![]() |
high-host חברת איחסון חדשה! כנסו!
High-Host
חבילות: חבילה קטנה: 250 מגה בייט 25 ג'יגה תעבורה חודשית כל השאר בלי הגבלה 20 ש"ח לחודש חבילה בינונית: 550 מגה בייט 55 ג'יגה תעבורה חודשית כל השאר בלי הגבלה 50 ש"ח לחודש חבילה גדולה: 800 מגה בייט 100 ג'יגה תעבורה חודשית כל השאר בלי הגבלה 75 ש"ח לחודש שרתים סוסים! שווה ביותר!|winky| |טוויסט| |winky| בקרוב מפרט שרת, אפשר ליצור קשר גם באייסיקיו הזה: 603847 החברה מוכרת גם שרתי משחק ורייסלרים, לפרטים נוספים צרו קשר. חברה זו גם עושה עוד הרבה דברים שקשורים בהוסטינג ועיצוב אתרים. לפרטים שלחו הודעה פרטית אליי או icq שלי: 302161759 או 693847 אז תצרו איתנו קשר! ומהר! high-host שלב אחד מעל כולם! |
אנא ממכם, תחזירו את חוק החברות =[
|
נחמד מאוד בהצלחה.
|
אתר ?
|
ציטוט:
בהצלחה :S |
ציטוט:
|
מה ניסגר ??
כל יום ניפתחת חברה חדשה?! מוגזם כבר. בהצלחה.! ירין . |
עד כאן!
מנהלים תעשו חוק שעד שאין אתר חברה אסור!! לפתוח אשכול על החברה!. |
בהצלחה בהמשך..
ובאמת איפה אתר? אף חברה רצינית שרוצה להתפתח לא מעלה את החברה לאור/לרשת ללא אתר. |
מספר פלאפון/טלפון?
אתר? השם שלך או קצת פירוט כללי עליך? |
לא רציני בכלל . אין פלאפון אין אתר אין כלום ..
ושמתי לב שיש כבר חברה עם השם הזאת בארץ אחרת , כמובן ששלכם אפילו לא מישתווה אלייה ח.. קישור |
שיהיה בהצלחה.
|
רק היום נפתחו עוד שני "חברות"... בכול מקרה בהצלחה לכם... אתר? רשומים?
|
יא אללה מה הבעיה שלכם..
תאמינו לי זו באמת חברה, אבל כרגע אנחנו בונים תעיצוב של האתר וכל זה... אולי זו לא חברה כמו high host שnisan הראה אבל חברה זולה וטובה! פלאפון שלי (נדב):0528813005 אל תתנפלו עליי ככה, אתם עוד תראו את אתר החברה! ואנחנו יודעים שהשם הזה נפוץ... |
אז תגיד לי, מה אתה מפרסם?
אתר - אין דומיין - אין מפרט שרת - אין מידע עליך - אין מידע על החברה - אין אבל מה, שרתים סוסים יש. נשמע שווה, אני ממליץ... |
חברה? =\
|
בהצלחה לך,
אין אתר, אין פלאפון. לא רשום אין מפרט שרת וניראה שאתה רסיילר בהצלחה לך אבל לא ניראה לי שתחזיק הרבה מאוד זמן. עידן. |
חוק החברות בבקשה תחזור /:
|
ייאלה עזבו תבנאדם בשקט...
|
אהבתי את הוסטס בגלל משהו אחד..
שהיה תחוק החברות הייתי מופיע כעסק רשום , זה היה כיף .. לא היה תשטויות כמו עכשיו ... זה היה פורום מיוחד, הרגשה של יותר בגרות :P בכל מקרה, בהצלחה. |
ציטוט:
|
כן אחרי מה שקרה אתמול עם החברה שלי אתמול אני מבין אתכם צודקים קודם תשקיעכו שימו אתר ואז תתפרסמו
|
בסדר בסדר.. אני יודע שחייב אתר וכל זה אבל חבר שלי הוא מעצב גרפי והוא עושה תעיצוב. הוא משקיע ובגלל זה לוקח לו הרבה זמן....
החברה שלנו לא הולכת ליפול מהר כי אנחנו כבר מנוסים בתחום. |
ציטוט:
שיסיים תפתח .... בכל מקרה השם של החברה כמעט כמו של החברה שהייתה לי לפני שנה High-Serv net/com/co.il עד כה ה"עסק" שלך צר לי ממש מפוקפק מאחר ואתה לא באמת משקיע |
ציטוט:
בכל מקרה בהצלחה! ד"א יש לי שאלה אתם רשומים במס'? |
האתר יעלה בעוד יום יומיים..
|
נפלא,
אז כשה"חברה" תפתח באופן "רשמי", אתה מוזמן לפתוח אשכול מחדש. נעול. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:31. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ