![]() |
די הוסט שמחה להודיע יותר אפשרויות בחירה ללקוח
אנו שמחים להגיד היום שדי הוסט החלה לעבוד עם שלושה חוות שונות
012 נט קווי זהב ברק 013 וחדש ממש אירוח בחו"ל תחת עבודה עם עסק ישראלי די הוסט החלה לפעול גם בחו"ל והחלה את העבודה יחד עם קהילות בחו"ל אז כל הבחירה היום בידיים שלכם אתם בוחרים היום את הטוב עבורכם במחיר שהכי נוח לכם. מקווים לראותכם בין לקוחותינו המרוצים. כשנתים של עבודה הביאו לתוצאות יפות שרתים בעלי אפ טיים גבוהים ונותני תפוקה מלאה. חייגו גם אתם 0506938102 יחס אישי לכל לקוח בכל תחום שירות שתיקחו אצלינו, תחת כל שירות יש אצלינו תומך יחודי לאותו תחום שיעמוד לרשותכם. |
אחלה חברה,בהצלחה אדם
|
בהצלחה לך, אתה אילתי נכון?
|
חחח לא על זה דיברנו לפני כמה חודשים? אחלה, בהצלחה!.
|
ציטוט:
בכל מקרה כן אני אילתי למי ששאל |
יפה יפה... נראת חברה ממש רצינית, אם אתם עובדים עם לקוחות מחוץ לארץ אז אולי תעשו כבחירה את האתר גם באנגלית... בהצלחה!
|
ציטוט:
כמובן זה בגלל שרק עכשיו נכנסו לשוק הזה כרגע אנחנו עובדים עם קהילה ישראלית בחו"ל מה שמקנה לנו זמן בנתים לנשום עם האתר באנגלית |
בהצלחה, וברוך השב אדם.
מקווה לראות בנאדם שהשתנה לחיוב. אגב, אחלה עיצוב יש לכם, אהבתי. |
אדםםםםםם אתה הבן אדם הכיייי מגעילל שראיתייי ועל זה אני לא ישתוקקקק....
http://www./web יש שם שתיי עיצובים של סקלציה לשעבר אחד אלפא רומיאו אחד קו האופנה....האלפא שלי הקו אופנה של עידןןן..... מזהההההה עוד פעם הורדת לנו קרדיט ושמתה את שלכם??. למה אתם עשיתם? יש לכם אישור? בקיצור אני נותן פה יומיים להוריד את זה ואני לא משחק פה משחקים.... |
012 נט קווי זהב וברק? 012 זה לא קווי זהב? בטח התכוונת לאינטרנט זהב.
ברוך השב אדם, אני גם מאוד מקווה שהשתנת לטובה. ציטוט:
|
ציטוט:
מה למה ישר לתקוף הדבר האחרון שאני יעשה זה לקחת עיצובים לאחרים בסדר אני בכלל לא יודע כמה זמן זה בשרת ואיך זה הגיע לדף הזה זה נראה לי קובץ ישן בשרת מלפני מאה שנה שאני מעולם לא ידעתי עליו או לא התייחסתי אליו ואחד מהצוות החליט לגשר לזה אז תרגע בבקשה. דימה 012 נט זה כן קווי זהב אינטרנט זהב זה סמייל |
ציטוט:
מי שזכור לו מקרה uPanel שבו אדם הנכבד החליט ש יצרה את uPanel בהצלחה אדם, למרות שאני לא מאמין שהשתנית. |
מה הבעייה עם אדם? הוא נשמע דווקא בסדר...אשמח חאם מישהו יספר לי בפרטי.
|
תומר היקר שמע אני לא דן איתך על זה אז במנו לא הכחשתי ששינתי והיה לזה סיבה למה שיניתי את הזכויות ולא ידעתי זה היה מזמן עברו מאז שנתים נכון
הבעיה שאת זה אני לא ידעתי בכלל על קיום הדף הזה וגם לא על קיום הדברים הללו חשבתי שזה עוד דף כמו כל הדפים שיש עובדה זה דף שאני בעצמי לא הייתי שם עם העיצוב הישן עוד אז תפסיק לדבר שטויות כי אם אני הייתי עושה את זה הייתי שם עיצוב חדש ותאמין לי שהדבר האחרון שאני יעשה זה לפגוע באלירן שהוא חבר טוב דבר נוסף זה שאני לא הייתי פה בארץ בכלל כמעט שלוש חודשים רק לא ממזמן חזרתי אז מה אתה ישר נופל עליי מהשמים גם אתה בקיצור אם יש לך משהו להגיד שמור בלב תומר אין לך משהו לגבי הנושא שלום ולהתראו תאני לא יתחיל לריב איתך עכשיו זהו זה |
ציטוט:
ותומר.. תומר שומר לי עוד טינה ממקרה שקרה יותר מלפני שנתים... עכשיו אתה מבין. סוף זהו פה אני סוגר תעניין לי אין מה לדבר על זה יותר אם זה משהו שלא קשור לנושא אני מבקש לא להגיב תודה |
ציטוט:
ושוב בהצלחה.. |
אני מסכים עם אלירן אמרתי לך אין לי בעיה עם זה אני אפילו ילך עם הבירור של מי עשה ושם את זה עד הסוף
אני לא עושה דברים כאלה כמו שידעתי לשאול אותו ולבקש ממנו אישור להשתמש פעם אחת במשהו הייתי בה ומבקש אישור גם לזה הבעיה שלא הייתי פה ואין לי מושג איך זה הגיע בכלל, אני רק לא ממזמן חזרתי מח"ול בכל מקרה העניין סגור מבחינתי לחזור לנושא |
ציטוט:
אלה שני חוות, איפה השלישית? |
ציטוט:
אלה שני חוות, איפה השלישית? עריכה: אהה אוקיי ראיתי את השלישית לא משנה השלישית בחו"ל. אדם אני בכל זאת רואה שיש אנשים שלא סגרת איתם חשבונות, הייתי מציע לך קודם כל לדבר איתם לפני שתחזור לפה שוב, זה לא עושה רושם טוב. סליחה על הדאבל, למחוק את ההודעה הראשונה בבקשה ולאחר מכן תערכו את ההודעה הנ"ל. |
ציטוט:
אירוח בחו"ל |
בהצלחה יפה =]
|
חבר'ה, אם הריבים פה לא יפסקו הדיון ינעל ויחולקו אזהרות כפי שאני אראה לנכון.
אני לא רוצה לתת אזהרות בכזה יום.. :) חבל.. תחזרו לנושא! ברוך השב אדם, המון זמן לא דיברנו :) בהצלחה |
ציטוט:
בהצלחה אדם .:) |
בהצלחה אדם...
|
ברוך שובך אדם,
ואלירן אדם כבר חודשים לא בארץ אז אני טיפלתי בחברה במקומו, אתה יכול להאשים אותי. יום עצמאות שמח לכולם . |
בהצלחה!
|
בהצלחה .
אגב רושמים "שלושה חוות" ולא "שלוש חוות" - תשנה את זה , זה נראה לא ממש מקצועי בניסוח של לשון תקינה ונכונה . (יש לכם את זה גם כן בבאנר אז אני סתם מייעץ לשנות) . בכל מקרה יום עצמאות שמח לכולם והמשך יום מעולה =] בברכה , מאור . |
ציטוט:
חווה = אחת = נקבה כלומר רושמים שלוש חוות ולא שלושה חוות. :) |
בהצלחה פאונטה ;)
|
ציטוט:
טל צודק, חווה זה לשון נקבה ולכן מתייחסים לזה כאל נקבה. איך אומרים? החווה עובדת או החווה עובד? כמובן שאומרים: החווה עובדת. אתה בטח התבלבלת כי לימדו לך שכל מה שלא סופרים כמו: קו אוטובוס או מספר מכונית, זה לשון נקבה. זה גם נכון אבל אם נגיד סופרים משהו והוא בלשון נקבה אז מתייחסים לזה כאל נקבה. בקיצר אדם, כמו תמיד איך שאתה מגיע יש אנשים שלא מרוצים. Dj SaTLa (או איך שלא קוראים לך), אותי זה ממש לא מרשים שלקחת את האשמה עליך, אם אתה היית אחראי היית צריך לדאוג שדברים כאלה לא ייקרו. |
שלוש חוות שלושה חוות מי אשם ומי לא זה כרגע לא רלוונטי לנושא אני חושב, עדן יחסית חדש בדי הוסט אני מקווה שיעשה את המיטב להשתפר תודה לכולם מי שיש לו בעיה ספציפית מוזמן לפנות אליי
אם פגעתי בו או עשיתי לו משהו רע. שוב תודה לכולם |
ציטוט:
אני לא ידעתי מה צריך להשאיר ומה למחוק. |קורץ| עדין צריך לבדוק. |
קשה לי להאמין שאתה <עודכן על ידי shev.com> ...
תתחיל להתמודד עם הדברים הקשים ואל תעיר הערות מיותרות ועוקצניות סתם. זה לא המקום לזה, אל תעשה את זה שוב בבקשה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
והוא לא היה בארץ כבר חודשים זה אני שהייתי צריך למחוק.. 8-* אבל לא ידעתי מה למחוק או לא.! |
בהצלחה..
|
ציטוט:
ולא מדובר בכלל במחיקת העמוד אלא מדובר בזה שלקחתם קרדיט שלא מגיע לכם ממעצב שעבד קשה על העיצוב. |
ציטוט:
אתה לא קשור לנושא הזה ביכלל, והנושא הזה לא קשור לאשכול.. אז מספיק לחפור איתו כאן. תודה ושבת שלום לך. |
ציטוט:
אמרתי אני לא יודע מי עשה את זה דבר ראשון דבר שני לא הייתי פה ים זמן ודבר הכי חשוב זה כאשר ראיתי את זה זה נמחק באופן מיידי מהסיבות שאני לא עושה דברים כאלה וגם לא דוגל בכאלה דברים ומהסיבה שאני ואלירן חברים. |
יפה אדם כל הכבוד!
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:02. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ