![]() |
עיצוב הוסטינג חדש | למה שלא תציץ?
בין מגן למגן, בין מבחן לבגרות מתפנים להם דקות של איכות :]
לחצו כאן לצפיה בעיצוב המוקטן ב 25% תגובות\הצעות קנייה וכו' פה או באופן פרטי, אל תתיאשו עוד חופש לחופש הגדול סביר להניח שהפורטפוליו שלי יעלה עד תום החופש. כנ"ל אינדקס המדריכים לימודון, בנוסף אוכל לדאוג לכם לפינת המדריכים השבועית שננטשה בעקבות חוסר הזמן, עמכם הסליחה, ניר. * שימו לב לשרתונים 100% חוץ מבבאר :[ |
כל הכבוד ניר, עיצוב מרשים במיוחד :)
|
יפה ניר אהבתייי
|
הבאר נראה ריק(צד שמאל) וגם ה24 עולה על הלוגו וזה לא מתאים,לא ניתן ליקרוא את הלוגו בבירור
חוץ מזה נראה נחמד :) |
תודה רבה על התגובות זה בכוונה ככה הלוגו לא בעייה לשנות יש לי ראש מספיק יצירתי :[]
|
לפי דעתי הטוב ביותר שלך עד עכשיו....אתה באמת משתפר....
|
עיצוב נחמד מאוד ניר .
|
הצבע לא קשר ולא מתאים.
העיגולים בבאר בולטים מדי. השרתים שהכנתה נחמדים מאוד (המשך בדרך זו). המבנה מעולה ונוח לשימוש. כל הכבוד על העיצוב אך היו לך יותר טובים. |
נחמד
|
חמדמד יש הרבה מה לשפר לטעמי
לא הסגנון שלי בהצלחה :( |
לדעתי תשלב יותר אלמנטים בעיצוב , תעשה את התאי טקסט קצת יותר מתוחכמים..
כלומר כל מיני דברים קטנים כאלה שלא ירגישו שהעיצוב ריקני , בשביל ההתחלה הייתי סוגר מרווחים , בין התאים , בין הכפתורים בבאר וכדו' |
אני תמיד לא יכלתי לסבול את הסגנון שלך ואת העיצובים שלך , ת'אמת ? לא יודע למה .
אבל בזה פשוט התאהבתי , אחלה עיצוב . |
נראה מעולה!
נראה ממש טוב ניר [:
נקי ומקצועי.. במוקטן זה תמיד נראה טיפה יותר טוב אז באמת שאהבתי.. בהצלחה במכירה |
עיצוב יפה מאוד!
לדעתי יצאת מהסגנון הקודם, כי את העבודות הקודמות לא ממש אהבתי. הייתי ממליץ לך לשפר את הבאר. בהסה"כ ציון 9\10 :) דבר נוסף זה שקשה לראות את הפרטים הקטנים כי העיצוב מוקטן יותר מידי. תודה ובהצלחה במכירה! |
לא התחברתי ניר,חלש מאוד שלך..
עיצוב ריק,לא ראיתי פה משהו מיוחד כמו בכמה וכמה עיצובים שלך. |
לא הכי התחברתי
|
יפה :]
אהבתי! |
פשש ניר יפה מאוד =]
רק לא אהבתי ת'כותרות של החבילות ואת הלוגו |
אוקיי אולי בקרוב גרסא משופרתת :]]
|
מפוזר מידי לדעתי
סהכ"ל חמוד |
אחלה של עיצוב ניר:)
|
עקרונית עיצוב יפה, מזכיר לי מאוד פורטל בצבעים.. ושוב, עדיין אותו אפור רגיל ודהוי, תוסיף קצת צבע וחיים..
|
סוס!!! מאוד אהבתי !!! אחלה של עיצוב (חבל שיש ירוק בהיר אבל עדיין יפה!
|
תודה רבה על התגובות מקווה לשפר אותו בקרוב, למי שאמר על הצבע האפור, אני לא אוהב צבעי רקע
|
א) עיצוב ריקני לדעתי אפילו לא גמור !
ב) הבאר ממש לא משהו ג) השורת בדיקת דומיין מיותרת ורק גורעת מלהוסיף ד) יותר מידי ירוק זוהר בכללי מבנה יפה לוגו יפה אבל עיצוב לעומת ישנים שלך ממש בעע העיצוב הזה ! עיצובים אחרים שלך אהבתי זה לא :\ |
אני חושב שהקטנת את העיצוב דרך ה-psd
הדרך היותר טובה והאיכותית היא להקטין את העיצוב לאחר השמירה ב-Jpg ובקשר לעיצוב: עיצוב דיי יפה, הציק לי האדום למעלה יותר מידי רווחים בין בלוק לבלוק סה"כ יפה. בהצלחה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:16. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ