![]() |
מהם ההבדלים בין 6230 ל- 6230i
הממ,
אשמח לדעת את ההבדלים בין שתיהם, האם יש טבלאות שמשוואת בין הפלאפונים.. לי יש 6230i, אמא שלי רוצה לקנות לעמצה פלאפון, ולקנות עוד פלאפון בכמעט 4 אלף יקר, אז אני פשוט רוצה לדעת מה ההבדל בין 2 המכשירים. |
ל
6230i יש מסך יותר גדול ומצלמה 1.3 מגה פיקסל. אם אני לא טועה גם יותר זכרון ושינוי קל בפולי. |
בעיקרון, המצלמה. |:
כל השאר זהה לאותה טכנולוגיה ישנה! אישית לא סובל את הפלאפון המוסים הזה. חרא של פלאפון! גם ישן, גם כל הפונקציות בו באיכות הכי גרועה שיש וגם יקר. והשבב מן המצלמה הקודמת עדיין שם... כלומר אפשר לצלם תמונות גדולות אבל עם חרא של איכות. |
|
ציטוט:
אני צריך פלאפון שיהיה בוא Mp3 לצלצולים, מצלמה בינונית [ 1.3 מגה פיקסל ], ספיקר ומסך עם איכות צבעים טובה, משהו לא יקר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מעדיף נוקיה ולא סממסונג. |
ה6280 מאוד חמוד...
|
SAMSUNG זה הכי, אחי.
|
6280 אחד החזקים!!!
הנה תמונה שצילמתי איתו. העוגה של היומלדת של אח שלי: http://files.tmp.co.il/002_i9t4813pp.jpg |
עזוב אותך מכל השאר, זה אחלה טלפון, לא צריך יותר מזה.
בעיקרון יש לי 6230 ולאבא שלי יש 6230i בעיקרון ההבדל הוא במצלמה. אין עוד הבדל, ומי WTF משלם 4K על הטלפון? 6230 עולה 12 שקל לחודש במשך 36 חודשים.. |
ציטוט:
|
אם אתה הולך על היופי של המכשיר אז ככה,
מוטורולה וי3 X נוקיה 6280 נוקיה 6230i אם לא מעניין אותי היופי של המכשיר, נוקיה 6101 מוטורלה E1000 סוני אריקסון K750i סמסונג 990 מקווה שעזרתי /: . |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש לנו 7 מכשירים של 6230 אנחנו משלמים על כל אחד 12 שקל. ועוד 2 של 6230i אבל לא זכור כמה משלמים אליהם |
יש מישהו שמוכר Nokia 6230i ? עם כן תציעו מחירים תודה מראש
|
ציטוט:
אין מצב 12 שקל!! זה לא עולה את ה אלף שקל O:. |
ציטוט:
נוקיה 6280 - מצלמה MP3 בלוטוס ספיקר נוקיה 6230i - - מצלמה MP3 בלוטוס ספיקר נוקיה 6101 - - מצלמה MP3 איפרה אדום ספיקר מוטורלה E1000 - מצלמה MP3 בלוטוס ספיקר סוני אריקסון K750i - מצלמה MP3 בלוטוס ספיקר סמסונג 990 - מצלמה MP3 בלוטוס ספיקר בהצלחה :). |
ציטוט:
שאתה רשום כעסק ויש לך משהו כמו 15 מכשירים, ואתה מגיע עם השיחות ל4K וכל החברות רודפות אחריך, תאמין לי שהכל אפשרי. |
החלטתי :]
אני נותן לאמא שלי ת- 6230i שלי, וקונה לעצמי 6280. |
אנחנו מחזיקים בבית 4 מכשירים של פלאפון, שבמצב הנוכחי, 3 מתוך הפלאפונים האלה, לא רק שמשלמים עליהם מדי חודש, גם משלמים על ביטוח, אחריות וכמובן... על פלאפון אחד לפחות, שלא נגמרה עליו ההתחייבות.
לנו הילדים (2 פלאפונים סה"כ) יש 100 דקות חינם במשפחה מדי חודש למשך 3 שנים - 100 דקות עם אבא, 100 דקות עם אמא ו100 דקות עם אחי הקטן. יש לנו כמובן גם את בזק, את הטלפון של בזק, שאנחנו מדברים בו יחסית הרבה, ועושים ממנו את רוב השיחות, משום שלפלאפונים שלנו אין קליטה באיזור שאנחנו גרים, אז רוב הטלפונים בסופו של דבר נעשים מבזק. במשפחה, SMS זה לא כזה להיט, אנחנו מעדיפים לדבר אחד עם השני, ואני לא רוצה להזכיר בכלל שירותי מולטימדיה של גלישה באינטרנט, הורדת קליפים, הורדת צלצולים, תשלום על המנגינה הזאת שכשמחייגים אליך שומעים שיר (זה לא משהו ענק, אבל מצטבר), לכל אחד מבני המשפחה יש גם מענה קולי מותאם אישית, אנחנו משנים אותו לעיתים תכופות. ואחרי כל הדברים הללו, המשפחה שלי לא עושה את ה2K, ויש לי אמא פטפטנית. אז איך אתה מסביר לי שאתה עושה 4K בחודש חשבון? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל אשמח אם תוכל לענות ברצינות איפה קונים מכשיר נוקיה 6230 ב 12 ש"ח לחודש (במידה ויש כזה, אני קונה במקום איזה 3-4 מכשירים |Rolleyes| ) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל אני מבטיח לך ב100%, שאם הTV Slider שלי היה תומך בדור שלישי, הייתי מסוגל לשבת שעות עם חברים ולדבר איתם ככה, רק ש.. התקלקלה לי המצלמה, סעמק, פלאפון כזה מרובע. |
6280 Pלאפון על הפנים
כל הזמן נדפק קליטה חרא למרות שהמצלמה 2 מגה פיקסל עדיין חרא אין ספיקר אם אני לא טועה *יש לחבר שלי אני יש לי 6680 שקניתי לא מזמן אני ממש ממש מרוצה מסך גדול איכות מסך טובה מצלמה מעולה ויש סימביאן שזה דבר שולט אני מתקין תוכנות משחקים והכל חופשי |
ציטוט:
ויש ספיקר (בכל נוקיה יש ספיקר) הקליטה בסדר גמור |
רשום שזה 2 מגה פיקסל =\
בכל מקרה אצל חבר שלי יש ניתוקים בשיחות האיכות גרועה ונכנס לכלוך למסך או משהו לא הבנתי מה הוא רוצה חחח ואלעד אתה מדבר על הסלידר החדש? אתה בטוח? כי זה 2MP רשום באתר |
ציטוט:
יש לי 6230 ולא 6280 .. סורי |
אוקיי :)
כשקניתי את שלי הציאו לי 6230 משומש ב 800-900 אבל בחרתי את שלי (גם משומש) |
מה שההבדל הוא בעיקר המחיר.. ההבדל הפחות משמעותי הוא הגודל מסך והאיכות צילום..
|
ציטוט:
|
יש לי 3 מכשירים למכירה:
6230i ב- 1500 שקל 6230 - 650₪ |
אתה מבקש קצת יקר...
אלא אם כן זה חוקי ויש לו אחריות... אם זה גנוב אין להציע פה ואתה בכל מקרה מבקש יקר מאוד. |
ציטוט:
|
לי יש 6021 ואני מרוצה :)
|
ציטוט:
אברי |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:46. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ