![]() |
הקיץ מגיע והמחשב מתחמם ממליץ לכולם לעשות ניקוי אבק :)
תקפצו לאופיס דיפו ותקנו ספריי אוויר, קחו את השואב אבק ויאללה לעבודה..!
פי כמה אבק הוצאתי משלי.. |
אני מוציא קבוע, כל איזה חודש +/- אני פותח את המחשב עם ספריי אוויר \ לחץ מנקה ושם משחה טרמית.
|
להחליף משחה תרמית גם יכול לעזור! ;P
קנו קצת אלכוהול וAS5/MX1. |winky| |
אני אף פעם לא ניקיתי את המחשב שלי :P
הוא אצלי איזה שנתיים שלוש .. |
איך מוציאים אבק ממחשב נייד :X ?
|
ציטוט:
למרות שלא ממש נכנס לשם אבק ;P אבל כן מומלץ להחליף משחה תרמית לכרטיס המסך ומעבד (במידה ויש פתח) לאיזה MX1 זה יעזור המון!!! |
מנקה את המחשב שלי אחת לחודש... המחשב מצוחצח! :D
|
רק אל תכניסו שואב למחשב.. אלה אם בא לכם לשאוב איזה ג'וק או 2
|
איך אתם דואגים למחשב ... מצידי שרק יפעל האיסיקיו והאתרים יעלו ... חוץ מזה לא אכפת לי כלום .
אף פעם לא היה לי אנטיוירוס ... אף פעם לא ניקיתי אותו ... אף פעם לא פירמטתי אותו ... |
ציטוט:
|
ציטוט:
יחסית הרבה ... מהחופש הגדול שעבר שעבר . (עוד חודשיים שנתיים) ולא היה לו בעיות אף פעם ... ואם יש דרך להוכיח שלא פרמטתי את המחשב שנה ו-10 חודשים תגיד איך אני יראה לך :) .. פשוט לא הייתה לי סיבה ... |
ציטוט:
גם אני לא פרמטתי כבר תקופה כזאת אבל יש לי אנטיוירוס ופיירוול |
חחחח אני פעם שאבתי את המחשב חחחח
מאז יש לי לוח אם חדש חחחחחחחחחחחח |
אחרי המחנה קיץ נדאג לבובה..
פורמט והכל.. צריך גם לקנות כרטיס מסך חדש, נמאס מהחרא הזה :-) |
אני מתכנן מחר כבר לפרמט ולעשות ניקוי מחדש :}
|
לי יש שיטה חכמה:)
לוקח פן (זה שעושים בו צורות משונות לשיער) וביד השניה שם שואב אבק (זה ששואב דברים משונים מכל מיני מקומות) ושניהם ביחד עובד על פנים המחשב. אחרי דבר כזה לא נשאר שום לכלוך!! :D |
כל אלה שלא מנקים את המחשב שלהם.
אחרי זה אתם בוכים שהוא דפוק, קחו לתשומת לבכם! |
אמממ פן תדאג שיהיה על קור ולא על חום ושואב תדאג שיהיה ברמה חלשה ואם הוא רמה חזקה שיהיה רחוק מהצ'יפים והשבבים!
אני מתכווןן לשדרג את המחשב ברגע שייצא UT07 :D |
ציטוט:
אחת לחודש +/- |
Fector
רואים שאתה לא נכנס לאתרי פורנו..... חחחחח... סתם.. כן אבל בסופו של דבר אחי זה יגיע.. לא שלנקות את האבק זה יעזור הרבה.. אבל רצוי שיהיה פיירוול ואנטי וירוס... |
אני יודע שזה קצת אירוני אבל אני לא מנקה. ;P
למען האמת לא פותח את המארז (של המחשב המרכזי), ונותן לו להחנק למוות! |Lol| |
חח איזה דפוק אני
לא ידעתי שיש כזה דבר היתי מנקה עם שואב אבק בכל מקרה אני בחופש קונה מחשב זה אצלי כבר 5 שנים (ועדיין הכל אצלי פועל חלק :-0 ) רק חרא שהמחשב מתחמם יותר מידיי ונופל אבל אני המצאתי פתרון! פתחתי תמחשב משני הצדדים ודחפתי מאווררר שולחני ועובד מצויין |Lol| |Lol| |
קשור לפורום אחר, אבל אם כבר נפתח על זה ת'רד פה - איזה משחה תרמית לא יקרה אפשר לקנות, ואיפה? (אמרתם אופיס דיפו לספריי אוויר שיכול לעזור לי...אבל משחה תרמית עדיין לא ממש חיפשתי..)
תודה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אין לי מושג מה הטווחי מחירים, אז אין לי בדיוק מחיר לתת לך.. אני לא רוצה להשקיע יותר מידי, רק להחליף משחה תרמית למעבד שקניתי בערך לפני שנתיים אני חושב, ולנקות מאבק פעם בכמה חודשים עם הספריי אוויר הזה ומטליות נחמדות כאלו של תינוקות :) |
ציטוט:
לחץ כאן. |
ציטוט:
מספיק לשימוש אחד רק? בעייתי בכלל להחליף? (קראתי לפני שנה בערך מדריך על זה אני חושב ואני זוכר שזה לא היה יותר מידי מסובך, רק טיפה מסוכן למי שלא מבין בזה כל כך...) יאללה..אני חותך לישון קצת, נראה מחר את התשובה. תודה רבה :) |
ציטוט:
|
אני פותח אותו בחוץ ועושה עם פן על קור ומעיף תאבק :/
|
יש לי קומפרסור ענק שמנפח גלגלים של משאיות ממש ענק לא מה שמחברים לאוטו ואז ...
קיצור פותח תמארז עושה ציק צ'ק סוגר וזהו :) יש לי 7 מאורים לא צריך לנקות ממש ממש |טוויסט| |
חחחח טוב שהזכרתה לי!! אם לא היתה מזכיר הוא עד עכשיו היה נשאר...בעעע היום שישי יהחנויות פתוחות עד 1 :( אההההם טוב מקסימום אני לא ילך לבצפר :P חחחח אני מתאר לעצמי מה אני ימצא (קופסאות נעלים...בורקסים...ובטח גם את אח שלי XD)
|
באמת הגיע הזמן שאני ינקה ..
אני ילך ב-9 בערך לקנות ת'חומרים ויאלה לעבודה :) |
זהו :) שלי מוכן ..
|
אולי הגיע גם הזמן שלי לנקות.. לא ניקיתי את האבק כבר 7 חודשים,
ובפעם האחרונה שהזנחתי ככה התחילו לצוץ תקיעות שלא עזבו אותי, גם עכשיו התחילו קצת תקיעות.. |
אל תשכחו חוץ מלנקות תמאווררים, תשמנו אותם גם :)
|
60 מעלות זה טמפרטורה סבירה?
אם לא אז אני ינקה ויקנה איזה מאוורר טוב |
הוצאתי בפסח
|
אההם אני מנקה כל חודש והמחשב שלי מצוחצח אבל בכל מקרה הוא מתקלקל כל שני וחמישי חח
|
גם אני לפני יומיים עשיתי ניקוי אבק ענקיי....
כמה שעות לקחו לי, אולי 2-3, נקיתי את כל ארבעת המאווררים שלי. עכשיו הבעיה שיש לי כרטיס מסך Radeon 9600XT והמאוורר שלו לא פועל לי:S ומאז שעשיתי למחשב ניקוי, כל איזה 4-5 דקות, הוא פשוט נתקע, העכבר וכל המסך עצמו לא זז. ואז אני נאלץ לעשות ריסטים ידניים, עשיתי כבר למעלה מ 20, לא יודע מה לעשות :S. - מושיק ברק. |
אני מוציא כל חודש מהמאוור,ומהעכבר כל שבוע-שבועיים,
במקרה הזה החודש אני מחליף מחשב אז אני לא אנקה כלום:) חחח |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:36. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ