![]() |
הצטרפו לעצומה לביטול תשלום המונדיאל
קודם כל מקווה שלא פתחו כבר נושא
דבר שני מקווה שזה המקום http://www.one.co.il/msites/mondial/petition/ חשוב מאוד שאוהדי הכדורגל יתמכו |
ציטוט:
וביטול התשלום... |
משלמים לראות בטלוויזיה, או במגרש?
|
ציטוט:
|
A1ex תודה |מסמיק|
|
אני אישית מאמין שעצומה לא תפתור את הבעיה, אני מעמין שרק גיידמק יכול לפתור כאלה בעיות (=
|
XcorN
בושה תיהיה למדינה אם גאידמק יממן לנו את המונדיאל לא מספיק הוא קנה לחיילים תשידורים בחינם?! |
ציטוט:
ערוץ 11 שאנחנו משלמים להם כל שנה צריך לממן את זה,אין שם תוכניות יפות כל השנה אז לפחות שיפצו אותנו פעם בארבע שנים. |
חתמתי :)
|
אתם גם יודעים שאנחנו משלמים הכי הרבה מכולם כן? (ככה לפחות קראתי)
|
גם אני חתמתי :)
|
ציטוט:
חתמתי אה וסליחה על הבורות, אבל ישראל משתתפת במונדיאל? |
ציטוט:
|
ציטוט:
וואלה אפילו לא חשבתי על ערוץ 11, אבל אתה צודק :-0 |
נראה לי שאפילו היום ראיתי את זה!
היה בכותרת שמשהו אנחנו משלמים יותר מכולם , יותר מפולין ובאנגליה זה בכלל חינם |
ציטוט:
|
כי זה אולי הדבר הכי גדול בספורט
כל העולם צופה בזה ממש ממש כולם ולרוב כמובן אין מדנה שמיצגת אותם אבל יש קבוצה שהם אוהדים! |
חתמתי!
|
חתמתי
|
אכן חשוב, אני כבר חתמתי... תחתמו ותעבירו לכולם! :)
|
אף אחד לא צריך לשלם על המדינה, המדינה תממן את זה ע"י פירסומות וכך יהיה להם הרבה צופים והרבה כסף מהפירסומות
יאללה לחתום ולעביר |
ציטוט:
אותי ואת כל המשפחה שלי כדורגל לא מעניין בכלל, למה אנחנו צריכים לשלם על זה במיסים? לעומת זאת מכוניות כן מעניינות אותנו, אבל בשביל לראות תוכניות על מכוניות אנחנו משלמים לyes, למה שהמדינה לא תממן לנו את זה? וזה בול אותו דבר. מי שרוצה לראות שישלם, או שאיזה חברה תתן את זה בחינם בעד צפייה בפרסומות, אותי זה לא מעניין ואני לא צריך לשלם על זה. ואני בטוח שיעלו את זה לרשת אם זה כל כך חשוב לכם... |
עצומה לביטול המונדיאל? 8-*
ציטוט:
|
תמונדיאל גם אם תרצה, וגם אם אולמרט ירצה, לא תצליחו לבטל.
|
ציטוט:
בגלל שחס וחלילה אין לך אף חולה סרטן במשפחה אז צריך לבטל את סל התרופות ? לא ! הממשלה צריכה לממן את מה שהרוב רוצה, ואם תרצה או לא, הרוב רוצה לראות את המונדיאל . |
ציטוט:
שאחד מהמנהלים יערוך... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חתמתי ושלחתי
|
כבר 22,072 חתמו
אני מבקש גם ממנהלי הפורומים השונים לפרסם את הלינק זה כנראה כבר הסיכוי האחרון שלנו אוהבי הכדורגל |
ציטוט:
|
100 אלף לא ישפיע על משרד רוה"מ...
צריך לפחות מליון לעצומה טובה... שבאמת תשפיע..! ד"א גם גאידמק רצה לקנות את זכויות השידור... מה קורה איתו? |
|
ציטוט:
הבנאדם סתם, אבל סתם מבזבז כסף. הוא התחיל עם בית"ר, מה הקטע של הקניה? wtf, סתם בזבוז כסף, הוא מקבל גרושים ממה שהוא השקיע. 99Esc, רק הפדסים יהיה לו :| שיקנה את רשות השידור, הוא יצא בסוף בומש [ סורי על הביטוי ]. אני לא מאמין שהוא יקנה בזמן הקרוב את זכויות השידור :O |
ציטוט:
אין אנשים עשירים פרייארים,מהכל הוא מרוויח בסופו של דבר הוא גם קנה חוב של מדינה אחת,אתה יודע כמה כסף זה? ואתה חושב שהוא סתם קנה? עכשיו במדינה הזאת הוא כמו ראש ממשלה. |
ציטוט:
מה יוצא לו מזה? הוא עושה פה ושמה כסף על בית"ר, אבל הוא לא מקבל את התמורה של כמה שהוא השקיע :S, לא יכל לחפש לו קבוצה כמו ארסנל, ריאל מדריד :O, מכבי חיפה O:, סתם שאלה, איפה אתה יודע את השם שלי |winky| |
ציטוט:
|
חתמתי
|
זה כבר לא יעזור, השר הזה לא מסכים. לדעתי צריך להוריד נושא זה מנעוץ, אין לו כלל משמעות.
- מושיק ברק. |
זה יכול לעזור...
בקשר לניקו, תאמין לי שיש לו מטרות אישיות שאתה לא רואה אותן... אני יש לי תיאוריה אישית בנושא אבל זה לא לפה.. בקשר לעצומה... הלוואי שזה יעזור, אני אישית לא מתכוון לשלם 500 שקל בשביל לראות את המונדיאל למרות שאני ממש רוצה... כנראה אני אראה את זה במסעדה על החוף של גיסי :) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:44. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ