![]() |
לאן הדרדרנו..
כיום. כל ילד בן 10 יכול לפתוח חברה..
שהחברה שווה 0.05 אגורות.. סתכל על החברה "הטובה" הזאת: http://sales-c.coo.co.il/ לאן הרשת הישראלית הידרדרה? הו מוכרים עיצובים ששוים אגורה.. לאן הידרדרנו.. איפה הזמן הזה שחברות היו משהו באמת טוב וקשה להשגה? איפה האיכות שהיה אז? ועוד השירוצים שהם ממציאים.. 15 שקל תמורת לימוד HTML.. LOL גדול וענק |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני בוכה מרוב צחוק חח
מענין מי בעל האתר הזה? עוד קיצור לדומין :D איזה בדרן...!! |
נשארתי עם פה פעור כאשר הסתכלתי באתר הזה...
סתכלו לאן הם הידרדרו! חברה עם דומיןי מקוצר חינמי. עיצובים של דקה |
חחח לך תדע אם לא גנבו אותם :D עלק על הפורטל הזה של ההורדות הצעות מ 130 שקל חח
הוא עוד רשם שהציעו 300 שקל :D זבבונים.. |
סלחו לי שאני לא צוחק יחד איתכם על הדבר הלא מצחיק הזה -
אבל חשבתם על האפשרות שזו סקיצה של אתר? סקיצה של חברה? מישהו אמר שהחברה היא על הדומיין? |
Atom-Bomb
http://planet.nana.co.il/s-c_zone/16.html לא נראה לי שהאתר סקיצה.. חחחחח עזבו את הילדים בשקט.... הם יפיי נפש בגיל כזה כמו שאנחנו היינו לפני כמה שנים טובות. |
ציטוט:
|
זה רק אני,
או שהוא מוכר לוגואים ב1.99, 1.49. 3.49 .. נו באמת, העמלה של הדואר עולה כפול . הא וכאן, מישהו העלה את ההצעה ב5, ומייד אחריו העלו את ההצעה ב70 שקל . הגיוני לחלוטין . בקיצור, שיעמם לבחור, הFIFA בדיוק לא עבדה, אז הוא פתח לעצמו חברת בניית אתרים (= |
לא בחור - ילד.
ואני לא מוצא את זה מצחיק. פשוט בגלל משהו שנפוץ גם כאן בפורום: שאותו ילד בן 12, במקום לצאת החוצה ולשחק כדורגל החליט "לעשות כסף" ו"לפתוח עסק". |
ציטוט:
אפשר גם..צ'ופסטיקס. |שריף| |
ציטוט:
אבל בוא ניקח ילדים אחרים, אותי לדוגמא. אני בן 14, בנאדם רציני, וכן, אני עושה כסף ותאמין לי שהרבה היו רוצים להרוויח כמוני.. אז בוא תלמד אותי משהו שאני לא יודע. כדורגל? לא אוהב לשחק |
ציטוט:
אבל בכל זאת, אני לא מבין אותך, מישהו שואל אותך אם לפתוח עסק או לא ? לבנאדם אין מה לעשות עם כסף אז הוא משקיע בזה, :| |
דווקא יפה מאוד..
הוא עושה כל מיני עיצובים ועבודות בפוטושופ בכיף שלו.. ומוכר אותם בכלום כסף.. אם האתר הזה היה מפורסם כמו שצריך.. הרבה פורומים קטנים היו קונים ממנו.. יש לו שם דווקא כמה עבודות לא הכי רעות.. מעניין... אם מישהו רוצה לקנות משו בשקל וחצי איך הכסף יגיע אליו? דואר רשום עם שקל וחצי חחח.. |קורץ| 8-) |
ציטוט:
אדם שבאמת מרוויח סכומים נורמלים ויפים.. לא עסוק בלדבר על זה מתי תלמדו כבר תתבגרו!!! |
ציטוט:
אני בחודש מבזבז בערך כ 250 שקל וכל הכסף הזה לא מההורים או יומולדת או לא יודע מה, זה כסף שאני מרויח באינטרנט, אם זה קידוד , עיצוב , תיכנות מערכת אף שרת אחסון..... הילדים האלה בני ה10 שפתחו את האתר רק בתחילת דרכם, לך תדע איפה הם יהיו עוד כמה שנים.. |Lol| אבל הם מגוחחים מידי.. שקל וחצי חחח.. |
מתוך דף ההזמנה מהאתר שהבאת:
"בחרתם מוצר? רוצים לקנות אותו? אין בעיה! כל מה שאתם צריכים לעשות הוא: א. לכחת מעטפה ב. לבקש ממני את פרטי (כגון: היכן אני גר וכו'...) באיימיל או באייסיקיו ולירשום את זה על המעטפה ג. להכניס את סכום הכסף המצויין ליד המוצר שבחרתם ד. כאשר הכנסתם את הכסף רישמו בדף קטן את הבר קוד של המוצר ועל תשכחו שמי שקונה מקבל 3 ימי פרסום בדף הראשי בחינם! צרו קשר באייסיקיו 83666336 / באיימיל dan9753b@yahoo.com." מעניין לכנס לאיסי שלו|קורץ| |
מה הקטע באשכול הזה?
|
ציטוט:
|
תראו אותם לא מבינים בכלל מה הם עושים!!!
הם לקחו phpnuke או hebnuker התקינו עליו מודולים וערכות ועוד מוכרים את זה בכסף!!!!! איזה בושה וחרפה! מעניין איך הם עושים את העברה של הכסף, אני אומר לכם החברה הזאת לא רשומה במע"מ ואסור לה לעשות דברים כאלה!!!! כל עוד יש רישום במע"מ אפשר (ככה אני הבנתי) בכל זאת אני הייתי ישר סוגר תחברה מבלי לחשוב פעמיים. (אין לי משהו רע נגדם אבל צריך לראות קודם כל עם היא רשומה במע"מ! לפני שקונים ממשהו!) |
לא יודע אם לבכות או לצחוק :S
|
ציטוט:
וזה לא PHPNUKE ולא HEBNUKER....זה על פלאנט נענע.....שים לב שהכל שם זה HTML...ככה שזה אומר שגם מאוד משעמם לבן אדם. |
ציטוט:
אויש, ומה קשור, יכולים להעביר לו כסף חופשי, מה זה משנה אם הוא רשום או לא :\ בקשר לאלה שאומרים לצחוק או לבכות, בעבר, אני מתערב חלקכם התחלתם ככה, אולי לא התחלתם עם סאב דומיין, אבל התחלתם עם עיצובים גרועים, עיצובים גנובים מ TM, דומיינים שחולקו בחינם BE INFO ותאמינו לי, שרק שמנסים מצליחים |
psycho
אני הייתי אומר שעל כסף לא מדברים כאשר אין הוכחות. אין לך מושג שהוא לא מרוויח כסף טוב מה שנקרא.. אז אין טעם שתגיד שזה לא נכון. |
אלון ודניאל,
זה לא משנה אם אתה מרוויח חצי מליון שקל לרבע שעה. זה לא מה שאתה אמור לעשות בגיל הזה, לא הכול בחיים סובב סביב כסף. |
זה כובש אבל אנשים שאינם מבינים.
|
ציטוט:
ומראים תמונה של אתר שבנוי על phpnuke! ועוד מוכרים את זה בכסף!!! לפני שאתה אומר משהו תסתכל קצת באתר!! |
למרות כל החוסר מקצועיות של האתר, דבר אחד יש לי להגיד -
אתר חמוד! חח זה נחמד לראות ילדים קטנים שמנסים להשקיע...אישית? אחלה אתר!. נ.ב המחיר 300 ש"ח לפורטל נראה הזוי. |
ל
|
ציטוט:
|
כמה ציטוטי משפטים:
א. לכחת מעטפה ועל תשכחו שמי שקונה מקבל 3 ימי פרסום בדף הראשי בחינם! נימכר האתר עוקם עבור בוני אתרים את התמונות והכפתורים אני עושה על תידאגו כמו שאמרו פה רבים - לא יודע אם לבכות או לצחוק =\ |
זה תלוי איך אתם מסתכלים עליו.
הילד לא משקיע פה כסף. הוא נהנה מכל הקטע הזה. הוא לומד המון מכל הקטע הזה. אז מה רע פה? גם ככה אתם יודעים שאף אחד רציני לא יקנה ממנו. לכו תדעו אולי עוד כמה שנים נשמע עליו |Rolleyes| הילד שעושה מליונים ממכירות של שקל וחצי :-] |
הם לא מאיתנו
|
הילד שפתח את האתר הזה יכול להופיע ב "קאמל קומדי קלאב" אני קרוע פה מצחוק על הריצפה איזה מחירים ללוגואים 1.50 ש"ח מזה השטיות האלו
|
"
בחרתם מוצר? רוצים לקנות אותו? אין בעיה! כל מה שאתם צריכים לעשות הוא: א. לכחת מעטפה ב. לבקש ממני את פרטי (כגון: היכן אני גר וכו'...) באיימיל או באייסיקיו ולירשום את זה על המעטפה ג. להכניס את סכום הכסף המצויין ליד המוצר שבחרתם ד. כאשר הכנסתם את הכסף רישמו בדף קטן את מספר המוצר ועל תשכחו שמי שקונה מקבל 3 ימי פרסום בדף הראשי בחינם! " חחח אדיר! |שריף| |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ