![]() |
אני מאוחסן ב-goded
אני מאוחסן בחרבת גודי,
http://www.godedi.com/default.asp אני מאוד מאוכז מהתנהלות של האתר הזה, והשרת לא משהו הוא כל הזמן נופל אני מנהל אתר אוהדים של בית"ר ירושלים והשרת כל הזמן כמעט נופל וזה מעצבן!!!! :mad: |
למה לא קנית אחסון פה אם כבר קונים משם דומיינים לא נראה לי מומלץ שם אחסון
|
ציטוט:
אתה מתבלבל,יש godedi,ויש godaddy.. |
=\ באמת עדיף לך חברה טובה מהארץ..
|
ציטוט:
יש godedi.com(חברה ישראלית,בניהול ישראלי),ויש Godaddy.com,החברה של הדומיינים. בכלל חברה מארה"ב. |
לדעתי הם סתם מנסים להעתיק את השם של החברה האמיתית! :)
|
"למה לא קנית אחסון פה אם כבר קונים משם דומיינים לא נראה לי מומלץ שם אחסון"
חחח זה לא Godaddy חברה של דומיינים www.godaddy.com זה חברה אחרת בכלל מהארץ! |
ציטוט:
|
אני מדבר על החברה הזאת:
http://www.godedi.com/default.asp |
למה אתה לא מנסה לדבר עם מייק ?
|
כן באמת חברה לא מומלצץ
. השרתים שלהם מפוצצים על תפוצה של 200%. מרוב שהם זולים אז הם עמוסים... עדיף להשקיע טיפה יותר באחסון אצל חברה טובהמאשר אצל חברה זולה שהשרתים שלהם נירא לי גם כן עלו להם 10 שקל..;) |
חברה הכי גרועה שיש גודדי הישראלי שרות גרוע שרת גרוע ומנהל מניאק שמסנן טלפונים והוא לא רק מניאק הוא עוד משהו
|
ציטוט:
ולפעמיים יום אני צריך לחכות בשביל שהוא יחזור!!! :( :mad: |
תעזוב אותו חרא של בן אדם שילמתי לשלושה חודשים לריסלר והשתמשתי רק בחודש בגלל שהשרת היה כל כך גרוע
|
אני מנוי לשלושה חודשים
|
משתתף בצערך.
פדופילים זה שמחה.. :) (המבין יבין) |
כן אתה צודק בהחלט.
בHosts הישן היו הרבה ביקורות רעות על החברה של מייק. |
והמון מהביקורות נמחקו על ידי חבר שלו אלון שהיה מנהל בהוסטס הישן
|
ציטוט:
בסוף כל האנשים יגלו שהוא רמאי שקרן ועלוב:o |
ציטוט:
חחחח או מישהו אחר ? |
חרא של חברה!!
היתי מאוכסן בה 3 חודשים היה סיוט!!! ויש לי חברים ששילמו לו לחצי שנה הם עכשיו תקועים איתו.... |
כמו שסלביק אמר, אנחנו רכשנו בהתחלה כשהתחלנו עם העסק שלנו, רכשנו אצלו ריסלר ל3 חודשים ושני דומיינים, אני הייתי צריך לשלוח לו הפצצות במיילים בשביל שאחרי יום או יומיים הוא היה מתקן.
הפאנל שלו בקושי זז, והשרתים נופלים הרוב זה הmysql נופל בגלל שיש יותר מידי חיבורים. אז ממש לא מומלץ!:) |
טל אני מדבר על אלון שהיה מנהל בהוסטס הקודם זה היה הכינוי שלו האלון הזה כשרשמנו ביקורת רעה על גודדי בלי שום סיבה מחק תאשכול ואמר שמה אתה רוצה שנעשה ומחק והאשכול היה בסדר היה יותר מ25 הודעות והיה פרסום במקום נכון הוא גם מחק תאשכול שבו הראו תמונות מעיתון וכתבות על זה שהוא פדופיל
|
ציטוט:
אלון שהשם משתמש שלו היה באדום בולט, הוא היה מנהל ראשי אם אני לא טועה. נבהלתי לרגע שמדובר על אלון מנהל הוסטס הנוכחי. טל. :) |
אלון מנהל הוסטס הנוכחי לא פחות גרוע מאלון המנהל הקודם..
|
חחח לא , אבל העולם הזה מלא באלונים :| יש בלי סוף חחחח וכן התכוונתי לאלון שהיה מנהל בהוסטס הקודם
|
זה מה שקורה שקונים איכסון ב15 ש"ח .
תשקיע , ותקבל משהו טוב . |
....
***נערך***
|
ציטוט:
כמה חבל שאני כבר לא יכול לתת אזהרות. אממ..מנהלים לטיפולכם. |
ציטוט:
|
חבר'ה לדעתי מחברות כאלה פשוט להתרחק...
זה לא מוזר לכם??? שרת מסכן מריץ Windows במחירים אפסיים? אפילו רייסלר לא מוכר ככה אני אמרתי את שלי יום טוב לכם |
חחח לא ידעתי שהם מספקים גם איכסונים אני ידע לא לקנות מהם חחח
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:57. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ