![]() |
בעיה בSTR REPLACE
שלום.
אני יעבור ישר לעניין...נגיד יש לי קובץ TPL...בתוך הקובץ רשום לי כול מיני קודי HTML וכתוב לי שם את הקוד HTML קוד: HTML קוד:
<*CODE*> אמרו לי שזה בעזרת STR REPLACE...עשיתי את זה אבל בשביל זה צריך להשתמש במשתנים... מאחר ואני לא משתמש במשתנים אז איך אני יעשה זאת? דרך אגב אני מיבא את קובץ הTPL לעמוד הPHP שעושה את הSTR REPLACE סליחה שפירסמתי את זה באשכול ישן פשוט חשבתי שאני מפרסם אשכול חדש ולא תגובה. |
xD זה בדיחה כאילו?
אתה עובד עם PHP אבל אתה "לא משתמש במשתנים"?!!! xDDD קרעת אותי תלך ללמוד להשתמש משתנים ואחר כך תחזור לפה אם יהיו לך שאלות xDDD |
אחי לא הבנתה אותי.....אני משתמש אבל עזוב....אתה יכול לתת לי דוגמה או הסבר בעברית על איך אני יכול לעשות את זה?
|
לא הייתי ממליץ לך לעשות את זה ב STR_REPLACE כי הוא איטי יחסית
הדרך הכי פשוטה לעשות את זה היא ככה : PHP קוד:
|
זה מביא לי שגיאה :(
Warning: preg_replace(): Delimiter must not be alphanumeric or backslash in /home/afrsek/domains/---/public_html/Forum/text.php on line 3 Array הנה הקוד: PHP קוד:
|
נותנים לך קוד ואתה משנה אותו לאיך שבא לך, למה שיפעל?
PHP קוד:
|
אהההם הוא לא בדיוק עושה מה שאני צריך שהוא יעשה :(
הוא במקום להחליף את הקוד בSSS הוא כותב לי Array וזהו! למה? |
ציטוט:
ציטוט:
|
זאת השגיאה שהוא מחזיר:
Warning: print_r() expects at most 2 parameters, 3 given in /home/crisis/domains/tuneme-il.2is.us/public_html/text.php on line 3 והנה הקוד: PHP קוד:
|
ציטוט:
חחחח התכוונתי שתעשה print_r($strimg); במקום echo $string; |
זה עושה לי עמוד לבן :(
כשאני מסתכל בSOURSE של העמוד הוא מציג לי את זה: <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> <HTML><HEAD> <META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=windows-1255"></HEAD> <BODY></BODY></HTML> על אף שבכלל כול הקודים האלא לא קיימים אצלי במסמך... כול מה שיש לי שם זה: PHP קוד:
|
תשים לב למה שאתה כותב
כתבת strimg במקום string !!!! |
VLAD-K
בSOURCE זה מראה לך מה שהHTML קורא.. זה לא יקרא PHP \ ASP וכו'.. |
תעשה טובה, תלמד PHP.
כשאומרים לך לעשות print_r ואתה מחליף את PREG_REPLACE בPRINT_R, זה מראה שאתה לא יודע את היסודות.. אני לא בא לפה בשביל לרדת עליך, סתם חבל שאתה מנסה דברים שאתה אפילו לא מבין מה הם עושים. למה כתבת $strimg?.. |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
Array ( [0] => code1 [1] => code2 [2] => code3 [3] => code4 [4] => code5 [5] => code6 [6] => code7 [7] => code8 [8] => code9 [9] => code0 [10] => -------------------------------------------------------------------------------- ) במקום להראות: code1 code2 code3 code4 code5 code6 code7 code8 code9 code0 ----------------------------------------------------------- |
ציטוט:
הוא לא החליף...תן לי אני יריץ את זה אצלי כמה דקות ויחזור אליך עם תשובה... |
הנה הקוד של עמוד הPHP:
PHP קוד:
קוד:
code1 |
אני לא יודע מה הסתבכת....
הנה בשבילך הקוד שעובד : PHP קוד:
ציטוט:
|
אוקיי הוא עובד...אבל סתכל....אני מייבא טקסט מקובץ אחר...זה לא בתוך משתנה...
מה ההבדל בין הקוד שלי לשלך? ששלי מיבא קובץ ושלך לוקח טקסט ממשתנה... |
"--
אתה מייבא לתוך משתנה. |
אבל למה הוא מדפיס לי הכול כמערך? אני לא צריך שהוא יכתוב לי CODE1 ]1[ וזה...אני רק צריך שהוא ידפיס לי את מה הקודים שיש בקובץ הTPL ויחליף מה שאני אומר לו במה שאני אומר לו בלי דברים מיותר...
|
אז תעשה import של \n מה הבעיה?..!
|
הבעיה היא שאני מתחיל...אני עדיין לומד חלק מהדברים ...וכפי שאני זוכר /N זה לא עושה ירידת שורה או שאני טועה?
|
כן
וכפי שאני זוכר כשאני לא הבנתי משהו ניסיתי עד שהצלחתי או שהלכתי לבדוק מה הפונצקייה עושה במניואל, גם כשלא ידעתי בכלל אנגלית, למדתי מדוגמאות הקוד.. |
אוקיי אני זה לא אתה...אני לא תופס דברים ממש מהר ...אומנם אני גדול ממך בשנתיים אבל התחלתי ללמוד PHP רק לא מזמן ואני עדיין מתקשה בחלק מהדברים....ניסיתי בדוגמאות שיש בPHP העולמי ...חלק כמובן עזרו לי מאוד אבל חלק לא הבנתי מהן עושות וכיצד אני יכול לנצל אותן לטובתי...
לכן אני מבקש עזרה פה...ובינתיים זה עוזר חוץ מהמקרה הזה :( |
אבל התעלמת לגמרי מהחלק השני של הדברים!
תנסה לבד! אני בגיל 11 כבר בניתי מערכת תגובות (עריכה: כתבתי בערכת, כנראה אני מצונן O.o), בלי שום מדריך! =] תנסה, זה לא עולה כסף, וזה יכול להיות שווה הרבה. |
תכלס מערכת תגובות זה קל לבנות לפחות לדעתי...תאמת בשבילי דברים שקשורים בSQL הולך לי סבבה...אבל יש דברים לדוגמה כמו כול הקטע של החלפה וזה לא הולכים ממש טוב כמו שאני רוצה שיהיו...לכן אני מבקש עזרה.
חחח מגניב לבנות משהו בגיל 11 :) |
עשה טובה, אל תסבך את עצמך עם preg, תחזור לstr עד שתלמד PCRE, זה נושא ממש מתקדם ולא הייתי ממליץ להתחיל עכשיו
עליתי על הבאג שלך.. מה שקרה זה, שהפונקצייה file נותנת מערך של כל שורה, ובעצם נוצר מצב שיש מערך במקום מה שרצית.. תעשה עכשיו לדוגמא PHP קוד:
|
יאייי...תודה רבה! YOU ARE THE MAN! חחח כל זה אחרי 3 עמודים XD
|
בבקשה, תהנה =]
ותשים(מו) לב גם לדברים הקטנים והמעצבנים האלה.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:49. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ