![]() |
מעשנים ?
אתם מעשנים ?
|
לא, למרות שזה מאוד זמין עם החבר'ה....אני לא רוצה....אני לא רואה למה לעשות את זה...
|
כן,
מוות להפועל. |
רק נרגילה, סיגריות לא מושך אותי מבחינת טעם או ריח :S
|
היה זמן ממושך שעישנתי,
אבל הפסקתי עם זה, בעיקר בגלל שזה לא מוסיף לערכי, זה לא בריא, וזה לא מושך אותי יותר . נרגילה מדי פעם . |
ציטוט:
בדיוק, נורא זמין, קל להשיג אבל לא מוצא לנכון להשתמש בזה.. לא סמים ולא סיגריות.. |
כן.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ולא, אני לא מעשן. |
רק נרגילה..
|
לא! די לי בהתמכרות שלי לממתקים :-]
|
הצבעתי רק נרגילה, אבל בפעמים ממש נדירות גם סיגריה...
|
אני רק מריח סיגריה אני נחנק..
ונרגילה אני פשוט לא אוהב. |
לא מעשן ולא יוצא עם בחורות שמעשנות !
|
לא,
פעם היה נרגילה וסיגריות, אבל הרבה בואו נגיד 'תוכנית גמילה' שלי (לא איזה מועדון או..), הלכתי ו..פשוט החלטתי שדיי, לא בריא לראש. נעזוב את הבריאות, כולנו יכולים למות תוך מספר דקות וזה לא קשור לסיגריה, הקשר הוא..שזה דופק את המוח ואת מערכת העצבים. אני מאד מקווה שההתנהגות של המעשנים עם הילדים שלהם (מתי שיהיה ואם יהיה) תיהיה מערכת העצבים תקינה, והילדים לא יסבלו. |
לא מאמין שנרגילה משפיעה על עצבים :S
|
ציטוט:
לנרגילה..לא חסר. |
לא מעשן..
|
כן.
|
מעשן , CAMEL...בערך 10-15 סיגריות ליום... במשחק של BEITAR כ5-10 לשעה (תלוי בתוצאה)...ונרגילה ? פעם ב3-4 חודשים.
|
לא מעשן שום דבר , נקי.
לא רואה בזה כערך חיובי. |
נשאל אחרת: כמה פה מעשנים לפוזה?
|
לא, ממש לא,
יש לי גם אסטמה, מתקרב אלי מישהו עם סגריה, הלך לי היום =\ ואני רואה הורים של חברים שלי, שמעשנים, פשוט מגעיל, הסיגריה בעדיפות ראשונה, הילד בעדיפות שנייה. בזיון! |
ציטוט:
|
רק נרגילה, ורק בארועים מיוחדים.
|
כן, ומצטער מאוד שהתחלתי עם זה.
שלא נדבר על הבריאות והכסף. בכל הכסף הזה יכולתי כבר לקנות כמה שרתי אכסון :). |
לא.
אצלי בכל המשפחה כולל דודים+בני דודים, אחים, הורים וכו.. אף אחד לא מעשן. אני רק מריח סיגריה ופתאום אני לא מצליח לנשום. יש לי מין אסמה של סיגרויות, אני מריח סגריה ונחנק.. |
לא... וגם לא יכול להריח את הריח של זה.
|
ציטוט:
---- מסכים מאוד עם שי, זה זמין מאוד, אבל בחיים לא עישנתי, לא נרגילה ולא סיגריה. פשוט לא מושך אותי, אולי נרגילה בסדר, זה לא מסריח ממש.. אבל סיגריה, ריח מסריח, מחניק, וממש לא נעים. |
מעשן גם וגם, אך במינון.
|
לא , לפעמים נרגילה אבל גם כן לא מפרק ראשים חח
|
ממש לא.
|
רק נרגילה ..
ולפעמים שיוצא ..:) ירין . |
רק נרגילה פה ושם בחגים ובארועים מיוחדים.
|
ציטוט:
אבל אני כבר לא .. |
אסתמה, הייתה תקופה בשביל לעצבן את אמא אבל כבר הלך. איך אנשים מתמכרים לא יודע,
|
לא משען..
יש לי 2 סיבות.. א) פעם,שהייתי בן 4.. איזה אחד שעישן נתן לי בטעות סיגריה ליד,זה כאב :-( ב) אני פשוט לא יכול להתקרב אל זה,זה מגעיל אותייי |
רק נרגילה.
|
עדין לא ניסיתי :\
|
לא סתם שטויות.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:09. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ