![]() |
Host-ing sms צריך בקורת.
שלום לכולם,אשמח לשמוע בקורת על האתר ,
http://webitem.co.il/sms אשמח לשמוע הצעות לשיפור וכו'. *השירות פתוח וניתן לשלוח את הSMSים כבר עכשיו. תודה ולילה טוב, |
חמדמד, אבל כבר יש את:
www.smserv.biz |
לא מצאתי איפה כתוב כמה זה עולה ?
|
ציטוט:
?למה נפתחנו הוסטינג-ס.מ.ס נפתח כדי להקל עלייך,ועל כל אדם אחר אשר קשה לו להגיע לסניף הבנק ולהפקיד את הכסף. ?איף עושים זאת פשוט מאוד,ובלי לזוז מהבית,אתם לוקחים את הנייד שולחים את התוכן '123456' (ללא גרשיים) למספר 3636 ,בעלות 15 ש"ח לחבילה לתקופת זמן של חודש ימים,לפירוט מלא יותר,לחץ כאן וגם בעמוד "מדריך הרשמה " רשום במפורש איך להרשם לשירות וכמה זה עולה. |
אהלן, אני לא יעסוק במה שהאתר עושה, אבל אני יכול להגיב על העיצוב.
הוא נראה ממש ריק, תוסיף עוד צבעים, עוד בלוקים, תכניס חיים לעיצוב, את הבאר באמצע תעשה את זה בפלאש, זה יראה הרבה יותר טוב וירוץ מהר מאשר מה שיש עכשיו, שזה נראה תקוע כזה. בגדול זה נראה פשוט מאד, ותוציא כמה שיותא אפור מהאתר. יום נעים. |
יוסי,לא בדיוק הבנתי מה לעשות בפלאש?
אגב,הפלאש הנוכחי זמני בלבד,(החדש יהיה כמעט אותו דבר רק הוא ירוץ יותר חלק וכו'...) תודה על התגובה. |
יפה.. =]
אהבתי, יכול להיות שאני אשתמש בשירות הזה בהמשך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בהצלחה לך :) |
ציטוט:
|
אחלה דבר :)
בהצלחה |
שירות נחמד מאוד...אני בטוח שישרת את אלה שאין להם כסף להוציא על אחסון או שלא רוצים לשלוח כסף בדרכים השונות
|
תודה לכם :)
|
שרת חלש ביותר [:
על פי השירות הנ"ל אמורים להיות הרבה לקוחות על שרת אשר מצוין באתר ( המפרט ) לא יחזיק הרבה אתרים.. אך בהצלחה. |
איך תדיע שאני זה ששלח לך את ה SMS
אני יוכול לקחת לחבר שלי, הטלפון ולשלוח דרכו וכסף חוואה עליו.? מקווה שתענה לי על השאלה.. עידן. |
ציטוט:
א.מ.ד 3200 מעבד חלש? 2ג'יגה זכרון זה חלש? 1000 מביט משותף ב013,חיבור קטן - נכון? ועם תחזוק 24 שעות ביממה UPTIME ממוצע של 99.62 ,חלש? אה? אוקיי אם אתה אומר,בכיף . |קורץ| ציטוט:
|
ציטוט:
בכל אופן, העניין קיים כבר ממזמן (כמה חודשים טובים) בכתובת http://SMServ.biz שד"א, שם קיים ממשק המודיע באופן אוטומטי כאשר מבוצעת הזמנה מסויימת - וכבר יש את החבילה המבוקשת. לא יודע מה נדלקתם על זה... כי רעיון שמגלגל כסף - זה לא. |
ציטוט:
ביקשתי על האתר שלי ביקורת ולא על סמסרב,חלאס לדחוף את זה לכל הודעה ולהרוס. בכל אופן , שדרוג יהיה בקרוב,צפה לראות זאת. |
ציטוט:
האתר שלך לא חדש, הוא פשוט העתק של אתר אחר :D המחשתי זאת ע"י דוגמא נקודה. אה וכן... זה ממש לא מפריע לי :D |
ציטוט:
אתה לא המחשת כלום אלא הרסת. |
ציטוט:
מי שצריך ביקורת , צריך לדעת שהוא מסתכן גם בזה. |
אורי, תאמין לי שיש עוד כמה אתרים כאלה :P
ודבר שני, שיהיה בהצלחה דודי קטן =) |
בהצלחה:), זה לא עסק שכ"כ מרוויח כסף אלא יותר כאבי ראש(לדעתי)..
|
בהצלחה
אחלה בחור |
אחלה שירות, בהצלחה...
(למרות שיש אחד כזה עדיין הכל תלוי בטיב האחסון) המלצה (רק אם זה אפשרי בתכנות) להוסיף לאתר מערכת לפתיחת איחסון בהתאם לקוד שנשלח חזרה מה-sms ככה גם אתה וגם המשתמש הייתם חוסכים זמן (של יצירת הקשר וכו') |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:14. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ