![]() |
מעוניין לקנות אתרים .
[אם זה לא קשור לכאן תעבירו]
אז ככה , אני רוצה לקנות אתרים מכל הסוגים חוץ מהעלאת קבצים . תציעו חופשי . (התמורה כספית , תכתבו כאן פרטים ליצירת קשר .) |
אתר ליצירת "מיני אתרים" , כולל דומין ועיצוב קטן , אם תרצה לראות ולהציע מחיר שלח הודעה בפרטי
|
אוקיי יצרתי איתך קשר וכניראה אני יקנה :) .
עוד אתרים בבקשה ? אגב , כל מי שפנה אליי , למה אתם לא עונים ? עריכה: אוקיי רוקנתי את כל ההודעות (למי שניסה לשלוח לי הודעה פרטית ולא הצליח . |
כל סוג של אתר אתר קונה?
יש תקציב? |
ציטוט:
יש לי אותך במסנג'ר , תתחבר . |
אמ...
אני מחובר, אבל לא ענית לי מה סוג האתרים שאתה מעוניין? |
ציטוט:
"אני רוצה לקנות אתרים מכל הסוגים חוץ מהעלאת קבצים ." וגם חוץ מפורנו מן הסתם =\ |
אתרים קומפלקס? (תכנות+עיצוב)
|
ציטוט:
(עדיף גם עם דומיין) |
מה התקציב פחות או יותר?
|
מה אתה אומר?
אתה אומר כאילו שאתה קונה גם אתרים שעדיין בשלבי תיכנון. דבר איתי באיסי,יש סיכוי שנגיע למשהו. |
שלח לי בפרטי כמה אתה מוכן להשקיע
|
יותר מ-3 אלף (ואם אפשר , בתשלומים..)
אחלה ? |
גם פורומים?
|
אסור לדבר אל פורומים.
ואחי תקרא את ההודעות הפרטיות. |
לא יודע למה אבל אתה לא נמצא לי במסינג'ר :Z
דבר איתי בפרטי עם בא לך. |
יש לי בשבילך הצעה שאתה באמת לא תוכל לסרב לה בשום אופן..
צור קשר: ICQ: 161604464 MSN: Yahav.Shasha@gmail.com |
יש לי אתר בהקמה,
אבל העניין שבו הוא המערכת שלו, היא נדירה, וקיימת באתר אחד בארץ. אני לא מדבר על קנייה אלא על שותפות. צור קשר. |
מעניין מתי הוא יראה את ההודעות...
|
denisline :
קראתי , אני לא מעוניין כולם ליצור איתי קשר : msn : royboy100@walla.com icq : 347-764-233 |
באסה,טוב תודה אל הזמן בכל מקרה.
|
עכשיו יש לי זמן , אני יצור קשר עם מי שניראה לי .
|
יש לי דומיין עם 15 אלף אנשים קבוע שנכנסים אליו כל יום...וזה שכרגע האתר עוד לא נפתח. מדובר על הדומיין fifa07.org והמחיר הוא 250$ . אתה מוזמן להכנס אליו ולמטה ללחוץ על העיגול של העולם ואז אפשר לראות סטטיסטיקות מאתר חיצוני שבודק כניסות..וכמובן להכנס להלם איך נכנסים כל כך הרבה
|
ציטוט:
ואחרי שבדקתי את הסטטיסטיקות באמת יש 2 אתרים שמקשרים אליו ושניהם נמצאים על השרת שלך(או לפחות אחד מהם 100% את השני נבדוק מאוחר יותר) אחרי המכירה אתה פשוט יכול להוריד את הקישור וזהו |
ציטוט:
ומה יש כבר לעשות עם זה ? כולם בטח חושבים שזה פיפא 2007 . |
נכנסים...אנשים...בכל אופן אין כזה דבר פיפא 2007 , הם שינו את השם לפיפא 07. ואם אתה עושה אתר שקשור לפיפא בדרך כלשהי..זה מושלם מבחינת כניסות ומבחינת שם ...בגלל זה יש לי בנתיים הצעות עד 200 דולר...ברגע שיצא המשחק עצמו , יהיה הצעות של אלפי דולרים, אני מתלבט כרגע אם להקים עליו אתר ...למכור עכשיו , או לחכות..
|
ציטוט:
תודה על ההצעה |
ציטוט:
מי שמציע לי 'אתרים' שכוללים רק עיצוב ואחסון , זה לא נקרא . אני רוצה שיהיה לפחות עיצוב + תיכנות PHP + דומיין . אגב , בנתיים קניתי אתר אחד , השני בדרך :P |
ציטוט:
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=21129 אם זה היה הפורום שבבעלותי הייתי מטפל בך אבל נשאיר למנהלים להחליט לגביך . בהצלחה במכירת האתרים אם תרצה אוליי נוכל לסדר לך איזה משהו צור קשר . בברכה , מאור . |
שמע יש לי אתר הורדות שירד מהרשת דבר איתי עם אתה מעונין...[לא היה יותר מידי כניסות]יש גם עיצוב...
[אני מוכן גם לעזור] צור קשר: |
לא , תודה .
אני רוצה הצעות חוץ מפורנו , העלאת קבצים , אתרי הורדות (אני לא רוצה להתעסק על משפטים ולא יודע מה) |
*הוקפץ לאחר דיון עם המשתמש*
|
מעוניין בתחרות אתרים?
+עיצוב +מערכת מקצועית +דומיין co.il צור קשר... 246005909 |
יצרתי איתך קשר .
אני מעוניין יותר בפורומים , אז תציעו בבקשה . יש לי הרבה כסף בשביל האתרים . |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יש לי משהו להציע לך משהו דיי גדול אבל דבר אחר לא מוכן אני לא רוצה לפרסם את זה פה שכולם יראו כנס אלי לאייסי או למסן
בחתימה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:52. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ