![]() |
Digitekk - להתרחק כמו שמתרחקים מאש! ביקורת חריפה מאד
עכשיו יתחילו פה סדרה של ביקורות על דיגיטק.
מדובר פה בביקורת די חריפה (והראשונה שלי, בפעם הראשונה מישהו העז לרמות ככה). בכל מקרה, אני כותב את הביקורת גם בשם השותף שלי, מתן, שגם הרסיילר הזה שלו בעיקר. כשהגעתי לדיגיטק, זכיתי להגיע ל "שדרוג" שלקח חודש שלם. אמרתי, בסדר.. הרבה שרתים משתדרגים. דיברתי לראשונה עם משה. משה נראה לי די "חלול". בקושי מתחבר, וההודעות שלו תמיד יהיו מהסוג: "כן" , "טוב" , "אני מסדר" , "יסתדר בקרוב" , "אנחנו עוברים", וקצת מילים מהצד. אני רק רוצה לומר, שלפני זמן מה הייתי בקשר טוב עם שניהם, ואפילו עזרתי לאחד מהם. בקיצור, אחרי השדרוג, השרת חזר. עשה רושם של שרת נחמד, לא יותר. בקיצור, שמעתי את כל הביקורות הקודמות. ומה, השרת דווקא עבד בסדר כמה ימים, אז הלכתי לכאן, ושכנעתי אתכם ששוה לחזור לדיגיטק (וטעיתי. אמרתי לחזור, אני אומר לכם ללכת עכשיו). בקיצור, הוא עשה את עצמו "מקצועי". התיידדתי איתו. באותה תקופה הוא פתח כמו פורום ש "יתחרה" בהוסטס והמציא לי כל מיני שטויות שאלון בא, קילל אותו, זרק אותו סתם בגלל שיש לו פורום מתחרה. בקיצור, עשיתי לו טובות פה ושם, עיצבתי לו את הפורום (בלי שום קשר, לא הסכמתי עם מה שהוא אמר על הוסטס) 2 פעמים, עזרתי לו פה ושם ודיברתי איתו הרבה. באותו הזמן הזה, אני והשותפים שלי ניסינו לתכנת דברים, והשרת לא נותן.. כל היום שגיאות, איטיות, ה MYSQL בדאון כל שניה ואין מנוחה פשוט. ומיכאל ומשה? מה הם עונים? "יהיה בסדר מחר \ עוד מעט". לא יותר מזה. זה היה בערך 5 חודשים. כל הזמן, השרת היה איטי, ונופל. איטי, ונופל. לי לא היית ברירה, שתקתי. הוא עבר כמה פעמים מחווה לחווה. בקיצור, אחרי השבועיים וחצי של שבוע שעבר שהוא ""עבר"" ל 012, חזר אלי השרת. בכל מקרה, הקמתי סוף סוף את הפורום שלי, ובקושי עברו 24 שעות (שבהם השרת היה זוחל בצורה לא נורמאלית. משה המציא לי שמדובר בפינגים, ככה האמנתי עד עכשיו), ואז השרת נפל ל 5 שעות ויותר (עד עכשיו הוא לא חזר). בקיצור, הוא אומר לי שהוא מטפל בזה ועושה ריסט. שעה ריסט עושים לשרת, אה? עכשיו הוא אומר לי שזה בטיפול של משה. משה, לא עונה, לא מתייחס. אז מה, החלטתי קצת להרים פרופיל ולדבר איתו (מיכאל) ב 4 עיינים. והוא? אני אצטט לכם חלקים מהשיחה: ציטוט:
ציטוט:
הוא אומר שאני לא לקוח שלו. במקור, מתן השותף שלי משלם, אבל מה? הוא משוכנע שאני לקוח של לקוח שלו (השותף שלי) ואני לא משלם. ובמקור, אני זה שבאתי לעזור להחזיק את השרת, ולפתוח את האתר שלי שמאד רציתי ליהיות רציני איתו - אבל אי אפשר. מילא, אם באמת הייתי לקוח של מתן. אבל זה לא כך, זה סיפור ארוך. הוא כל הזמן מקשקש לי שכולם מקנאים בו ובשרת שלו, שכל החברות פה הם כלום לעומתם, וב 012 מקנאים בהם וברק דופקת אותם מקנאה, וכל מיני חארטות. בקיצור, לסיכום? לא לקנות מהם. שהשרת חוזר, אני לוקח את הקבצים שלי ועף. מה שגם, אני בטוח שאת הקבצים שלי שעבדתי עליהם הרבה, הוא לא יחזיר וימחק. כמה עובדות לסיום: 1. מיכאל לא בן 27. זה שקר. 2. לדיגיטק אין 20 (או מה שזה לא יהיה) שרתים. 3. הם מוכרים שרתי משחק פרוצים (ממה ששמעתי מלקוח) 4. לעוד ביקורות עליהם, תבדקו פה בפורום.. יש הרבה. ובאמת, שעד עכשיו הייתי בקשר טוב עם מיכאל, דיברנו ככה בכיף והכל, עד שהוא התחיל עם כל הקטע המלוכלך. ובכלל, אני חושב שמשה ומיכאל זה בן אדם אחד. |
אמת אמת אמת!!!
|
אני לא יכול להגיד טוב לדעת, מכיוון שכבר פרסמו עשרות ביקורות רעות, אז למה אתם ממשיכים לקנות??
בכל מקרה, מקווה שהכל יסתדר לך, בהצלחה עם האתר. |
אני לא אתייחס לביקורת אלה רק לאחת ה"עובדות":
1. אני דיי בטוח שכן, הוא לפחות נראה ככה. נשבע לך, הם נראים שונה. |
הנושא הזה אמור להינעל לקוח לא יכול לשנות את דעתו נכון ?
|
זה היה ממזמן מה שאמרתי.
ממש ממזמן. וזה לא אשמתי, הוא עשה רושם בכוונה. הוא ערמומי.. בהתחלה הוא עושה שהכל בסדר, אחר כך.. |
ציטוט:
אני לא יגיב הנושא עלה כבר במקומות שהוא אמור לעלות אבל זה החוקים של הפורום וגם המנהלים צריכים לנהוג ככה למרות שיש כאן כמה שירצו שהנושא הזה ישאר |
הם לא התכוונו ממש לזה.
הם התכוונו שאם הוא אומר לי לשנות, אז אני אומר "בעצם כן, הם בסדר". מבינים? |
ציטוט:
לפחות ככה לימדו אותי |
למטבע שני צדדים ובכל מקרה הוא נשלח סתם לכיס של דיגיטק.
|
אורי, אני מבין מהשיחות שלנו שזה לא היה תלוי בך.
לפי הציטוטים ממש רואים שפשוט אין להם פתרון לבעיה, אם היה להם הם היו אומרים זמן מדוייק מתי השרת יחזור. לצערי הרב אי אפשר לדעת אם הוא יחזיר לך את הקבצים או לא. יצא לי לראות את הפורום של משה, אני לא ממליץ לכם להכנס למקום הזה. אם חשבתם שזה פורום גרוע תסתכלו שם ותראו מה זה גרוע, כאסח רץ שם על ימין ועל שמאל. אבל עזבו זה לא הנושא, בקיצור מתן מה שאני יכול לומר לך חבל שלמדת על בשרך מה זה דיגיטק. וגלעד, אם אני לא טועה כשהוא פרסם עליהם ביקורת טובה, החוק עוד לא חל לגבי הנושא ההוא. |
דימה הסביר מה זה דיגיטק טוב מאד.
|
הקטע של הבעיות עם משה חוזרים כבר פעם 5 או יותר כבר אי אפשר לספור,
ואני בטוח שרשמת את הביקורת הטובה על משה כי הוא דיבר איתך יפה ואז שלח אותך לפה לרשום את זה כרגיל.... וכן הספק שתקבל את הקבצים שלך הוא קטן. לא רק שהוא הדגיש כאן בפורום שהוא קנה ציוד ב 127 אלף ש"ח! וכולם אמרו לו WOW כל הכבוד , מה הסיכוי שילד בן 16 יהיה לו כזה סכום אני חושב שאפילו לחברות הגדולות שפה יהיה בעיה להוציא פתאום 127 אלף ש"ח , וכן אם הוא קנה , מה הבעיה ? יש בעיה בשרת אחד? יש לו עוד 20 ומשהו שרתים שהוא אמר, בקיצור סיפור לא אמין, ושקרים מפה ועד לאין סוף וזהו. בקרוב הוא יחזור ויגיד כמובן שהכל הסתדר והוא קנה ציוד חדש וזה וזה עשו לו בעיות ועכשיו אין בעיות וכמובן יהיו את אלו שיגידו לעצמם וואלה נשלם לו פחות 10 ש"ח ונקבל יותר! ואז כמובן הם ידפקו שוב ושוב .... בהצלחה לך עם משה לקבל את הקבצים ותעשה חושבים לפני שאתה בוחר חברת איחסון.... |
זהו, שחייבים להפיץ לכולם את הביקורות האלה..
שאנשים לא ידפקו כמו מי שכבר נדפק. |
אתם קורעים אותי בצחוק,
אם אתם רואים שחצי הוסטס רק ביקורות רעות על החברה של משה ומיכאל הזה,אז למה אתם קונים? ממשיכים לקנות? סתם ככה הביקורות קופצות להם יום יום על אותה חברה? חלאס לקנות מהם,רק אם יפסיקו לקנות זה ילמד אותם משהו. |
ציטוט:
רק מורן, אתה טועה בדבר אחד יש אנשים שיש להם סכומים כאלה... גם ילדים כמוני חח... (למרות שאני לא נוהג לבזבז כסף על שרתים)... אחיך בין היחידים שאפשר לקרוא להם אמינים בתחום... חבל שהוא לא בא אלו קודם חח... (אפילו אם זה טיפונת יקר יותר)... עדיף לבזבז 10 שקל על אמינות מאשר לדאוג חודש למה הכל לא טוב... ובשביל זה שלמעלה, אנחנו ישראליים!! אנחנו לא קולטים, כל עוד זה זול זה בשבילנו...!!! יבגני |
ציטוט:
אבל מה, תתיחסו גם לפורום שלהם.. הוא עכשיו מנסה "להשמיד" את קהילת הוסטס. והוא ממציא שקרים על אנשים מכאן, וגם על אלון. |
ציטוט:
לא סתם אלון הרחיק אותם מהוסטס. |
אלון עשה בשכל.
|
ציטוט:
אלון הרחיק אותם בגלל שהם פתחו פורום מתחרה ורק בגלל זה. אני לא חושב שאלון היה מעיף עסק רק בגלל שהוא לא טוב. |
והוא פרסם אותו כאן?
|
ציטוט:
אני מניח שאלון מפחד מכל פורום שיש לו אפילו סיכוי קלוש להפיל את הוסטס. |
לדעתי צריך לשאול את אלון למה הוא הוציא אותם ולא להתחיל לרכל כמו זקנות בספסלות (למי שמכיר |Lol| )...
ודימה ימניאק חח, איפה אתה מסתובב חשבתי שסיכמנו שתראה לי את הדיסק הזה של הלייב סידי המיוחד שלך... במידה ואני ירשום לכם את הסיבה שאלון רשם בפורום מנהלים אני יקבל ברוב המקרים בעיטה, לא מומלץ ד"א... אז שילחו הודעה פרטית לאלון ותישאלו... יבגני |
ציטוט:
בכל מקרה זה לא משנה מה הסיבה,אי אפשר כבר להתכחש שהם חברה על הפנים,אשר מספקת שירות בילתי אמין,אין לי כל כוונה לעשות להם שם רע,להפך,עזרת השם שיסתדרו ויהיו אנשים טובים,ויצליחו,אבל ככה בדרך שהם בחרו ללכת,הם ישארו,ואף יסגרו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
יבגני |
חבל לשמוע... ולגביי שהם איש אחד אז זה לא נכון כי אני מכיר את משה אישית... ולגביי שאר העובדות אין לי מושג... חבל הם יכלו להיות בן החברות המובילות!
|
כל מה שאמרתה נכון!
ואחי אמרתי לך מה אני רוצה שתעשה!! תעבור לחברה אחרת!)אני יקנה את את האיחסון. העיכר תעבור,פשוט נימאס לי שאתה סובל מהם! שיחקתי ב1.6 פרוץ מודה. והם מכרו 77 שרתי משחק פרוצים.... אין מה לעשות אין לי מושג איך הם רשומים בחוק... איך שאתה רואה את ההודעה הזאתי תדבר איתי אחי! אני קונה לך איחסון ועוזר בכל מה שאני יכול,העיכר שהכל יעבוד!! |
סליחה שאני מגיב כמו שאני מגיב (אני אומר את זה מראש).
מי שאשם זה אתם שממשיכים לקנות פשוט!, ואני מדבר גם בקשר לפותח האשכול...אתה רואה כל כך הרבה ביקורות רעות נכון?! אז מה (סליחה על הביטויים מראש) לעזזל חשבת לעצמך כשהלכת לקנות מהם אחרי כל הביקורות המזוויעות שהם קיבלו??? הרי אתה באמת חושב שכל הביקורות זה סתם וכולללם משקרים???, כמובן שכרגע אתה יודע שכולללם צדקו..אבל בהתחלה מה חשבת לעצמך?? והכל זה בגלל המחירי רצפה שלהם...נו באמת... תבינו בדר"כ דברים זולים כל כך ומפוקפקים זה דבר רע! תשלמו כמה שקלים יותר ותיהיו בטוחים! אמרת שרצית להיות רציני בקשר לפורום, אז היית צריך לבדוק לפני זה שלחברת אחסון של הפורום שלך אין מיליון ביקורות גרועות בטעות! אז עשית שטות בכל זאת קניתם מהחברה הזו והגעתם למועדון "שיעור הלקוחות המרוצים" של החברה.. |
ציטוט:
הוא לא קנה את האחסון, מי שקנה את האחסון זה מתן השותף שלו שכמעט ולא גולש פה ולא ראה את הביקורות. אני מניח שגם אם אורי היה אומר לו שהם לא מומלצים הוא בכל זאת היה קונה בגלל המחיר. |
לפעמים אני מרגיש שמתנהל כאן שיח חרשים בפורום..
אגב מי שלא יודע זה חוק בישראל ישראלים אוהבים לסבול וגם שהם סובלים הם לא לומדים לקח. לכן תחזרו לשורה שלי למעלה. |
בדיוק.
אם רק חיפוש השרתים היה תלוי בי, הייתי כבר דואג למשהו טוב. בחופש, זה היה תלוי בי, ובחרתי את החברת-אחסון הרצינית שניהיה עליה, ובאמת.. היה לנו מצויין חודש-חודשיים עד שעזבנו (לשואלים, החברה הזו היא Hostorm של דימה) |
האשכול בהחלט מיצה את עצמו. החוויות של המשתמש הועברו לפורום והדיון היה ענייני.
חויות חדשות נוספות נשמח לשמוע באשכולות אחרים, בתקווה שיהיו להם גם ביקורות לגיטימיות חיוביות (ממשתמשים שלא הביעו דעתם בחודשיים האחרונים). ננעל. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:19. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ