![]() |
HOT מציגה: חבילות אינטרנט עם UPLOAD גבוה
|
1.5MB / 512KB, נחמד מאוד =]
|
ציטוט:
הם אפילו מתבישים לכתוב מחירים חחחחח..(או שכתוב ולא ראיתי?|: ) |
אני מקווה מאוד שכולכם מודעים שמכוון ומדובר באינטרנט בכבלים אתם לא תתקרבו למהירויות האלו. ;P
|
1.5Mb/256Kb במחיר של 94 ₪ לחודש
1.5Mb/512Kb במחיר של 115 ₪ לחודש 3Mb/278Kb במחיר של 148 ₪ לחודש [לא, זה לא מופיע בעמוד] |
רגע, צריך לחלק ב8 לא?
ולמה לא נגיע לזה? |
ציטוט:
והתשתית עצמה היא חלק מ"קולקטיב" כלומר יש רוחב פס לאיזור... והם נותנים לך מגבלה של עד X הורדה וX העלאה... אבל לא מציבים לך מינימום! כלומר אם יותר מדי אנשים מחוברים באיזור הם יכולים לגמור לך את רוחב הפס =] |
מתי יגיע עידן ארה"ב ויביאו כבר לארץ את טכנלוגיית ה-DSL בה הקצב העלאה וקצב ההורדה זהים!?
ומתי לעזעזל יביאו את הטכנלוגיה לארץ במחירים כמו של ארה"ב? |
ציטוט:
ציטוט:
|
שיט =\
טוב העיקר שיהיו חבילות גבוהות, כבר מחכים לזה המון אנשים בקוצר רוח... תמיד אנחנו האחרונים בטנכלוגיה, סעמק... :| |
ציטוט:
בשביל מה יש אינטרנט בצבא שטס גם בהורדה וגם בהעלאה? |Lol| |
ומה תעשה אחרי הצבא? :|
בצבא אתה לא יכול להעלות דברים ולשחק משחקי רשת... |
ציטוט:
(בוא נגיד ככה, שלפעמים כשאין עבודה, UT מוצא עצמו בדרך פלא אל השרתים כאן.. יוצרים VPC, מקבלים אישור קצין או ממ"ק ומשחקים בפאנן |קורץ| ) |
אני מחוייב לנטוויז'ין ביזנס עד ל-2007 :/
בכל מקרה אני על הוויטינג ליסט לאפלואד גבוהה ב-ADSL. |
ציטוט:
|
אבל אינטרנט בכבלים זה לא זבל?
תאמת לי מספיק כזה אינטרנט אני גולש מהר אין בעיות וכמה כבר קבצים אני מעלה =\ |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני יגש לאבי וינדנד לו שיחליף כבר את החבילה :D |
דווקא האינטרנט של הכבלים+ברק מעולה(לא קשור אבל בכל מיקרה).
יש לי שעות שאני מוריד איזה 2 שניות על 4 מגה לשניה! והייתה פעם אחת שהורדתי שניה על 8000 ומשהו מגה!!! לא יודע איך זה קרה אבל זה לא חזר שוב:( |
ציטוט:
אתה יודע יש דבר כזה "מגבלת תשתית". |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אולי הם עשו את השדרוגים? מי אמר לך שעכשיו אין להם יכולת לעשות זאת? |
ציטוט:
|
ציטוט:
מאיפה אתה יודע שאין להם יכולת לספק עכשיו אינטרנט כזה? |
ציטוט:
בשביל לספק מהירויות כאלו הם צריכים להחליף את כל תשתית הכבלים בארץ! וכל הקטע הרווחי בשבילם בסיפוק אינטרנט שהתשתית כבר שם. |
ציטוט:
|
5 מגה זה 5MBit כלומר במקס' של המקס' אתה תצליח להוריד על 640KByte...
לא יודע אם הם מספקים אבל זה אפשרי. :) |
ציטוט:
לא זוכר מאיזה אתר הורדתי..(זה היה לפני איזה 4 חודשים++) |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה אומר שבעצם המוח שלי באותו הרגע פעל מאוד מאוד לאט.. חחח;) |
ציטוט:
אני דיברתי על הפס שמציג את התקדמות ההורדה :-D |
קודם כל,
לא לדבר שטויות, אנחנו למשל מחזיקים בעסק מס' פסים של אינטרנט בכבלים, לכבלים יש מסלול עיסקי של 4/2 4 מגה יורד 2 עולה - מגה ביט, זה יוצא(+-) 450-500 קילו בייט יורד ו250-300 קילו בייט עולה. במקרה יש לי כזה גם בבית אז יש לי ניסיון איתו, עכשיו לגבי ההערות של עומרי, התשתית של הכבלים כבר מזמן לא עובדת ככה.. כמובן שהיא עובדת על העיקרון של ארון שיתופי, *אבל* מאז שהם הכניסו את הCISCO uB9xx הקטנים במקומות מפתח במקום 3-4 של קצה, הכל השתנה, התשתית קבועה - אגב, לגבי מהירות מתפרצת - זה באמת אפשרי, תלוי באיזה ארון אתה ועל איזה layer אתה נמצא בארון(יש שלושה), אם אתה בlayer1 שזה בד"כ העיסקיים אז יש מתפרץ וגם אתה יכול להתחבר לממשק של המודם ולראות שבלוג אחרי שהוא עושה aquire down stream במקום שיהיה כתוב מספר, יהיה כתוב 'network AVP' - זה אומר שברגיעים שתגיע המגבלה של קובץ חבילת המידע במודם, הוא יבקש מידע ממרכז הרישות הקרוב - ככה שבמידה שיש פס ומאושר בAVP תוכלו "להרוויח" גם עוד 100-150 קיי. * קישור לדף המסלולים העיסקיים בעלי קבצים גבוהים(העלאה) - http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=273&lang=he |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:23. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ