוט:
שבגלל שהם הביאו כ"כ הרבה קהל הם גרמו למנכ"ל של ה-NBA להתחנף אליהם בשביל שהם יביאו אותה כמות גם ל-NBA ... 12,000 אוהדים זה מעל מיליון דולר ל-NBA כל משחק .. מי אתה חושב מרוויח את הכסף מהמשחקי אירופה-NBA האלה ? ... מכבי ? הקבוצות ? |
חחח כל מכבי באו משם אז אין מה להתפלא :P.. רציתם פירגון? קחו ותהנו XD...
|
ציטוט:
|
אתם פטתים או מה?
הוא אמר את זה, במסגרת התוכנית החדשה של ארצות הברית, לעודד את הישראל או משהו כזה, לא שמתם לב מה הולך באו"ם ומה קורה בשגרירות ארצות הברית בארץ? ומה אמרה יושבת ראש האו"ם? קצת לפתוח את הראש ולא להאמין לכל דבר שמוכרים לכם |
ברור.. מכבי מספר 1.. פיני פורש :(
|
מכבי תל אביב-פיניקס=\
כואב לי הלב על מכבי .. |
מכבי ת"א פיניקס 8-* ? בואו נהמר כמה מכבי תפסיד!! אני אומר.. אעממ.. 107-83..
|
אתם יודעים מה?...עדיף שאני לא יגיב, 90% ממכם יודעים מה הדעה שלי ומה בא לי להגיד פה..אבל בשביל מה לעשות עוד וויכוח?..יש כאלה שפשוט לא יודעים וידעו לפרגן.
|
ציטוט:
זה גם ממש הגיוני... |
ציטוט:
|לב| |
ציטוט:
מכבי היא בין הקבוצות הטובות בעולם לא ? אז היא אמורה להשתוות לקבוצת NBA, לא ? או שמא לא קראתי טוב . |
ציטוט:
מכבי דווקא הייתה פעם ב NBA, והצליחה לנצח פעם אחת. |
הוא צודק, מכבי הייתה אמורה לנצח נגד צסקא, היא הובילה בסוף, אבל אחרי זה נלחצה, ועשתה מלא שטיות וטעויות
|
יפה
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:07. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ